Bu tv yi fiyatının uygun olması, görüntü kalitesini güzel bulmam ve sharp ın kalitesine güvenmiş olmam sebebiyle bimex ten (öncesinde elektroworl dü) 3 ay kadar önce satın aldım. sharp lc39le652 Ancak sorunlar bitmek bilmedi. 2 tb lık harddiskimdeki bulunan fhd filmleri rahat rahat açıyor fakat altyazı desteği olmadığından sub gibi harici dosyaları açmıyor. Sırf bunun için bir tane media player almak zorunda kaldım. Ardından 3d filmlerden birini açıp izliyim istedim. Yine filmi gayet güzel açtı ama izlediğim demo görüntüde derinlik oluşmadığını gördüm. Ya da bir derinlik göremedim desem daha iyi olur. Görüntü yaklaşmaya başladığında bir derinlik hissi oluşmasını beklerken görüntü çift gözükmeye başlıyor ve tabiki netlik bozuluyor. Aldığım yerle ilgili şikayetimi yaptım teknik servisten bilgi bekliyorum şimdi. Bu sorunu yaşayan başkaları da var mı merak ettim. Almayı düşünenler için tavsiye etmediğimi söyleyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme