Şimdi Ara

sheltered türkçe yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır, düşünmüyorum.
  • Sheltered v1.5.1

- Bu sadece uyumluluk yamasıdır.
    - Serhat Çavunt(dufresneee) tarafından çevrilmiştir.
    Türkçe Oyun Merkezi Sitesindeki Konusu

İndir

Google Drive

Kurulum

...\Sheltered\Sheltered_Data\içerisine atıp "Tümüne Evet" deyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhanİpek -- 14 Mart 2017; 21:13:36 >

• Oğuzhanİpek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum. Dediğim gibi şu anda v1.5.1 veya ileride çıkacak sürümlerde oyuna eklenen kısımları çevirmeyi düşünmüyorum. İstiyorsan Türkçe Oyun Merkezi ekibine uyarladığını ve çeviriye devam edebileceklerini bildir, zira yama onların adına benim tarafımdan çıkarıldı ve ben ekipten ayrıldığım için yama üzerinde hakkım bulunmuyor.
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    Sitedeki konunun altına yorum attım devam etmek isteyen olursa geri dönüş yapar artık.
  • Güzel haber hemen indirip bir sonraki patch'a kadar bitireyim :D
  • Öncelikle iyi forumlar herkese. türkçe oyun merkezi bu oyunu zamanında çevirmiş ama en son steamın güncel sürümüne uyumsuz diye bugün korsanda yamayı kurmayı denedim olmadı. İçimden bir his bu oyunu çeviren çıkar dedi ve korsana eski sürümde yamayı uydurmayı ugraşmadım bile. Şimdi konuya girdim 1.5.1 sürümüne uyumlu yama paylaşılmış steamdan satın almayı düşünüyorum şimdi çok güzel bir oyuna benziyor biraz gameplay izleyim çünkü the forest tarzı hayatta kalma oyunlarını sevmem ama bu oyun biraz ilgimi çekti.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    T.O.M.'da iken ben çevirmiştim. Daha sonradan bir ekip çevirmeye karar vermişti, daha birkaç gün oldu. Sonrasında ne olduğunu bilmiyorum. Ben buradan oyunun v.1.5.1 ve gelecek sürümlerine yama çıkmasını isteyen arkadaşlara T.O.M. ekibine ulaşmalarını tavsiye ederim. Ekip son zamanlarda birçok çevirmeni bünyesine kattı. Aralarında çevirmek isteyen çıkacaktır.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurozsoy -- 23 Mart 2017; 17:45:9 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurozsoy -- 6 Kasım 2018; 20:17:59 >
  • oyun steamde yuzde 80 ındırımde 6tl...versiyon 1.6 cıktı 1.7de cıkmak uzere(turkce yama yalnız versıon 1.3 de )
  • omurozsoy O kullanıcısına yanıt
    Ben yamayı güncel sürümüne çevirmek isterim fakat oyunun güncel sürümünü nereden bulacağımı bilmiyorum. Oyun bende yok.
  • steamde otomatık en ust surume guncellıyor
  • Sheltered v1.6

- Bu sadece uyumluluk yamasıdır.
    - Çeviri oranı %94 (3736/3986)
    - Serhat Çavunt(dufresneee) tarafından çevrilmiştir.
    Türkçe Oyun Merkezi Sitesindeki Konusu

İndir

Google Drive

Kurulum

...\Sheltered\Sheltered_Data\içerisine atıp "Tümüne Evet" deyiniz.

• Oğuzhanİpek kullanıcısına yanıt
    Bu yama şimdi steam en güncel sürümünde çalışıyor mu ? Birdr bunu bana neden attın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah 1.7 sürümde yakında gelir
  • Ellerine Saglık Hocam Tskler Kolay Gelsin Cevirici Kardesim Ellerin Dert Görmesin. Basarılar
  • güzel ama 1.7 hata veriyor böyle bisey link bu :( https://drive.google.com/open?id=1OwsuftJ_NvEjMFbtiakiGA7vkL600Y_j
  • @Oğuzhanİpek Slm aleykum kardesim senin 1.7 dedigin sürümü indirdim kurdum ama böyle hata verdi steam orginal var sürümü 1.7 aynı ama söyle hata verdi link bu

• maalesef sheltered 1.7'de hata veriyor.türkçe yama'da bir sıkıntı var sanırım uyumlusu yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.heda -- 23 Ekim 2018; 15:27:37 >
  • sanırım daha cıkmaz yama turkce
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.