Şimdi Ara

shen bilenler gelsn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler su an ne durumda .nasıl oynamalıym taktık onerılerınızı beklıym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shen bilirsin

• iyi durumda. fakat takım lazım. harita kontrolünün iyi olması lazım. en son buff ile gayet iyi. titanic hydra rushla.
  • Duo ve iletişim varken god tier solo q ise biraz daha hakimiyet ister ama güçlü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynarken hasar vermek te zorlandım rakıbe saldırı combosu nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: imegos

Ben oynarken hasar vermek te zorlandım rakıbe saldırı combosu nasıl

Coc keystone, 3x armor,9x hp per lvl, 9x a.speed, 9x mr per lvl rune ile gireceksin en başında, diğer rüne'ler bu kadar performans vermez, belki büyüklere hp regen koyabilirsin o kadar.

öncelikle gözün enerji barında ve pasifin CD süresinde olacak. QEW için ya da en kötüsü QE için enerji varsa ilk olarak, q yu geride tutucaksın. . E yi tutturur tutturmaz Q ya basıp kılıcı adamın İÇİNDEN geçirmeye özen göstericeksin, hem pasif hem E ile Coc shieldleri patlayacak, saydıracaksın Q yu, kalkanlar bitince de W basıp full can ile çıkacaksın aradan. Böyle böyle adamın canını sömürebilirsin. Shen ile lane aşamasında oynaman gereken oyun ne agresif ne ofansiftir. Bir anda agresifliğin kralını yaparken biryandan da geriden geriden farm alman lazım.

EN ÖNEMLİ NOKTA, pasifi iyi kullanmak. her zaman Q yu pasifi tetikleyecek şekilde kullan, cd doldu diye anında basma.

ikinci önemli nokta Q nun enerji doldurduğunu bilmek.

en en en önemlisi ise damage damage vurmak için her zaman Q yu adamın içinden geçirmeye özen gösterin. Yoksa Q yu sadece farm için kullanın. W zaten kullanımı basit ona girmiyorum. Q normal olarak adamın canının %1-2-3-4-5 i kadar vuruyor, içinden geçirince 3-4-5-6-7 oluyor. Değerleri tam bilmiyorum da aşağı yukarı böyle olması lazım.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Cok sagol ya soyledıklerıne dıkkat etcm

• Bı de bısey daha sorcm bı kaç kez jung ta da gordum top için daha uygun bence ama jungle da denenebılır mı

• imegos İ kullanıcısına yanıt
    Olmaz artik yeni jungleyi dönene kadar karşı jung 2 gang atmış veya buffini çalmış olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.