Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU Satın Al 30 Ağustos 2019 17:52 1 1 Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU Merhaba arkadaşlar 8 ay 24 gündür kullandığım (3 Aralık 2018 Pazartesi günü satın alındı-fatura tarihi) 3 yıl türkiye garantili alman markası ve japon transistör kullanan yüksek verimliliğe sahip tek kanal performansı göz dolduran Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU yu kutulu faturalı eksiksiz bir şekilde satıyorum , yeni psu olarak Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU ya yükselttim. Elimde olan bu psu boşa çıktı ihtiyaçı olan arkadaşlara dosta gidecek bir ürün ve ben bütçesi olmayan arkadaşların bu ürünü almasını gönülden istiyorum , ürünü aldıklarında zaten tertemiz olduğunu göreceklerini düşünüyorum. Ürün yük altında kullanılmadı ve sıfır kondisyona yakın. 8 ay 24 gün kullanıldı ve 3 yıl garantisi hala devam ediyor. Ankara içi elden teslim edebilirim. Diğer şehirlere önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim. Saygı ve sevgilerimle.fiyat olarak 300 tl düşünüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD RYZEN 5 3600 CoolerMaster MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık ASUS ROG STRIX RX580 TOP EDITION OC 8GB 256Bit Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU
ürün @driver555 adlı kullanıcıya satılmıştır.Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD RYZEN 5 3600 CoolerMaster MH751 Stereo Profesyonel Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık ASUS ROG STRIX RX580 TOP EDITION OC 8GB 256Bit Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU