Şimdi Ara

shen galiba taşıyor, ( tr gold içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler maçlar aşağıda , orayı incelersiniz zaten de ben biraz eşya tercihlerimden ve oyun tarzımdan bahsedicem.
    öncelikle ışınlan tercih ediyorum ama normalde 300 saniye olurken bekleme süresi, kabiliyet ve ayakkabı efsunu ile 216 saniye oluyor ve bu kabaca 2.5 ışınlanda bir fazladan bir ışınlan sahibi oluyoruz. diğer yandan ilk eşyalar olarak bami ve keskingaga pelerini alıyorum. bami hem takaslarda hem de koridor itmede yardım ederken keskingaga pelerininin verdiği hareket hızı daha rahat bir şekilde üsse dönmemi ve ışınlan kullanmamı sağlıyor çünkü çok kısa bir sürede yürüyerek koridoruma dönebiliyorum. ayrıca aldığım zzrot kapısı sayesinde koridorda durursam tek yönlü otoban yapıyorum. veyahut defansif kullanıp hunharca haritayı gezebiliyorum. ve yine size tuhaf gelebilir ama haşmetli hydra ile tahminler ötesi bir şekilde koridor itip hem de cidden yüksek hasarlar çıkarabiliyorum. ayrıca zzrot cidden güzel altın kazandırıyor

maçlar :
     shen galiba taşıyor, ( tr gold içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 14 Ekim 2015; 19:54:23 >

• Shen supta buildin aşırı hatalı klasik tanky sup buildi uygulaman lazım
    Gerçi sup değil galiba o bitkinlikli shen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Clicker -- 14 Ekim 2015; 20:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımımda shen varsa her zaman güvenim artar. bilen bi shen çok şeye bedeldir. tavsiye shen support vazgeçmemek. jung top da olur ama support olarak çok iyi. heronun herşeyi güzel. shen yanına aldığını oynatır yaşatır. shen öğrenen adam alt liglerde kalmaz.
  • Ap shen oyna knk ulti 1.8k kalan veriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki defansif eşyadan sonra Haşmetli ya da Üçlü ( jung + sup + solo da tank olursa, hasar çıkmıyorsa ) benim de tercihim ama takım kırılgan kalıyorsa çok gereksiz bence Shen'e ofansif eşya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Shen supta buildin aşırı hatalı klasik tanky sup buildi uygulaman lazım
    Gerçi sup değil galiba o bitkinlikli shen

bitkinlikli shen sup değil mid , zede karşı. bizim tahm son saniyeye kadar presi hariç 3 kişi uyarmamıza rağmen bitkinlik almayınca bari ben alayım dedim. zed var sunuçta . morde de illa ''solo gidicem'' deyince kitlediğim shenle kaldım. ama onda bile takımda tek sırıtmayan benim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

takımımda shen varsa her zaman güvenim artar. bilen bi shen çok şeye bedeldir. tavsiye shen support vazgeçmemek. jung top da olur ama support olarak çok iyi. heronun herşeyi güzel. shen yanına aldığını oynatır yaşatır. shen öğrenen adam alt liglerde kalmaz.

targon ve 3. seviye ulti ile 1400 canlı adc'ye 1100 kalkan vermek çok güzel oluyor . şaka bi yana rakibin morali bozuluyor shen sup bir anda can barı kadar kalkan verince

• quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

İlki defansif eşyadan sonra Haşmetli ya da Üçlü ( jung + sup + solo da tank olursa, hasar çıkmıyorsa ) benim de tercihim ama takım kırılgan kalıyorsa çok gereksiz bence Shen'e ofansif eşya.

Alan taunt sahibi olduğu için ofansif eşya zor durumda bırakabiliyor ve bence biraz gereksiz oluyor. BotRK düşünülebilir öndeyse takım.

• Shen guclu bencede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr gold eloda midde soraka oynasam yine taşırım
  • Topta oynarım da sup bilmediğim için feedledim.
  • 5.20 de ağır çöp

• buildler kör etti
  • Shenle nerede oynarsa oynasın zzrot çıkan bi arkadaşım var o aklıma geldi şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

5.20 de ağır çöp

neye göre çöp ? yani cidden nerf mü ? yoksa başka karakterler mi çok daha güçlü ? . bildiğim kadarıyla e yeteneğini düzelttiler hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif Kompulsif

quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

İlki defansif eşyadan sonra Haşmetli ya da Üçlü ( jung + sup + solo da tank olursa, hasar çıkmıyorsa ) benim de tercihim ama takım kırılgan kalıyorsa çok gereksiz bence Shen'e ofansif eşya.

Alan taunt sahibi olduğu için ofansif eşya zor durumda bırakabiliyor ve bence biraz gereksiz oluyor. BotRK düşünülebilir öndeyse takım.

Zaten ben de çok gereksiz dedim, sadece takımda çok hasar eksikliği varsa çıkılabilir dedim. Normalde neredeyse hiç çıkmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Shenle nerede oynarsa oynasın zzrot çıkan bi arkadaşım var o aklıma geldi şimdi.

Oyunu hiç yoktan 7-10 dakika uzatabiliyor ve çok güzel para kazandırıyor. Dediğim gibi hunharca gezen bir tarzda oynadığım için çok işime yarıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.