quote:Orijinalden alıntı: reosgelsin tabi severiz sheni Alıntıları Göster ne zaman gittiki haberim bile yok gelsin gelsin shen iyidir
quote:Orijinalden alıntı: ErrayNne zaman gittiki haberim bile yok gelsin gelsin shen iyidirAlıntıları Göster gelsın tabi kenan dogludan dön gel dön gel alısamam yokluguna sarkısını armagan ediyorum burdan
quote:Orijinalden alıntı: reosgelsin tabi severiz sheni Alıntıları Göster gelmesin damalı.... gelsin gelsin izin veriyorum :cg
quote:Orijinalden alıntı: cADDygelmesin damalı.... gelsin gelsin izin veriyorum :cgAlıntıları Göster Gelsin tabi... Hayırdır ban filan mı yoksa forumumu bıraktı?
quote:Orijinalden alıntı: cADDygelmesin damalı.... gelsin gelsin izin veriyorum :cgAlıntıları Göster what is the matrix
quote:Orijinalden alıntı: cADDygelmesin damalı.... gelsin gelsin izin veriyorum :cgAlıntıları Göster Shenliksizdi burası kaç zamandır. Gelmesi iyi olur. Tabi cürümsüz gitti ise
quote:Orijinalden alıntı: EtkisizelemanGelsin tabi... Hayırdır ban filan mı yoksa forumumu bıraktı?Alıntıları Göster Shen iyidir ya. Gitti üzülüm valla. Gelsin de bi Nil yaparız.
quote:Orijinalden alıntı: AcharadShenliksizdi burası kaç zamandır. Gelmesi iyi olur. Tabi cürümsüz gitti ise Alıntıları Göster Kendi isteğiyle gitti.Ama özledik.
quote:Orijinalden alıntı: ErrayNne zaman gittiki haberim bile yok gelsin gelsin shen iyidirAlıntıları Göster LA gelmesin forum onsuz daha gusel Şaka eddim kanku gel
quote:Orijinalden alıntı: ÜnalShen iyidir ya. Gitti üzülüm valla. Gelsin de bi Nil yaparız.Alıntıları Göster hala gelmemesi taraftarıyım
quote:Orijinalden alıntı: cADDyhala gelmemesi taraftarıyım Alıntıları Göster gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ...
quote:Orijinalden alıntı: Savagegelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1 katılıyorum
quote:Orijinalden alıntı: cADDyquote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1 katılıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cADDy quote:Orjinalden alıntı: Savage gelmesin, hiç bir esprisi kalmadı buranın, bende verilen link üzerine girdim ... +1 katılıyorum ikinize de katılıyorum:) sheni çok severimm gelmek istiosa gelmelii
Yaw herkes geri gelsin. Binbaşılar kahveside açalım. Arada birde desertrose un konusuna girip gramer fukarası ingilizcemle bişiler yazardım.