Şimdi Ara

SHELL VE BONUS kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim de aylık 300 altı gidiyor. bir ay içinde depoyu fullesem bile 300 liraya ulaşmak arabayı park halinde çalıştırıp gitmek zorundayım.

sigarayı da free shoplardan alıyorum, yurtdışından getirtiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide68

Akıllı olun biraz...İlle benzin alamak gerekmiyor Shell markete girip 2 karton sigara alın olsun bitsin..

Sadece akaryakıt alışverişlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks
    quote:

Orjinalden alıntı: suicide68
    Akıllı olun biraz...İlle benzin alamak gerekmiyor Shell markete girip 2 karton sigara alın olsun bitsin..

Sadece akaryakıt alışverişlerine

Pos mobilden paranızı çekersen bu akaryakıt aldı, bu sigara aldı diye bir seçenek mi var?

quote:

Orjinalden alıntı: ucandeve
    Benim aylık yakıt tüketimim en fazla 200 lira. Benim için çokta hoş olmayan bir durummuş . Her 100 liraya 10 lira verse daha makbul olurdu.

Total kampanyasından 3x100lük'e 30 TL puan aldım. Ama son akaryakıtı almadan çektirdim, benzini ise 1 hafta sonra (kampanya bittikten sonra) doldurdum.

Güvendiğiniz benzin istasyonuna siz de böyle yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 3 Haziran 2009; 13:42:56 >

• Hocam bence onlar "Akıllı demeyelimde" daha kurnazlardır. Öyle market falan filan yemezler. Direk yakıta endekslidir. Birde ben zaten bir ayda 200 lira derken diğer ay için aldığıma hesapladım. Konya düzlük olunca araba fazla yakmıyor Birde toplu taşıma araçları 65 kuruş çok uzak mesafelere arabaya binmeye bile gerek kalmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucandeve

Hocam bence onlar "Akıllı demeyelimde" daha kurnazlardır. Öyle market falan filan yemezler. Direk yakıta endekslidir. Birde ben zaten bir ayda 200 lira derken diğer ay için aldığıma hesapladım. Konya düzlük olunca araba fazla yakmıyor Birde toplu taşıma araçları 65 kuruş çok uzak mesafelere arabaya binmeye bile gerek kalmıyor.

Bizde çareler tükenmez bak bir arkadaş "alasıya" yapıyormuş. Sende anlaş bir istasyonla öde benzinini bir fiş falan versin depon boşalınca alırsın benzinini sonradan.. Alasıya alışveriş

• Araba Accent Era Dizel ancak ışık yanmaya yakın 100 tl'lik mazot alıyor, uzun yolda bir gözümüz yakıt göstergesinde bir gözümüzde shell arayacak öylemi
  • Yol bilgisayarı yok mu hocam era'larda? Her seferinde 100 liralık aldığınız noktayı bilirsiniz fullemeden 100 -100 ekletirsiniz bence.

Valla yukarıda söylenenlere baktımda benim hiç öyle güvendiğim petrol yok ki. Hatta evimin yakınındaki petrolde eurodiesel 2,41 TL ye satılmakta. Ancak 10 liralık alıp okulda yaptığım ölçümlerde pek öyle olmadığını gözlemledim. Sonra da petrollere güvenim kalmadı. Onun için sevmem petrolcü camiasını
  • Millet nerdeyse üzülcek arabası az yakıyo diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.