Şimdi Ara

Sharp'dan 4.5-inç HD 3D ekranlı ve Android'li akıllı telefon: Aquos Phone SH-06D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sharp Japonyada yıllardır telefon üretip satan bir firma, hatta ismi buralarda hiç duyulmamış 2 büyük Japon firması daha var. Türkiyede telefon pazarında bu firma yeni sayılır, bazı arkadaşların bu firmayı sadece TV üretiyor sanmaları normal, hele ki yaşları 20 den küçük ise TV üretiyor olduğunu bilmeleri bile zor.

1912 de kurulmuş bir elektronik Japon devinin telefon üretmesi değil asıl üretmemesi ve şimdiye kadar telefon pazarına girmemesi garip olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 19 Şubat 2012; 14:55:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Micro sd kartla kameranin kapasitesi mi yukseltiliyormus? :p

sen ne diyosun zeki müren bile bizi görüyo
  • Tv ozelliginin olmasi iyiymiş. Bende boyle bişi ariyordum tam bana gore. Diger akıllı telefonlarda wifisiz izlenmiyor bunda nete de gerek yok zaten bolgesel kanallar yetiyor bana. Onemli olan cekim gucu ve yayını nasıl acaba ? Hd ekranlı ve 3d olması da artısı
  • Telefonmu ilk gördüğümde antenli tv'ye benzetti,m, ancak gerçekten tasarımı hoş oturaklıda biraz.:) ben birtek işlemciye ve kameraya iyi diyebilirim.:)
  • Japonya dan mı alabileceğiz bunu? Oradan almak baya problemliymiş galiba
  • Hey gidi günler

Lg Optimus 3d

Htc Evo 3d

Ve son olarak bu cihazı da şimdi google arama sonuçlarında görüyorum. 3D android cihazlar bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.