Şimdi Ara

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
30.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

sırf chuck dizisindeki chuck için izlerim.
    Reis dejavu oldum sanki aynı mesajı daha önce atmış olabilir misin ?
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    hadi ya unutmuşum.. gerçi 1-2 sayfa geri gidip kontrol ettim ama gözüme çarpmamıştı.
  • Cidden dejavu gibi oldu yoksa bilmiyorum var mı önceden mesajın.

Ancak filmi chuck için izlersen sanırım tatmin olacaksın çünkü genelde fragmana gelen yorumlar shazamın chuck a benzediği, onun gibi davrandığı yönünde. Ben chuck ı izlemedim ana sorun yok zaten shazam filminde ciddi bir ton olmayacağı belli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Chuck çok keyifli diziydi kesinlikle tavsiye ederim.
  • Sanırım fragmanı izleyenler olmuş önden. Söylenene göre bir sahnede Dr Sivana Shazamı havaya fırlatıyormuş ve shazam da Superman diye bağırarak yardım istiyormuş.

Superman cameosu olacak mı acaba ya. Supermanden yardım istemesi daha önce tanıştıkları anlamına mı gelir ?

Tabi bunların hepsi söylenti şu anda.
  • Zachary Levi, fanı ona sarılıp ağlayınca dayanamamış, o da ağlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Zachary Levi, fanı ona sarılıp ağlayınca dayanamamış, o da ağlamış.
    Dostum şurada iki filmle alakalı beyin fırtınası yapalım istiyorum birşeyler yazıyorum teoriler vesaire. Gelen mesajlar hep bu şekilde.

Zachary Levi Torontoya gitti. Zachary Levi ağladı. Zachary Levi zırladı. Paylaştığınız şeyler zaten instagramda var. Leviyi instagradan dan takip edin 2 tane de Shazam fan sayfası takip edin bitti. Buraya atmayın şunları gerek yok.

Gerçekten bu filmi bekliyorsanız gidin internetten PDF formatında birkaç Shazam çizgi romanı indirin 1 saatinizi almaz okumak.
    Mesela "Shazam New 52 Türkçe" yazın indirin.

En azından konuşacak birşeylerimiz olur.

Şu konuyu bir toparlayalım biraz daha kaliteli olsun yakında daha çok insan gelicek buraya yeni fragmanla beraber.

Sosyal medyadan uzak, yalnızca forum kullanıp böyle haberlere ulaşmak isteyen vardır, görür buradan açar izler. Niye böyle kapris yaptın anlamadım.

Film hakkında konuşmak istemiyorum. Trailerlardan da uzak duruyorum. Zevkimi baltalıyor. Vizyona gelir, izlersem izlerim. Tek bir Zachary Levi videosu ile de koca konu dağılmaz, rahat ol. İyi günler iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black adamla ilgili yeni bir bilgi öğrendim ve çok ilgimi çekti o da şu ki,

Black adam, Shazam'dan 5000 yıl önce doğduğu için Billy'nin güçlerini aldığı aşağıdaki tanrılardan 3 tanesi daha yokmuş o zaman. (Solomon, Hercules, Archilles)

Solomon
    Hercules
    Atlas
    Zeus
    Achilles
    Mercury

Bu sebepten Black Adam'ın da güçleri Billy gibi Shazam güçleri ancak başharfleri aynı tanrılardan gelmiyor.

Black adamın güçlerini aldığı tanrılar aşağıdakiler,

Shu
    Heru
    Amon
    Zehuti
    Anpu
    Menthu

Bana oldukça ilginç geldi ve eğer solo bir Black Adam filmi gelirse gelecekte ve bu konulara girilirse çok güzel olurdu.

Shazam! (5 Nisan 2019) | Zachary Levi, Mark Strong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 17 Aralık 2018; 14:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lastmandar

Dostum şurada iki filmle alakalı beyin fırtınası yapalım istiyorum birşeyler yazıyorum teoriler vesaire. Gelen mesajlar hep bu şekilde.

Zachary Levi Torontoya gitti. Zachary Levi ağladı. Zachary Levi zırladı. Paylaştığınız şeyler zaten instagramda var. Leviyi instagradan dan takip edin 2 tane de Shazam fan sayfası takip edin bitti. Buraya atmayın şunları gerek yok.

Gerçekten bu filmi bekliyorsanız gidin internetten PDF formatında birkaç Shazam çizgi romanı indirin 1 saatinizi almaz okumak.
    Mesela "Shazam New 52 Türkçe" yazın indirin.

En azından konuşacak birşeylerimiz olur.

Şu konuyu bir toparlayalım biraz daha kaliteli olsun yakında daha çok insan gelicek buraya yeni fragmanla beraber.

