sherion un adam kitledigini yanlış hatırlıo olabilir ama emin ol o bu oyunu senden bin kat daha iyi bilir
Adamın üye olduğu tarihe bak topiclere saçma saçma cevap birisi amacı sadece post kasmak birde gelmiş burda ahkam kesiyorsun.Bu arada adamın avukatımısın sen adamın kendi ağzı yokmu cevap veremezmi sanane adamdan sana kemik atanmı oldu belki yaran var ondan gocunuyorsundur...
belki cok yakın arkadasım belki abim naabacan sanane benim kime destek cıkıp cıkmiicagımdan
tmm ya tartışmayın
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuzarap
tmm ya tartışmayın
uplamasan belki bu konu kapanırdı!!!
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey BENIM üye tarihim Senı enterese etmes ben donanım haberdeki arkadaşlarıma her türlü yorumu yaparım emın ol senden daha eski biriyim ama senın gibi düzensiz bir insan olmadığım için. susma hakkımı kullanıcam şimdilik.. kal.......
Hep öyle olur zaten sen giderken biz bu yollardan geçiyorduk attığın mesajlarıda biliyorum bir smiley bırakıp saçma saçma cevaplar yazıyorsun sonrada düzenli biriyim cart curt ayakları çekiyon kimin ne olduğunu iyi biliyorum.Sen kafanı rahat tut..
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
quote:
tmm ya tartışmayın
snn yaptığın gibi mi
quote:
Orjinalden alıntı: ULtraV1olet
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey BENIM üye tarihim Senı enterese etmes ben donanım haberdeki arkadaşlarıma her türlü yorumu yaparım emın ol senden daha eski biriyim ama senın gibi düzensiz bir insan olmadığım için. susma hakkımı kullanıcam şimdilik.. kal.......
Hep öyle olur zaten sen giderken biz bu yollardan geçiyorduk attığın mesajlarıda biliyorum bir smiley bırakıp saçma saçma cevaplar yazıyorsun sonrada düzenli biriyim cart curt ayakları çekiyon kimin ne olduğunu iyi biliyorum.Sen kafanı rahat tut..
Kaybol .. ßenı Tanıyan tanır..
OLABİLİR TARTIşMaYIN
quote:
quote:
quote:
tmm ya tartışmayın
snn yaptığın gibi mi
uplanmış bi konuyu uplamak bişiyi değiştirmez!!!
quote:
quote:
quote:
quote:
tmm ya tartışmayın
snn yaptığın gibi mi
benden 2 dk sora yazmışsın uplamışsın işte
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
tmm ya tartışmayın
snn yaptığın gibi mi
benden 2 dk sora yazmışsın uplamışsın işte
pfffffff tmm kaybol!
ALAYINIZ EZİKSİNİZ Eskiden +7sherion bebenin elinde vardı dorudur +8md filan etmişinizdir ama şuan +0sherion la varya enaz dual +8md
quote:
quote:
quote:
quote:
Sherionla adam kitleniyormuş Oyunu öğrende gel
sherion un adam kitledigini yanlış hatırlıo olabilir ama emin ol o bu oyunu senden bin kat daha iyi bilir
Adamın üye olduğu tarihe bak topiclere saçma saçma cevap birisi amacı sadece post kasmak birde gelmiş burda ahkam kesiyorsun.Bu arada adamın avukatımısın sen adamın kendi ağzı yokmu cevap veremezmi sanane adamdan sana kemik atanmı oldu belki yaran var ondan gocunuyorsundur...
belki cok yakın arkadasım belki abim naabacan sanane benim kime destek cıkıp cıkmiicagımdan
tartışma meydanına dünmüş bura
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
quote:
quote:
Kaybol .. ßenı Tanıyan tanır..
Adam diyip tartıştığım insanlara bak yahu.Hata bende ne işin var böyle seviyesiz tartışmayı bilmiyen oyundan anlamayan veletlerin bol olduğu yere geliyon mis gibi konu dışı varken.
+0 bile cok değerli elindekinin kıymetini bil hemen satma
tartışanlar amma post kastınız hee
Sherion ucuz bir item değilki
quote:
Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan
quote:
Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan
harbiden ya ne ortam ajdarın kavgalarını geçti bunlar
evet değerli bir item dodge rate felan var sword def var orasıda tmmda,+0ı çok fazla etceğini sanmıyorum
FORUMUN İYİCE CILKII CITKII AYRICA @ASİBEY HAKSIZSIN BU POST KONUSUNDA VE HAKSIZ OLDUGUNUDA SENDE BİLİYORUSUN COK GARİP İNSANLAR GELDİ FORMA BU SENE ONDAN BOLE OLDU HA SURDA POST KASSAM NE OLCAK KASMASAM ALALA ANLAMADIM GİTİ BEN CEVAP VERME GEREGİ DUYUDUGM KONUYA CEVAP YAZARAK YAPTIM BU POSTU SİZLERDE OLE YAPSANIZ DUZGUN Bİ YER OLUR BENCE POST OLAYII COK SACMA ADAMLAR 80 NE KASAR GİBİ BURDA POST KASIYOR YA