Şimdi Ara

Shellcard-Opetcard En karlısı hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araştırdım ancak bulamadım aranızda shell veya opet card kullanna var mı ?

En karlısı hangisi oluyor.

Misal 100 tl yakıt aldığımda kaç tl puan birikmiş oluyor ?

• Shelcard yakit alinca normal .cok fazla puan getirmiyor .ama uygulamasini kullanirsan extra puanlar veriyor .

Aytemizin puan lari Shell e gore biraz daha iyi.

Ben ikisini kullanıyorum. Kampanyaya gore degistiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bp de olabilir her yakit aliminda aninda %3 paracik veriyor

• Benzin ve motorinde shell aldıgınız litre basina 3 puan veriyor.Mobil uygulamasindan katilirsaniz extra 250 puan veriyor 100tlik alıma.Yani 100tl ye 3tl geri veriyor.Opette 100 tl ye 50 kuruş yüklüyor.Eğer opet worldcard alırsanız her 100 tlye 5 tl yakıt puan + kurustan 5 lira 50 kuruş gibi bir rakam veriyor.

• Shell de normal yakıtta(lpg dahil) litre başına %1.5 puan veriyor,V-power katkılı yakıtta ise %3 puan veriyor.100 puan 1tl ediyor,litre başına puan verdiği için bi esprisi yok yakıt fiyatları arttıkça puan miktarın sabit kalıcak.

Sonuç olarak 100tl lik normal yakıtta 0.29TL V-power da ise 0.59TL kazanırsın.

Kartı alınca 250 puan veriyor,uygulamadan kayıt olunca 250 daha veriyor bunlarda 5tl eder.
  • opet az verıyor 100 tl 1 tl. ama miles an smiles kullandıgım ıcnı ıkı kat mıl kazanıyorum ondan opetı kullanıyorum.
  • En iyisi kredi kartı kampanyaları. Yoksa tüm hepsi çöp. 1 sene kullan dur aa 10-20₺ birikmiş dersin anca.

• Sürekli kullanımda en karlisi teb totaldi (yeni kart vermiyor sanırım), sürekli olarak postan yüzde 5 indirimli geçiyor. Puan yüklensin, puan için tarih aralığı vs sorunu yok, istediğin kadar yakıt alabiliyorsun. Dezavantaji ise total istasyonu bulmak, bulduğunda orada teb posu olması vs.

İkinci karlisi (şu an kullaniyorum) opet world. 100 liraya 5 lira (ayda 5 defaya kadar) puan veriyor, bu puanlarin 10 gün içinde silinme tarzı problemi yok. Tebe göre avantajı neredeyse her istasyonda yapı kredi posu var, diğer kredi kartı kampanyalari ile birlesebiliyor. Dezavantaj 100 100 alma gereksinimi ve 5 defa puan kazanma sınırı. Aylık 500 üstüne çıkmıyorsaniz bu problemler yok tabi.

• Hesap kitap yapmaya gerek yok. Standart bir otomobil kullanıcısı için fazla bir getirisi yok. Ben çok km yapan bir insan degilim. Ancak sürekli Shell’den benzin alirim. 4 yıldır yapmis oldugum bu alışverişler sonunda “vay be ne puan birikmiş” demedim.

• Shell kartını zubizu' ya tanımlarsan aylık 300 tl alışverişe 15 tl puan veriyor. Kampanya yıl sonuna kadar uzatırlar mı bilemem.
  • Lukoilde flash karta %5 indirim uygulanıyor.Ben geçen hafta başvurdum bu hafta geldi.Kargo ücreti vs. yok.5.69 yerine 5.41 den almış oldum.Bizi flash tv kartına muhtaç edenler utansın!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.