Şimdi Ara

Sharkoon tg5 red fan ışıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havalandirmasi güzel bir kasa arıyordum indirimde bunu görünce aldim ama araştırdığım kadarıyla fanlarının ışıkları kapanmıyormuş. gündüz bile göz alacak kadar güçlü ışıkları var gece oda çin kerhanesine dönüyor. Böyle saçma bir şey olabilir mi bir insanın bundan rahatsız olmaması imkansız. Açma kapama seçeneği olması gerekirdi bence. ledleri sökmeden ışığı kapatmanın bir yoli var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartın rgb kontrolü için olan programı ile kapatabilirsin anakart modelinin support kısmında vardır
  • VoicesOfTheDead kullanıcısına yanıt
    anakartım giriş seviyesi asus hangi program o ? ve kasa rgb değil sadece kırmızı ışık veriyor. yine de kapanır mı?
  • Bende de aynı kasanın beyaz ledlisi var, akşamları uzaktan Bakınca rahatsız ediyor, aklıma kasanın ön camına içten film uygulamak geldi ama nasıl olur bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Power tuşunun solunda küçük reset tuşuna benzeyen bir tuş var her kısa basmada renk değişir 2-3 saniye basılı tutarsanız rgb ışıklar söner.
    Anakartında argb girişi olmayanlar için tek çözüm budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duchenne -- 4 Temmuz 2023; 23:22:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.