Şimdi Ara

Shell'de Market Görevlisiyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 hafta kadar işsiz kaldığım dönemde pompacılık yapmıştım. Çalışma şartları gerçekten çok ağır. Ne mola var ne başka birşey. Çalıştığım dönemde 12 saat çalışıp asgari ücret + 4 tl yemek parasına çalışmıştım. Market elinin altında olduğunda arasıra bişeyler alıp yiyorsun. Gün sonu hesabını verirken paralar bazen eksi bazen artı çıkıyor. Genellikle eksi çıkardı benim. Maaşımı aldığımda çok komik bir para almıştım. Resmen 3 kuruşa köle gibi çalıştım. Sonrasında gece vardiyasına geçince hava biraz ayaz diye arabama oturdum. İş olmadığından uyuya kaldım. Uyandığımda patron gelmiş beni uyandırmadı. Ve pompacılık maceram bitti. Allah pompacılara kolaylık versin. Şimdi onlara extra bir saygım var. İşleri gerçekten çok zor.
  • ben market görevlisiyimde pompacı arkadaşta 1.5 ay önde başlamış oda hiçbirşey bilmiyormuş zaten kolay 5-6 kere gösterdilermi öğrenirsin belki daha kısa sürede
  • 1 liralık ürüne 5 lira fiyat biçiyormusunuz sizde?
  • balkes_1982 kullanıcısına yanıt
    bizdede pompacılar için 1 tane oda var ama buz gibi diyorum al sandalyeni gel otur sıcak yerde bizde 24 saat çalışıyoruz işte gece oldumu 11.30 gibi pompacı uyuyo 3.30 da kaldırıyorum sonra ben yatıp sabah 8 de kalkıyorum vardiya bitiyor
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    hayır ama muhasebeci kafasına göre belirliyor
  • Bebzine su katiyonuz mu?

Pompaci abiler surekli 97 oktan kitlemeye calisiyo niye israr ediyolar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun shell istasyonundan yakit alirken katki maddesi atimi dedi yok dedim

• Bir keresinde de adamın motoruna benzin yerine mazot koymuşum. Motoru bozulmuş.:D
    Sonradan patron masrafları ödemiş öyle dedi. Tanıdıkmış biz hallettik dedi...
  • girip market veya pompaya uğramayanlar telefonla konuşmak için veya navigasyon ayarlamak için veya torpidoda bişey aramak için girmiş olabilr,,,,, veya girmiş istasyonu beğenmemiştir,veya restaurant cafe var diye girmiş olmadığını görünce çıkmış olabilir ,, bunların hepsini sık sık yapmışımdır,nadir olan bir durum değil
  • Satmaya çalıştıkları katkı maddelerinden ne kadar kar kalıyor. Fiş veya fatura da vermiyorlar.
  • shell club smart card puanları nasıl alınıyor mesela 20 liralık benzine kaç puan veriyor biliyormusun?
  • Sıkıcı mı

• benzine su katılıyormu bilemem

97 oktan ve bazı benzin mazotlarda ne kadar satarsan kar gibi birşey varmış diye duydum onun içindir muhtemelen
  • ogzcndyr kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum daha kimse çıkarıp vermedi :D
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    24 saat olduğu için daralıyor insan sabah 12 saat olsa eğlenceli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.