Şimdi Ara

Sharp Led Tv LC-46LE830 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
13.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony 40" 3D Full Hd Led Televizyon 40HX850 3664tl bu

Sony 40" 3D Full Hd Led Televizyon 40HX750 2700tl de bu

phıl 40PFL5507H 3000 tl

phıl 46PFL5507K 2299tl buda ındırımdemıs ondan bole dıo normalde 3300mus

fıkrım olsun dıe baktım yoksa hbden alısverıas yapmayı dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal89 -- 25 Ağustos 2012; 20:36:57 >
  • 40hx850 pan 5507 sharp 830 arasında bır secım yapmak ıstıyorum pan alırsam ucuz oldugu ıcın 46" e de yonelebılırım 3d de yakın mesafe gzl olrda 2d yayında rahatsız edermı emın degılım 4m de
  • 750/850 OK dir,ancak o fiyatları çeşitli yerlerden kontrol et!!! veya DH nin ilgili 85x başlığı vardır oradan sor,arkadaşlar fiyat konusunda destek olurlar

5507 de OK dir ama Sony kalitesinde değil,ancak fiyatına göre çok çok iyi paneldir!
    46" sı 2,2/2,5 arası gibi,40 olanı ise bilmiyorum ama 2 nin altıdır kesinlikle!

HB yi itele gitsin,çıplak gözle görmeden sakın panel alma!!

Örneğin 40"HX85x in fiyatını ben 3,0/3,2 gibi biliyorum!! daha altıda olabilir
    75x ise 3ün zaten altında!!

40"5507 ise yine 2 nin altında F/P paneldir bu!
    Ancak ben bunun 46 sını tavsiye ederim
    ++
  • yarın gıdıp ıncelıyeyım medıamarkta sony850yı 3 cıvarı ıse okdır benım ıcın sharpa verene kdr buna verırım sızın dedıgınız gıbı aynı parayı fıyat ucuk ıse 750 ve 5507ye bakarım

çok teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal89

quote:

Orijinalden alıntı: albani

Kardeş o panel 3 kağıt etmez,keşke kafadan fiyatını yazsaydın bende ona göre cevap yazardım

Ancak ben yukarıda bir uyarı yapmıştım ve ""fiyat cazip ise alınabilir"" diye belirtmiştim,çünkü bu meretlerin
    fiyatlarını aslında biliyorum

Ayrıca Fiyat cazip ise bazı Seriler alınabilir uyarısıda yapmıştım!

Bu panel 2010 Model olup Avrupada 2011 olarak satılıp bugünlere gelindi,fiyat hiç güzel değil!

Sony HX75/85 Serilerine bak
    veya son günlerin sürpriz favorisi olan Phil 5507 de olabilir 2,5 kağıda 46" sını alırsın(+Gözlükle!!)
    40 olanının fiyatını bilmiyorum ama 2 nin biraz altı olabilir!!

Bu paneller 830 dan çok daha iyidir!

Yazık etme parana!! 3 kağıt güzel para çünkü

şimdi albani abi bu söledikleriniz ve sharp hepsi aynı para olursa hangisini almamı önerirdiniz
    40" ten büyük alırsam odama büyük olur o sebeple 40ı geçmek niyetinde pek değilim
    aldımmı tam olsun istiyorum çünkü sürekli kullanılmıcak benim odamda durucak ben hafata 1-2 kez guzel fılm denk getırırsem onu ızlıcım aksam bır ıkı habere fln bakcam bıde blu ray baglıp keyfıme bakcam ara sırada gorsel zıyafet ıcın guzluk takıp 3d bakcam butun olay bu yanı saglam bırsey almak ıstıyorum acıkcası

sharpın adını bıle bılmezdım samylere bakıyodum altındakı yorumlarda "gonul ısterdıkı paramız olsada sharp vs gıbı urunler alsak" dıye bır yorum okuyup forumları karıstırmaya basladım olay bundan ıbaret yanı 4 renk qatron aqua fln derken aşık oldum :D

BluRay ağırlıklı izleyeceksen, Sharp'ı unut, laf olsun diye yorum yapmıyorum, yukarda üst seri modelini yazdım, 830 ise siyah seviyesi özellikle Bluray ve Dvd resimlerde malesef iyi değil, ya full dinamik ayarda kullanacksın ki buda panele alışana kadar bir hayli zamanını alacaktır, cidden profosyonel paneldir, renk detayları dahi bir çok farklı rip bluray yada orjinallerde kafanı karştıracaktır !

Sony HX85 yada Smasung ES8000 seni fazlası ile mutlu edecektir, her iki panelinde, resim ve 3D performansı, Panasonic VT serisinden dahi memnun edici seviyededir !

