Giratina and the sky warrior filmini izleyenler bilir. Filminin sonunda shayminlerin cok fazla olduğu görüldü fakat efsanler tek pokemondur birden fazla olamaz diye düsünüyorum bu yüzden shaymin sizce efsane mi değil mi?
Shaymin efsane. Ama birden fazla olanlar dünyaya ait değil asnırım. Ya da bunun gibi bir şey olması lazım yoksa fail olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Shaymin efsane. Ama birden fazla olanlar dünyaya ait değil asnırım. Ya da bunun gibi bir şey olması lazım yoksa fail olur.
Bende efsane olduğunu düsünüyordum fakat filmde ash ve etrafındaki kişiler efsane olduğuna dair bir konuşma yapmıyorlardı. Ayrıca birden fazla olması kafamda soru işareti yaratmıştı. Efsane koleksiyonumu tamamlamama az kaldı elimde shaymin yok bu konuyu açayım dedim.
Derken shaymin yakaladım sansa bak
yabluş bilgi deoxy de birdn fazla ve buun saldırıyla alakası yok iki tane var bi tane filminde
ayrıca celebilerde birden baya fazla
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
yabluş bilgi deoxy de birdn fazla ve buun saldırıyla alakası yok iki tane var bi tane filminde
Deoxys birden fazla mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
Deoxys birden fazla mı?
Deoxy filmini izleyemedim o yüzden benim bi yorumum yok
Deoxys birden fazla mı?
evet filminde 2 taneler
dur bi bakayım su filme
Çoğu efsane pokemon birden çok bulunur. Shaymin efsanedir.
Celebi De Efsane Ve Filmindede 5-6 Celebi GElip Bizim KAhraman Celebimizi Kurtarıyordu.. Yani Birden Fazla Olabilir Efsaneler.. Ama Bu Dünyada Değiller.. Her Pokemonun Dişi ve Erkeğinin Bulunduqu Yanlızca Efsanelerden Bir Tane Bulunan Bir Uzay Gemisinin Dünyaya Gönderildiğine İnanılır.. Ondan Böyledir.. Pokemon Dünyası Gerçekten İlginç.. Bilinmeyen Milyonlarca Pokemon Olduquna İnanılır..
quote:
Orijinalden alıntı: SkySwoRd
Celebi De Efsane Ve Filmindede 5-6 Celebi GElip Bizim KAhraman Celebimizi Kurtarıyordu.. Yani Birden Fazla Olabilir Efsaneler.. Ama Bu Dünyada Değiller.. Her Pokemonun Dişi ve Erkeğinin Bulunduqu Yanlızca Efsanelerden Bir Tane Bulunan Bir Uzay Gemisinin Dünyaya Gönderildiğine İnanılır.. Ondan Böyledir.. Pokemon Dünyası Gerçekten İlginç.. Bilinmeyen Milyonlarca Pokemon Olduquna İnanılır..
sende su atlayıp da ölen cocuktan cıkma aman diyim
Yok Kardeşim Ne Alaka :) Sadece Filmin Dilinden Anlattım ..
Aslında O Atlayan Çocuk Benm Panpa Ölmedim .d
quote:
Orijinalden alıntı: SkySwoRd
Ama o celebiler geçmiş ve gelecekten geliyorlardı.
Evet :)
quote:
Orijinalden alıntı: TheqeMerT
Çoğu efsane pokemon birden çok bulunur. Shaymin efsanedir.
Bende bu fikre katılıyorum.
hatırladıgım kadarıyla arceus giratina palkia dialga hariç hepsi birden çoktu
Mew de çok diye biliyorum. 3-4 filmde var çünkü.
shaymin bir efsanyedi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme