Şimdi Ara

Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80+ Gold / Full Moduler / Hybrid (549 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
6.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen. İtopya'dan başka ürünler aldım; Perşembe kargoya verilmesi gerekirken daha hazırlamamışlar bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Aynen. İtopya'dan başka ürünler aldım; Perşembe kargoya verilmesi gerekirken daha hazırlamamışlar bile.
    Kargoyla ilgili bir gelişme oldu mu, hala bekliyor musunuz ?
    Ayrıca sitede 850W modelinin içine girince Güç: 750W gibi bir ibare var, direk 750'likten kopyala yapıştır yaptıkları için mi öyle görünüyor acaba, alsak 750lik göndermezler herhalde :)
    Fiyatlar yükselmiş bu arada.... Tekrar inerse düşünülebilir.
  • iroxy kullanıcısına yanıt
    Cumartesi siparişimi kargoya vermişler gözüküyor. Beklemedeyim.

Edit: Bugün elime geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Ağustos 2019; 22:24:30 >
  • iroxy kullanıcısına yanıt
    öyle bir şey olmaz 850 aldıysa 850 gelir :)
    ben 750 sini aldım kargo dahil 557 tl den kargoda şuan muhtemelen yarın elime ulaşır. deneyecez yorum yapacaz artık :)
  • Alacaktım ama fiyatı artmış arkadaşlar :S
  • fiyat takipteyim düşerse seri haber edin.
  • evet. sonunda ürün geldi. sisteme bağladım. kalitesi hoşuma gitti ve çok sessiz. kasada fanları komple en düşük moda alınca tek duyulan ses radyator pompasının ince sesi oluyor.
    ürünün içinden her türlü power bağlantı kablosu çıkıyor. anakart cpu güç çıkışı için 2x 4+4 pinlik bağlantı kablosu da mevcut. bu kablo genelde bu segmentteki ürünlerde tek oluyordu. o bakımdan da avantajlı. uzun vadede nasıl olacak onu da kullanıp anlayacaz. inşallah pişman etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.