Şimdi Ara

Shell’den Bonus Card’lılara özel 400/25 TL Bonus! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: Balbes

quote:

Shellin mazotu gayet iyi bence ponun mazot çamur gibi lakin eskiden 400e 50 olurken şimdi 25tl. Ben uğraşmam çoğu kimsede uğraşmaz bence

bende çok beğendim shell i eskiden opet total karışık kullanıyordum. Artık shellden başka yakıt alacağımı sanmıyorum.

Bi ara moilden aldım 20 kuruş ucuz diye araba 7lt yakmaya başladı😃 Şu an nitro dizel 5.5lt gidiyor

katılıyorum kardeşim sana yol bilgisayarı rölantideyken 0.6 ile 1.1 yakarken şimdi 0.5 ile 1.0 yakıyor. (İkinci değer klima açıkken olan değer)

• çöp
  • Denizbonus akaryakıt kampanyasıyla birleşir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 15 Ağustos 2014; 1:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki shell bulduk da birde üye olanını arayacağız :)
  • Kampanyaya dahil shell istasyonlarını nereden öğreniriz? Hepsi dahil olması lazim aslında degil mi?

Bu arada Denizbonus sistemlerine daha kampanya tanımı yapılmamış galiba.
    "Değerli müşterimiz kampanyamız sona ermiştir. ilginize teşekkür ederiz" cevabı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 15 Ağustos 2014; 8:53:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Shellin mazotu gayet iyi bence ponun mazot çamur gibi lakin eskiden 400e 50 olurken şimdi 25tl. Ben uğraşmam çoğu kimsede uğraşmaz bence

bende çok beğendim shell i eskiden opet total karışık kullanıyordum. Artık shellden başka yakıt alacağımı sanmıyorum.

Bi ara moilden aldım 20 kuruş ucuz diye araba 7lt yakmaya başladı😃 Şu an nitro dizel 5.5lt gidiyor

katılıyorum kardeşim sana yol bilgisayarı rölantideyken 0.6 ile 1.1 yakarken şimdi 0.5 ile 1.0 yakıyor. (İkinci değer klima açıkken olan değer)

• fig00 kullanıcısına yanıt
    garanti pos cihazı olan hepsi dahildir
    ayrıca işlemleri muhakkak garanti pos cihazından geçirin ( 1- 2 defa başımdan geçtiği için söyledim!)
    bende denizbanka gece 10 gibi mesaj attım ''kampanyamız sona ermiştir '' mesajı geldi
    dediğin gibi kampanya daha tanımlanmamışsistme olan bizim 40 krşa oldu
  • bonus daha iyi bir kampanya bekliyoruz
  • denizbonus sahipleri mesajlarını gönderebilir gönderdim ve talebiniz alınmıştır mesajı geldi
    25 tl indirim olarak ekstreye yansıyacak o daha güzel olmuş
  • normalde uğraşmazdım ama uzun yola çıktığım için faydalandım.
     Shell’den Bonus Card’lılara özel 400/25 TL Bonus!
  • Neden acaba ?Merak ettim de.
  • Shell bonuslarınızı kullanabildiniz mi? Shell istasyonlarındaki garanti posunda dahi bonusum görünmüyor.

• maakbulut M kullanıcısına yanıt
    1- kartı sorgulattığın istasyon kampanyaya katılmış mı onu sor
    2- bazen normal çekim yapıldıktan sonra görünüyor puanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: maakbulut

Shell bonuslarınızı kullanabildiniz mi? Shell istasyonlarındaki garanti posunda dahi bonusum görünmüyor.

Kampanyaya katilan shell bayilerindeki garanti posundan sorgulama icin shell bonus sorgulatma islemi yaptirin,ozaman gorunmesi lazim

• ben dün kullandım. herhangi bir sorun olmadı.
  • Bugun 25 tl'lik puani kullandim. Sadece shell istasyonlarindaki garanti pos cihazlarinda gorunuyor.

• Ben de dün kullandım.

Ama benzin almadan önce deniyeyim dedim boşa para vermiyelim diye.

Puan sorgularken görünmedi. 75 TL çektirdim 25 TL puan var kullanalım mı uyarısı geldi. Sıkıntı çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.