Şimdi Ara

Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU
    Merhaba arkadaşlar 8 ay 24 gündür kullandığım (3 Aralık 2018 Pazartesi günü satın alındı-fatura tarihi) 3 yıl türkiye garantili alman markası ve japon transistör kullanan yüksek verimliliğe sahip tek kanal performansı göz dolduran Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU yu kutulu faturalı eksiksiz bir şekilde satıyorum , yeni psu olarak Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU ya yükselttim. Elimde olan bu psu boşa çıktı ihtiyaçı olan arkadaşlara dosta gidecek bir ürün ve ben bütçesi olmayan arkadaşların bu ürünü almasını gönülden istiyorum , ürünü aldıklarında zaten tertemiz olduğunu göreceklerini düşünüyorum. Ürün yük altında kullanılmadı ve sıfır kondisyona yakın. 8 ay 24 gün kullanıldı ve 3 yıl garantisi hala devam ediyor. Ankara içi elden teslim edebilirim. Diğer şehirlere önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderim sağlayabilirim. Saygı ve sevgilerimle.
    fiyat olarak 300 tl düşünüyorum.

Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU
    Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSUSharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSUSharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSUSharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSUSharkoon SilentStorm Icewind 750W 80 Plus Bronze Modüler Siyah PSU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ürün @driver555 adlı kullanıcıya satılmıştır.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.