Şimdi Ara

SHARP'ı tanımak ve tanıtmak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dunya genelinde kendini ispatlamis marka Sharp'ın, ülkemizde de kendini tanıtması ve ispatlaması icin herkesin yorumlarini bekliyorum. Japon uretimi olan ve kullanan herkesin gercek anlamda cok memnun kaldigi bu markayı tanıtalim ki daha fazla kisinin memnuniyeti olsun.

• bilen biliyor zaten ve model bazında tartışılıyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Temmuz 2008; 11:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: technicmen

Dunya genelinde kendini ispatlamis marka Sharp'ın, ülkemizde de kendini tanıtması ve ispatlaması icin herkesin yorumlarini bekliyorum. Japon uretimi olan ve kullanan herkesin gercek anlamda cok memnun kaldigi bu markayı tanıtalim ki daha fazla kisinin memnuniyeti olsun.

Kardeş Bırakkalımda Sharp kullanıcıları özel kullanıcı olsun Sadece bilenler alsın farkımız olsun hiç degilse..
    :)
  • Biz bilmeyenlere de yardımcı olalimda baskalarıda bilsin
  • Ben ne zaman yaptım ki oyle bisey simdi de yapıcam? Ben burda bilgi isteyenlere bilgi kazandırmak icin bu konuyu actım.
  • Sıcak fırsatlara actım konuyu burda da bilgi vermek icin actim. ve su ana kadar burayı okuyan cok kisi bilmiyodu belki de sıcak fırsatlardaki yazıyı

Ben gercek anlamda sharp ı tanıtmak icin actım ve rahatsız ettiysem bu konuyu burda kapatabiliriz
  • neyse iyi niyetli bir konu olduğunu varsayıp önceki mesajlarımı editliyorum
  • Cok tesekkur ederim Sharp ile ilgili bir yorumunuz varmıydı?
  • Sharp deyince benim aklıma eğer arızalanırsa ne olacağı geliyor. Yani teknik servis-bakım olayları nedir?Yaygınlığı nedir? Sharp ne kadar biliniyor ne kadar bilinmiyor, ben bilmiyorum. Ama satış sonrası destek bence marka bilinirliğinin önünde geliyor.
  • sharp..

tek kelimeyle mükemmel..

Ben bundan 1 yıl önce araştırırken 46"Full HD bir sharp özellikle SD yayın performansı olarak hem sony hemde samsung modellerini geride bırakmıştı(kendi gözlemime göre). Servis riskini goze alip dogubanktan aldim..6 ay sonra ayni modelin 52"ini kardesime aldirdim, bir kac ay sonrada pedere aldiricam 46" ama 100hz olandan...

1 yildir benim TV'yi, PS3, Bluray ve Digiturk icin kullaniyorum. Kıisaca o kadar memnunumki soran herkeze tavsiye ederim. Artik Enplus getirmeye basladi, o yuzden servis riski azaldi...
  • Servis konusunda hicbir risk yok hicbir zorluk yok.

Scubat sen dogubankta hangi magazadan almıstın?
  • Ben şahsım adına olmadığını biliyorum. Ama 3-4 sene önceydi galiba; Teknosa Sharp getirdi fakat sonradan bu işten vazgeçti diye biliyorum. Sonuçta ülkemizde marka bağlılığı da acaip boyutlardadır. Her yeni teknoloji kolaylıkla rağbet görür ama bunu en iyi yapan değil hep göz önünde olan marka alınır. Bazı markalar da sadece işi bilen tarafından bilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 4 Temmuz 2008; 16:16:21 >
  • Evet sharp gecen seneye kadar teknosa daydı. Ama Sharp'ın kendisi teknosadan distribütorlugu aldı. Sebep hem teknosanın gecen sene yabancı bir firmaya satılması soz konusuydu sanırım su anda vazgecildi, hemde calısma kosullarından hosnut kalmadıkları icin geri cektiler. Adamlar markanın daha iyi yere gelmesini istediler ama teknosa bu gecen 3-4 senede sharpı tanıtamadı bile.
  • Bilgi paylaşımı değil de, tanıtım ve yönlendirme yapıldığı için konu kilitli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.