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: metal89

quote:

Kardeş o panel 3 kağıt etmez,keşke kafadan fiyatını yazsaydın bende ona göre cevap yazardım

Ancak ben yukarıda bir uyarı yapmıştım ve ""fiyat cazip ise alınabilir"" diye belirtmiştim,çünkü bu meretlerin
    fiyatlarını aslında biliyorum

Ayrıca Fiyat cazip ise bazı Seriler alınabilir uyarısıda yapmıştım!

Bu panel 2010 Model olup Avrupada 2011 olarak satılıp bugünlere gelindi,fiyat hiç güzel değil!

Sony HX75/85 Serilerine bak
    veya son günlerin sürpriz favorisi olan Phil 5507 de olabilir 2,5 kağıda 46" sını alırsın(+Gözlükle!!)
    40 olanının fiyatını bilmiyorum ama 2 nin biraz altı olabilir!!

Bu paneller 830 dan çok daha iyidir!

Yazık etme parana!! 3 kağıt güzel para çünkü

şimdi albani abi bu söledikleriniz ve sharp hepsi aynı para olursa hangisini almamı önerirdiniz
    40" ten büyük alırsam odama büyük olur o sebeple 40ı geçmek niyetinde pek değilim
    aldımmı tam olsun istiyorum çünkü sürekli kullanılmıcak benim odamda durucak ben hafata 1-2 kez guzel fılm denk getırırsem onu ızlıcım aksam bır ıkı habere fln bakcam bıde blu ray baglıp keyfıme bakcam ara sırada gorsel zıyafet ıcın guzluk takıp 3d bakcam butun olay bu yanı saglam bırsey almak ıstıyorum acıkcası

sharpın adını bıle bılmezdım samylere bakıyodum altındakı yorumlarda "gonul ısterdıkı paramız olsada sharp vs gıbı urunler alsak" dıye bır yorum okuyup forumları karıstırmaya basladım olay bundan ıbaret yanı 4 renk qatron aqua fln derken aşık oldum :D

BluRay ağırlıklı izleyeceksen, Sharp'ı unut, laf olsun diye yorum yapmıyorum, yukarda üst seri modelini yazdım, 830 ise siyah seviyesi özellikle Bluray ve Dvd resimlerde malesef iyi değil, ya full dinamik ayarda kullanacksın ki buda panele alışana kadar bir hayli zamanını alacaktır, cidden profosyonel paneldir, renk detayları dahi bir çok farklı rip bluray yada orjinallerde kafanı karştıracaktır !

Sony HX85 yada Smasung ES8000 seni fazlası ile mutlu edecektir, her iki panelinde, resim ve 3D performansı, Panasonic VT serisinden dahi memnun edici seviyededir !

ben pek tv izlemem reklam olayını hiç sevmiyorum çünkü kaçırdığım yayınları sonradan netten indirir izlerim favori filimlerim var bikaçtane izlmekten sıkılmadığım onlarında blueray disklerile oynatıcıdan izlicem sabah gidiyrum akşam geliyorum işte malesef çok fazlada kullanamıcam kullanıncada görüntü net olsun dileğindeyim
    bugün 850 leri incelemeye gideceğim bin insan gözüynen görek :D

• @Nedim

Hocam,buraya yaz dediğin için yazıyorum,aslında diğer başlıktan geçmişte yazmıştım,oradan bir kontrol ediver+

Bahsettiğim panel 5,5 kağıt ama Katman kırık ve değişmesi gerekiyor!! sanırım ENKAY ile görüşüp fiyat almışlar
    ve aklımda kaldığı kadarıyla 2 kağıt gibi masraf çıkarmışlar!! kısaca panel 7,5 kağıda gelecek!

Ayrıca bu panelde katman içeriden değişiyor ve Sharp benim işim biliyorsun,o paneli dağıtıp ve Matrixi de söküp toplamak
    inan çok zor ve Servis bunu yapabilirmi bilemem,sanırım 2 kağıt fiyatıda bunun için çıkarıyorlar,yoksa katman normalde
    ucuzdur!

Ayrıca bir diğer sakat taraf ise şudur;sen önce 5,5 kağıdı bayılıp paneli alıyorsun,sonra panel Servise giriyor!!!oradan ne çıkacak
    belli değil,ayrıca bizde işçilik genelde çok kötü oluyor ve paneli fiziki olarak çiziyorlar v.s

Ama panel direk Servisin elinde olsaydı zaten toplandıktan(katman değiştikten)sonra sana satılacaktı ve sorun olmayacaktı,dolayısıyla
    bu durumda ben bu paneli bu durumlar sebebiyle tavsiye etmiyorum!

