Şimdi Ara

Shell yakıtı hakkında megane 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim.
    2008 model Megane dizel bir aracım var. Geçtiğimiz hafta sonunda Menemen den Foça' ya doğru giderken sağda bir shell istasyonundan 30 tl lik yakıt aldım. Yakıtı araç çalışırken aldım. Daha öncede böyle araç çalışırken 80 tl lik yakıt aldım fakat yakıt göstergesi yerinden hareket etmedi durdurup tekrar çalıştırdığımda düzeldi. (O zaman totalden almıştım)
    30 tl lik yakıtı alınca yakıt göstergesinde hareket göremedim heralde dedim geçenki sefer gibi olmuştur gibisinden düşünürek yoluma devam ettim. Sonra aracı bi yerde durdurup çalıştırdığımda yakıt göstergesi yine aynı yerde duruyodu. ve toplamda 50 km yol yaptım ve yakıt bitiyor uyarısı aldım. içinde de zaten yakıtı almadan önce 25 tl lik yakıt varmıştır. Sonra dönüşte tekrar üşenmeyip o shell istasyonuna girdim ve sordum yaklaşık 3 saat kadar önce sizden 30 tl lik yakıt aldım ama şu anda aracımın yakıt lambası yanıyor dedim. İstasyondaki evraklardan baktılar biz size yakıt 7.80 lt re vermişiz dediler işin içinden çıktılar. Ama ben aracımın ne yakıt yaktığını gayet iyi biliyorum megane 2 kullananlar varsa bilirler. Bende ısrarla söyledim 30 tl çok önemli değil ama sizin koyduğum dediğiniz yakıt benim depoma girmedi. Lütfen yakıtı aldıktan sonra fişini alın ve yakıt alırken pompayı seyredin. Aracıda durdurun

• Yakıt Alırken Aracın Açık Olması Hiç Doğru Değil
  • Benim de başımdan benzer bişey geçmişti. Ben de dizel Fiesta'ya 10 liralık mazot koydum, yol bilgisayarındaki menzilde hiç bi artış olmadı. Sonra bi 30 km kadar gittikten sonra menzil bir anda artmadı fakat dengelendi. Kafadan yaptığım hesaba göre anladım yani. Şamandırayla ilgili bi problem olabilir, göstergenin algılamasıyla ilgili bi sıkıntı da olabilir.

Koyduk diyip boş yollicaklarını hiç sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.