Bildirim
Shazzrah başlayacaklar içeri.Classic
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
twitchte yayın yapan 60 rogue full bislerini + epic mount çekmiş bi arkadaş var shazzrah horde tarafında kendi guildini kurdu ve baya türk var guildde. Horde olmayı düşünürseniz göz atmanızı tavsiye ederim
arkadaşın twitch linki:
-
Shazzrah Horde - Allience dengesi çok kötü,
%35 Alli %65 Horde
iki taraf içinde çok kötü durum Alli oynarken Hordelar görev yaptırmıyor ileride de PVP kesecek adam bulmakta zorlanacaklar Hordelar çünkü Alli sayısı giderek düşüyor. -
35 65 i nerde gördünüz ? wohead in yayınladığı istatistiklerde öyle değil. Full pop lu serverların yani golemag gehennas firemawın da oranları aynı, hatta shazrah ally oranı golemag ve gehennasdan daha fazla diyor. kalabalık pvp serverlarında her zaman bu civarda oluyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: akyol.x
Shazzrah Horde - Allience dengesi çok kötü,
%35 Alli %65 Horde
iki taraf içinde çok kötü durum Alli oynarken Hordelar görev yaptırmıyor ileride de PVP kesecek adam bulmakta zorlanacaklar Hordelar çünkü Alli sayısı giderek düşüyor.
burdan eu kısmından ayrıntılı istatistiklere bakabilirsiniz:WowheadClassic WoW Realm Population Report - Data Aggregated Through Communityhttps://classic.wowhead.com/news=295075/classic-wow-realm-population-report-data-aggregated-through-community?webhook
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 7 Ekim 2019; 21:9:3 >
-
Wowhead görmüştüm yine, firemaw ve golemag göre daha güzel ama gönül isterdi ki ashbirnger gibi olsun 55 level birisi olarak beni çok yoruyor bu durum sürekli 1v3 pvp yapmak -
bi tek orda bi istisna denk gelmiş, ben pvp swlarında pek öle bi denge görmedim horde her zaman en az 55 oluyo zaten. ashbringer sonradan açılmıştı, ilerde popülasyonu falan nasıl olacak belli olmaz, oranın da öyle sıkıntıları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 7 Ekim 2019; 22:25:56 > -
ashbringer'de dengeli değil. 60 lvl'de Ally %75 civarında.quote:
Orijinalden alıntı: akyol.x
Wowhead görmüştüm yine, firemaw ve golemag göre daha güzel ama gönül isterdi ki ashbirnger gibi olsun 55 level birisi olarak beni çok yoruyor bu durum sürekli 1v3 pvp yapmak
-
hillsbrad foothills ve arathi highlands de kasıyorum şuan, kesişim zoneları diyebiliriz ve hiç yalnız hissetmedim ally olarak, gayet dengeli gözüküyor shazzrah.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X