925 benim bildiğim kadarıyla TR de 6/7 tane satıldı,zaten 5 tanesini ben aldırdım
    XS1 ler ise yine bildiğim kadarıyla 15 tane kadar satıldı,14 tanesini ben aldırdım
    2 tane 65 olanı o bahsettiğim Şarkısı Hanım ile arkadaşı ünlü Sporcu almıştı
    Hatta bir tanesi "Hediye" olarak alındı

Sen rakamları al,bana bildir,çünkü bazı bunların panelleri absürt rakamlarda satılıyor,Artist veya Futbolcu filan olman gerekiyor
    almak için

-eMail attım diğer Sharp durumu için birde "Banding" durumu vardı onuda resimli verdim+

CAN

• bugun medıamarktan baktımda

40"85x3500 lıra gözlukte vermıo pıntı herıfler
    40"75x3000 lıra
  • 75x ve 85x arasında çok büyük bir fark varmıdır çünkü 3000lırayı gecmeyı pek ıstemıyorum sanırım fıyatı cogu yerde ortalama 3.5 lıra yuzlıra assa yukarı oynuyo
  • Sen bir de Phil 5507 lere bak

Ayrıca limit 3 kağıt ise,öncelikle 85x in 40 ını takip et.MM kazıkçının önde gideni,arada bazı panellerin
    fiyatalarına bakıyorum,sanırım herifler bu paneller için "keriz" arıyorlar

40"HX85x fiyatı yine çok yüksek!! aynı şekilde 75x fiyatıda yüksek!

++
  • mm ye baktım vatana baktım ınternettende arastrdmda genelde ynı bıde bızım tanıdıga sorcam kaca getryomus alırsam burdan yazarım 85x ı kovalıyayım bıraz daha
  • quote:

750/850 OK dir,ancak o fiyatları çeşitli yerlerden kontrol et!!! veya DH nin ilgili 85x başlığı vardır oradan sor,arkadaşlar fiyat konusunda destek olurlar

5507 de OK dir ama Sony kalitesinde değil,ancak fiyatına göre çok çok iyi paneldir!
    46" sı 2,2/2,5 arası gibi,40 olanı ise bilmiyorum ama 2 nin altıdır kesinlikle!

HB yi itele gitsin,çıplak gözle görmeden sakın panel alma!!

Örneğin 40"HX85x in fiyatını ben 3,0/3,2 gibi biliyorum!! daha altıda olabilir
    75x ise 3ün zaten altında!!

40"5507 ise yine 2 nin altında F/P paneldir bu!
    Ancak ben bunun 46 sını tavsiye ederim
    ++

Performanstan kastinizi oyun oynanabilirligine yorabilirmisiniz? İnput lag, renk kalitesi gibi? Zira bende oyun icin (ps) tv ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben "Gamer" lara hiç bir zaman ""panel tip TV"" tavsiye etmem/etmedim

Ya CRT ya da "TN" panelli LCD Monitör olarak yazarım!

InputLAG her TV de olur veya fazlasıyla olur veya senin hassasiyet/refleks ve oynadığın oyunların hızı
    veya on-line Game durumu v.s v.s hepsi etkendir!

Elbette panel tip TV lerle oyun oynanır ama nereye kadar! neticede alacağın en hızlı panel min.Game mode ile 30/35ms
    Latency üretecektir(buda = +2/3 frame-lost demektir) bu seni keserse OK dir ama kesmezse sinir olursun!

++
  • Ustadim, peki lcd led panel aldigimi dusunelim. Alabilecegim modeller senin yorumlarindan yola cikarak sunlardir;

PANASONIC TX-L37ET5E FULL HD 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK

Philips 40PFL5507K/12 102 cm (40"), 3D, DVB T/C/S2

40 inch EX650 Series BRAVIA Full HD with Edge LED

Bu modellerde 40" yerine keske 37" bulabilseydim. Daha dusuk ekran boyutunun, daha etkili olabilecegini dusunuyorum hiz konusunda. Bu secenekler arasindan hic bir gamer'a onermemenize ragmen, sizden bir oneri bekliyorum

• Listen de oldukça güzel/doğru paneller var

Bence sen önce çıplak gözle bunları izle,artık ne kadar izleyebilirsen

Bu 3 panele göre benim sıralamam şu şekilde olacaktır

1-5507(fiyat+F/P+performans+genel kullanım+üzerindeki Modül!!)
    2-EX65x
    3-ET5

++

Gaming için de sıralama şöyle olabilir

1-ET5
    2-5507
    3-EX65x

++

Ben bu 3 panele "+Gaming" için kendim de kullandığım 37E30E ilave ediyorum,çünkü bu panel halen piyasadaki "en hızlı" paneldir

Üst seviye bir panel değildir veya Siyahlar çok iyi değildir veya Contrast biraz zayıftır v.s v.s durumlarıda vardır!