Alıntıları Göster
    Adam evde soğan doğrarken mi ağladı? Filmin tanıtımı için yapılan paneller sırasında yaşanmış bir video atılmış.
    Ayrıca burası film konusu çizgi roman değil eğer çizgi roman tartışmak istersenizhttps://forum.donanimhaber.com/forumid_865/tt.htm burası size göre. Bu konuda film ile ilgili haberler, içerikler, paneller vb. oluyor genelde. Video gayet doğru yerde ama birinin yanlış yerde olduğunu düşünüyorsanız önce kendinize bakın derim.
    Ayrıca birkaç mesaj öncesinde deja vu muhabbeti yapmışsınız ama kimse gelip sizi burası yeri değil kardeşim naptın bütün beyin fırtınasını aldın götürdün diye laf etmemiş keşke sizde başka insanlar kadar anlayışlı olsanız. Çoğu insan buraya film ile ilgili detay öğrenmeye geliyor setten görüntüdür, haberdir, videodur, yönetmenin komik tweetleridir. Yeri gelir teori de konuluşur, çizgi roman da konuşulur ama 7/24 böyle olacak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastmandar

Bu mesaj silindi.
    Sitenin reddit olduğunu fark etmemiştim, teşekkürler.
  • Ben isyan ettim diye alınan arkadaşlar konuyu cezalandırıyor heralde. Hayret kimse yeni çıkan fotoğrafları atmamış.

Bu kostüm bir harika görünüyor dostum. Ayrıca poster de çok hoş.

• Daha önceden burada tahmin ettiğimiz üzere Seven Deadly Sins villain olarak filmde olacaklar.
    Aşağıdaki fotoğrafta bu villain ekibinden birinin elini görüyoruz ve diğer karede Shazamı yakalıyor fakat fotoğraflar şu an siliniyor.

Fotoğraf yeni Shazam trailerının sızdırılan görüntülerinden.

Ayrıca Shazam ailesinin de Shazam güçlerini elde ettiği ve filmde olacağıda doğrulandı.

Aşağıdaki fotoğraf da filmin pazarlanan ürünlerinden bir tanesine ait. Sanırım bir boyama kitabı.

Şu ana kadar herşeyin New 52 serisine uygun gittiğini söyleyebilirim. Bütün fotoğraflar ve önceki trailer bunu gösteriyor.

Tabi ki farklar olacak mesela Black Adamın kendi solo filmi olabileceği için bu filmde görünmeyebilir. Yüksek ihtimalle after credits sahnesinde göreceğiz. Filmin şu anki görüntüsüne bakarsak bunda hiçbir sorun yok çünkü ortada şimdiden yeterince villain var.

Bu da aynı zamanda filmde Supermani de beklemememiz gerektiğini gösteriyor ancak Black Adam gibi onun da after credits de gözükme ihtimali var.
    Mesela aşağıdaki gibi Superman ve Billy yemek yerken Black Adam gelseydi çok da havalı olurdu ve benden tam puan alırdı
    Yani başka bir isteğim daha olamazdı bu filmden eğer aşağıdaki sahne de gerçekleşirse, after credits olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 6 Ocak 2019; 9:26:46 >

Çizgi romanları vs, Takip etmiyorum ama güzel sahne olur gerçekten olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Çizgi romanları vs, Takip etmiyorum ama güzel sahne olur gerçekten olursa.
    Açıkcası ben de pek çizgi romanları takip etmiyorum. Sırf bu film için internetten PDF formatında New 52 Shazam serisini indirip okumuştum Türkçe çevirisi vardı. Herşey de o çizgi romana göre gidiyor diyebilirim. Tabi ki yukarıda bahsettiğim farklılıklar hariç. Bir de bahsetmediğim kostüm tasarımı var mesela. Kostüm tasarımı bir animated seriden alıntıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Aşağıdaki kostümden esinlenmişler yönetmen öyle demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Şu ana kadar ki görseller gayet güzel ve filmle alakalı pek birşey de ele vermiyor ancak merak ediyorum diğer DC filmlerindeki gibi 2. fragmanla beraber bütün plotu gösterecekler mi. Çünkü Seven Deadly Sins'in filmde olacağını sızan fragman fotolarından öğrendik resmen, görünen o ki fragmanlarda filmde ne varsa görecez.
  • Çok güzel posterler yayınlanıyor

• Harika görünüyor ya hadi DC'im ben,m topla kendini seviyoruz seni
  • Harika görünüyor ya hadi DC'im benim topla kendini seviyoruz seni
  • Yeni kısa fragman efsane. Özellikle Shazam derkenki hareketi.

Aquaman kadar iyi olacak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.