Bildirim
Sharp LC50LE762E tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim de gündemimde bu TV var ama hakkında pek bir bilgi bulamadım.
Önceki serilerdeki sıkıntılar devam ediyorsa uzak durmak gerek ama özellikler -eğer hakkını veriyorsa- iyi görünüyor. -
Aynen, ben 42 " olanını alacaktım. Hepsiburada sitesinde 1400 civarı fiyatla 2-3 gün satıldı sonra kayboldu. Digicom ile görüştüm 42 " gelmeyeceğini söylediler. Kendi sitelerinde şu an 50 " bile görülmüyor. Anladığım kadarıyla devamı olmayacak bir ürün.
Bir diğer tereddütüm ise dahili uydu alıcı var denmesine rağmen arka kısım fotoğrafında uydu kablosu girişi görülmüyor.
LG Samsung deyince yığınla inceleme yorum var. Ne yazık ki sharp panasonic gibi marka ürünler piyasada yok. -
60 inç altında uretimi olmayacak diye biliyorum.Bulsanız bile SHARP panel değildir... Zaten Quatron olmayan bir panelini almanızı da önermem... -
quote:
Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN
60 inç altında uretimi olmayacak diye biliyorum.Bulsanız bile SHARP panel değildir... Zaten Quatron olmayan bir panelini almanızı da önermem...
Bir firma neden daha küçük ebatlı üretim yapmaz ki. Bu ürünü şu an 2200 TL fiyata buldum. -
Rekabete giremeyeceği için Samsung LG ve Sony gibi firmalarda birkaç yıla 55inç altında üretmezler üretseler de satamazlar... -
Şimdi 2100 TL fiyat ile sıpariş verdim. İnşallah sorunsuz gelir ve kullanırız bakalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: agasarca
Şimdi 2100 TL fiyat ile sıpariş verdim. İnşallah sorunsuz gelir ve kullanırız bakalım.
kardeş izlenimlerini ve deneyimlerini, tv nin özelliklerini v.s. paylaşabilirmisin lütfen...
Sharp LC50LE762E tv benimde almayı düşündüğüm, görüntüsünün lg-samsung tan falan kesinlikle iyi olacağını tahmin ettiğim ama tereddüt ettiğim
(özellikle kanal geçiş hızı, bağlantı, smart özellikleri, servisi v.s.) ve lg mi bu mu ikileminde kaldığım (birde panasonic 55et5e var ama
onu da sadece servis olayından dolayı nasıl olur bilemiyorum) bir tv. Pasif 3D olması süper, bunun 50le752 modeli var teşhir 1920 tl. sıfır 2300 tl. ama aktif başka farkı varmı bundan bilmiyorum... Acil yorumlarını bekliyorum mümkünse arkadaşım...
bir de yakın zamanda panasonic tv alıp servis, arıza, değişim, iade vs. durumu yaşayan oldumu acaba, alınırmı panasonic tv?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayasar38 -- 11 Eylül 2014; 13:46:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayasar38
quote:
Orijinalden alıntı: agasarca
Şimdi 2100 TL fiyat ile sıpariş verdim. İnşallah sorunsuz gelir ve kullanırız bakalım.
kardeş izlenimlerini ve deneyimlerini, tv nin özelliklerini v.s. paylaşabilirmisin lütfen...
Sharp LC50LE762E tv benimde almayı düşündüğüm, görüntüsünün lg-samsung tan falan kesinlikle iyi olacağını tahmin ettiğim ama tereddüt ettiğim
(özellikle kanal geçiş hızı, bağlantı, smart özellikleri, servisi v.s.) ve lg mi bu mu ikileminde kaldığım (birde panasonic 55et5e var ama
onu da sadece servis olayından dolayı nasıl olur bilemiyorum) bir tv. Pasif 3D olması süper, bunun 50le752 modeli var teşhir 1920 tl. sıfır 2300 tl. ama aktif başka farkı varmı bundan bilmiyorum... Acil yorumlarını bekliyorum mümkünse arkadaşım...
bir de yakın zamanda panasonic tv alıp servis, arıza, değişim, iade vs. durumu yaşayan oldumu acaba, alınırmı panasonic tv?
Henüz televizyon gelmedi. Gelmesi kurulması falan sürer birkaç gün. Kullanınca izlenimlerimi yazarım. Sharp ve Panasonic markaları çok beğenmeme rağmen ülkemizde tutunamadılar.
-
Televizyon dün geldi ve kurulumu yapıldı. Cihaz avrupa üretimi olduğu yazıyor. Büyük ihtimal paneli veya tamamı Vestel üretimi. Çünkü arkasındaki etikette türkçe ve ingilizce açıklamalar var.
En çok merak ettiğim özelliği dahili uydu alıcı hızı idi. Bu anlamda gayet yeterli. Harici alıcılardan daha yavaş değil en azından.