Ama bu panel en hızlısıdır!!

Tekrar yazıyorum ben salt Gaming için "TV" filan tavsiye etmem,yanlış anlama olmasın! artık aldığınız panel ne veriyorsa Gaming için ona
    katlanacaksınız veya sizi çok memnun da edebilir v.s

++

• Hocam 5507k ve et5i bugun ankara/batikent vatan bilgisayarda test etme imkanim oldu.

Et5'in hd goruntu kalitesi cok hosuma gitti, hatta philips'inkini begenmedim diyebilirim (ilk olarak philips'e bakmistim) nedense anlayamadim oynatilan videodanmidir, kablodanmidir... anlayamadigim birsey vardi hic aman aman bir goruntu yakalayamadim. Et5'de trt hd acikti ve beni fazlasiyla tatmin etti diyebilirim. Hiz konusunda da ondeyse et5 sony'e bakmaya pek gerek kalmadigi kanaatindeyim.

Edit: 37e30e modeli malesef piyasada yok :)

Ayrica siz her zaman uyarmissiniz insanlari defalarca hemde, gamerlara "sunlari sunlari onermem, bunlari oneririm" diye o yuzden biliyorum sizin tavrinizi, kimsede kalkip "kardesim sen bu televizyonu niye aldirdim bana" diyemez. Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 27 Ağustos 2012; 14:07:32 >
  • Ben yine seni uyarayım naçizane

5xx paneli ET5 den çok daha iyidir!!!

TRT-HD yi sen bundan izledinmi acaba?

Ayrıca ayarları yapamıyorlar çoğu kere,çünkü ET5 in 5xx den daha iyi resim vermesi mümkün değildir(Modül faktörü sebebiyle)

Bence sen bir daha git daha dikkatli izle!!

Satıcılar bir şey derse,boşver onları!!

Dikkat edersen yukarıda sana sıralama yaparken "Gaming" kriterinide göz önüne alarak bunu yaptım!

Sen de durumu Gaming faktörüne göre değerlendir,çünkü 40"lık 5xx de ya Samsung ya Sharp Modül vardır(40lıkta Phil
    iki tip Modül kullanıyor ya Sharp yada Samsung>>>HIZ konusunda Sharp çok iyidir;resim kalitesinde Samsung biraz daha iyidir

ET5 bu seviyede bir panel değildir,sadece hızı az biraz daha iyidir!!)

++
  • Aynen ustad senin yorumlarini okumasam, tecrubenide bilmesem, kalkip bana samsung satacak oradaki eleman :) o zaman 5507'i tekrar incelemem gerekecek teknosa'ya gideyim bugun bakalim orada durumlar nasil :)

Edit: evet trt hd'yi izleyemedim malesef 5507 modelinde, televizyonlarin hepsinde ayni yayini vermisler, ve baska birsey acabilirmiyiz dedigimde hayir cevabini aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 27 Ağustos 2012; 14:57:17 >
  • Sen 40" mı almak istiyorsun öncelikle???

5xx in üzerindeki gerek S_PVA gereksede UV2a(artık hangisi takılıysa) en iyisidir

40" panelde zaten Latency biraz daha düşük olacaktır!

Al eline PS3 cihazını(varsa şayet,yoksa bul birisinden emanet filan) panelinde Game modunu aç bir de öyle kontrol et!

Satıcıları itele gitsin yaw,onlar ya Samy derler yada LGE derler kafadan çünkü onlar için ve çoğu mağaza için "ekmek"
    oradan daha çok geliyor

• Aynen öyle. Zaten hissettiriyorlar kendilerini girişe 55" 3 tane televizyon çakarak

Ben 32 veya 37" almayı düşünüyorum. Ama yeter ki istediğim aradığım modeli bulabileyim. 40 olsa da olur fakat 42 olmaz Odam küçük, yerim dar, tv sehpasına koyacağım ve bir yanı kalorifer diğer yanı dolap, pek fazla da kalorifere yanaşması iyi değil. Ama şu dediklerinden sonra 5507'ye biraz daha yöneldim kullanıcı yorumları da gayet iyi bir sorum daha olacak 5507h ve 5507k arasında herhangi bir fark varmıdır?

Dip not: Bu arada konu amacından çıktı gibi affedersiniz fakat, çoğu kişinin bu bilgilerden de yararlanabileceğini düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.