Şimdi Ara

Sherlock Holmes'culuk oynicaz gencler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan da anlayabileceginiz üzere ufak tefek ipuçlarından bir kişinin yerini tespit edicez becerebilirsek. Özet geçmek gerekirse elimde bir kiz tarafından İstanbul'dan paylaşılmış içeriği cok dar fotograflar var. Bu fotoğrafları ve bazı vereceğim bilgileri kullanarak asagi yukari en azından ilce bazında konum tespiti yapmada yardımınızı isteyeceğim. Kisa bilgi olarak kiz rusca bilen eleman olarak emlakcida calisiyo. Halic civarinda cokca takildigini biliyorum ve bu civarda yasadigini veya calistigini tahmin ediyorum. Ise giderken otobus kullandigini biliyorum. Asagida fotograflari gorunce "yok devenin cep telefonu..bu fotograflardan kim ne cikarabilir" demeyin nasip kismet bu isler:))

1.
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2663714/296aee47-0fc0-4a56-ab96-06c6189ea8ad.jpeg[/simage

Birincisi ve elimde kesin bilgi olarak yerini bildigim tek fotograf. Burasi Eyup Sultan Meydan. Arkadaki çiçek şeklindeki telefon kulubelerinden çıkardım burayı. Kiz hergun ise giderken buradan geçiyor. Akildaki soru işareti su "Acaba buradan işe varmak üzereyken mi geçiyor yoksa evden çıkıp otobüse giderken mi?"

2.

Ikinci fotograf bu. Burasi kizin ifadesine gore evinin önü. Gordugunuz gibi aranızda burada yaşayan veya super istanbul bilgisine sahip biri yoksa cok bişey çıkmaz. Tek ipucu arka tarafta yuksek 5 sirali stad aydinlatma direğinin olmasi. Bütün stadlara baktım ama bulamadim. Muhtemelen boyle aydinlatma stad dışında baska alanlarda kullanılıyor. Tavsiyelerinizi beklerim.

3.

Üçüncü fotograf. Burayı da anca gelen bilir. Sık sık uğradığı yermiş burasi. Oturduğu yerden çok uzak olamaz zannımca.

4.
    Sherlock Holmes'culuk oynicaz gencler Sherlock Holmes'culuk oynicaz gencler
    Dördüncü ipucu olarak bu iki fotograf var ayni parkta çekilmiş. Kiz hergun ise giderken bu parktan geçiyormuş. Denk gelen veya fikir yürüten olur belki. Boyle sık ağaçlık alan cok değil diye biliyorum.

5. Bunda fotoğrafa gerek yok. Yenikapı miting alanının önündeki otobüs durağından bir fotograf atmış. Ama ise mi gidiyor baska biyere mi belli olmadığı icin sadece aklımızda bulunsun.

6.

Bu fotoğraftaki benim gördüğüm tek ipucu sol üstteki tabelada ".....z komutanlığı" yazması. Deniz komutanlığı veya boğaz komutanlığı veya buna benzer baska bi seçenek olabilir mi? Boğaz komutanlığı olduğunu sanmıyorum orasi taa Anadolu Hisarı tarafında diye biliyorum. Gerçi belki kiz öylesine gezdiği yerden çekmiş de olabilir fotografi. Ama yine umut fakirin ekmeği:)

7.

Burasi da duraktan cekildi diye not dusmus ama pek bisey belli olmuyo ama arkada yuksek binalar falan var belki duragi kullanan vardir icinizde.

Daha once sadece bi fotograf atarak bura nere diye konu acmistim lutfen denk gelenler varaa bana uyuz olmasin. Kizi bulmam sart. Sapik falan diye de dusunmeyin, gayet hayirli bi is icin bu cabalar:).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.