Bildirim
SHARP AR-M276 Hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mitasan Ankara Bölge
Ziya Gökalp Cad. İçel Sok. No: 3/4 06420 Kızılay/Ankara
Tel: 0 ( 312 ) 435 55 44 -
ben sorunu çözdüm
öncelikle servis menüsüne giriyoruz #/p * C * yapıp
çıkan ekrana 24 yazıyoruz start a basıyoruz daha sonra 4 start ve CA tusu makine resetleniyor.Uyarı kalkıyor -
ÇÖZÜM YOLU BAŞARILI FAKAT BU ÇÖZÜM DEĞİL ŞÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜN ARACIN YAĞ DEĞİŞİMİ NORMALDE 10.000 KM DE YAPILIYOR BAZI İSTİSNA ARAÇLAR 20.000 KM DE . 10.000 KM DE YAĞ DEĞİŞTİRİYORMUSUNUZ EVET. YOKSA DAHA FAZLA SORUN ÇIKARTACAK. YAZICINIZIN BAKIM ZAMANI DA SAYAÇLA BİLİNİYOR. A.DAN Z YE TM PARÇALARI BAKIM A GİRİYOR Kİ İLERİDE DAHA BÜYÜK SORUN AÇMASIN DİYE. -
Demekkı bakıma ıhtıyacı varkı servıs uyarısı verıyor.O yazıyı sılmenız cozum degıl.Sız arabanızda yağ bakımı deyınce servıse goturup degıstırmıyor musunuz?İstersenız degıstırmeyıp sadece uyarıyıda silebılırsınız.Ama ilderde cıkacak problemlerden siz mesulsunuz. -
O konuda haklısınız tabiki :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X