Bildirim
Shazam Rexona (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Allah’a şükürler olsun blokluyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kodlar tükenmiş -
+25
Burası sıcak fırsatlar bölümü. Beğenmeyenler başka bölümlere geçsin.
-
15 tane kod aldim daha fazla alamadim diye uzuluyom
Geçen migros-algida kampanyasında da aynısı oldu. Kampanya süresi devam ederken kampanya bitmişti. Muhtemelen bu da öyle olacak kaçışı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: furkana.
Geçen migros-algida kampanyasında da aynısı oldu. Kampanya süresi devam ederken kampanya bitmişti. Muhtemelen bu da öyle olacak kaçışı yok.
orda 1500 tane almıştım :d
ama burda cocuklarca suç yok bence
toplasan 1000 tane vermişlerdir
kampanya 1-2 gün sürmeden bitmiş
çok az stok var sanırım -
Beyler ne kadar olay yapmışsınız altı üstü bir deodorant yav çevreyi zehirlemekten başka işe yaramaz ben zaten roll on kullanıyorum bedava verseler almam ozona bir delik te siz açmayın boşverin
Rekor kimde?
-
-
Hazirladigim mouse uygulamasi kendi kendine 13586 adet kod almis. Allah bereket versin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuna +1 verip öne çıkaralım.
Yönetimin umursayacağını sanmıyorum ama belki anasayfaya falan çıkarırsak anca.
https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-bolumune-gercek-olucu-arkadaslardan-yonetici-alin--131669496
Bunun olumsuz yanlarını düşündünüz mü
Ortak kararla seçilsin/oylama yapalım dedim.
Bence sıkıntı yok. Sonuçta işini kötüye kullanırsa atarlar yönetimden 1-2ay deneyip np.
yöneticilik öyle kolay iş değil, hem ölücu adam bilgisyar başında fırsat takip ederek zaten zamanı gidiyor, bi de yöneticilik yaparsa bilgisyar başından kalkamaz
vallahi bi tane kod alamadım
Ama ölücülere de sovmuyorum. Fazla kod alan varsa verirse iyi olur gittiğimde ben de alırım.
Bu vakte kadar ben de fazla alanlara çok sövdüm ihtiyacıım kadar akırdım başkası da alsın derdim. Ama ben 2 tane almışım bakıyorum adam 80 tane aldım diyo ihityacı olana yine gitmiyo yani.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X