Tasarımı güzel, paneli ince ve şık. Görüntü kalitesi baktığım kadarıyla HD kanallarda başarılı. Ancak SD kanallar da CRT ekrana göre çok iyi. :)
Ekran parlaklığı mağazalardaki Samsung'lar gibi değil. Ancak normal yayınlarla kıyaslamak zor. HD demo videosu gerekli. Ekran pencerenin tam karşısında olduğundan sabah biraz yansıma yaptığını fark ettim.
Akıllı telefon ile kumanda özelliği başarılı. Youtube uygulaması ile telefondaki uygulama senkronize çalışarak cihaz interneti wifi den adresi de telefondan alarak çalışıyor. Böylelikle youtube da hızlıca dolaşılabiliyor.
USB deki fotoğraflara baktım. Video denemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
USB'den medya oynatıp durum hakkında -görüntü kalitesi, altyazı desteği ve 3D kalitesi- hakkında da bilgi vermeniz mümkün mü acaba? -
Elimde hiç film yok oynatabilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler verdiğin bilgiler için...
kendi browserı yok mu neden adresi tel den alıyor anlamadım... yani int den dizi film izlerken bu lg lerde olan flash player (tam ekran izleyememe, bellek dolu hatası) sorunları
bu tv dede var mı?
birde arkadaşında dediği gibi bu altyazı, mkv, dts v.s. desteği ile 3D olayını da deneyimleyip paylaşabilirseniz çok iyi olacak eğer mümkünse...
sırf aktif 3d olduğu için samsung istemiyordum ama bilgisayar gibi tv yapmış adamlar 48h6470-2400 tl. açmadığı uymadığı yok ama aktif işte çocuklara iyi gelmiyor...
ikisinden birini tercih edicem sanırım bu hem daha büyük, daha ucuz ve pasif 3d, görüntü iyi format ve cihaz uyumunda sıkıntı olmaz ve smartta idare eder şekilse ok dir..
sizin içinize sindimi iyiki almışım dedinizmi? (çok olmazsam birde servis ne durumda bilgililer mi tv konusunda, yardımcı oldularmı?) teşekkür ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayasar38 -- 13 Eylül 2014; 20:16:09 >
-
Panel vs. Vestel ise ne anlamı kaldı Sharp markasının ve Japon malı olmanın kalitesi. -
kardeş tv ye daldın unuttun forumu valla, nasıl tv tavsiye eder misin yoksa lg 50670v ya da samsung 48h6470 alacağım, karar veremedim bir türlü...
samsung bilgisayar gibi tv yapmış kumandası yeter diyorum ama panele güvenemiyorum, sharpında smart ve format-altyazı-ses desteklememe olayına...
siz ne dersiniz arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: ayasar38
kardeş tv ye daldın unuttun forumu valla, nasıl tv tavsiye eder misin yoksa lg 50670v ya da samsung 48h6470 alacağım, karar veremedim bir türlü...
samsung bilgisayar gibi tv yapmış kumandası yeter diyorum ama panele güvenemiyorum, sharpında smart ve format-altyazı-ses desteklememe olayına...
siz ne dersiniz arkadaşlar?
Kusura bakmayın, aslında TV'ye dalmadım. Bugün televizyonu geri iade ettim.
Sadece kurulduğu an bakabildiğim için sizin merak ettiğiniz konularla ilgili yorum yapamadım. Geri gönderene kadar da kutusunda bekledi.
Panelinin Vestel üretimi olabileceğini söylemiştim. Arasındaki etiket sadece İngilizce ve Türkçe dillerinde yazılmıştı. Ancak garanti belgesinde de üretim yeri Polonya yazıyor. Japon üretimi değil yani.
İade sebebim ise ekranın salona çok büyük gelmesi. Tabiki bana göre. Salon 28 m2. İzleme mesafemiz ise en uzak koltuk 4 metre. Mevcut kullandığımız 26" TV'ye göre epey büyük. Ekran olarak iki katı olmasına rağmen ekran alanı olarak neredeyse 4 katı. Daha çok SD yayınları izlediğimizi düşündüğümüzde ekran büyük olduğu için görüntüdeki kumlanma daha belirgin oluyor. SD yayınlar şu enki LCD TV'den daha kötü geldi bu nedenle.
Marka takıntınız yoksa ve fiyatlar da uygunsa LG makul bence. LG 47LB730 serisi tasarım ve özellik olarak daha üstün bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasarca -- 16 Eylül 2014; 22:31:08 >
-
Bu modeli gittigidiyorda indirimlerle birlikte 1870 tlye buldum sizce alınırmı.
Ben sadece tv ve usbden internetten film seyredeceğim? -
Anlaşılan kimse bu tv yi kullanmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X