hayır televizyonda böyle bir haber görünce kanalı değiştiririm internettede belli siteleri takip ederim
siz bu haberi ciddiye alıp yorum yapıyorsunuz ya
aklı başında olan insan bu habere güler geçer
Eksik yok Shevchenko ve Raul u alamayacagina gore Anelka Aurelio ve Umit Ozati hic alamaz.Ilginc olan bir Gsli olarak sen bile inanamiyorsun habere.Koskoca Ligtv gercek disi haber okuyor sacmaliyor ozaman.Haber dogru veya yanlis gercek su ki Turgay Kiran denen zat Baskan olmak istiyor.Adnan Polatin yardim kampanyasina veryansin etmesinin nedenide Galatasarayin kurumsal imajini dusundugundendir eminim.
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Bu olay bana bile saçma geldi bir Gs li olarak...Yalnız haberde eksik var...Anelka ve aurelio yu da alacağız yazıyordu...İlginç...
Haber asparagas zaten de, ben başka bi konuya değinmek istiyorum
Galatasaray'ın forvete ihtiyacı yok ki, Avrupa takımlarında bile böyle forvet kadrosu olan takım sayılıdır.
Ligin en iyi defansı da Galatasaray'da.
Yani sorun çok açık. Orta saha. 3-4 yıldır şu takıma 1 tane top yapan kaliteli bir adam bulup alsalar Fener mener yalan olmuştu. Bence Song-Tomas,zamanının Bülent-Popescu'sundan daha iyi.
Eh az biraz toptan anlayan İliç geldi, o bile bi 10 dakika oynayınca takımın havası hemen değişiyor. Süper kaliteli gençler gümbür gümbür geliyor zaten. Şu takıma 1 tane Guti ayarında bi adam bulsalar 2 sene sonra Avrupa'da en az çeyrek final oynar.
Ben gazetede okuduğumu söylüyorum....Yani niye bu kadar yorum yaptığını anlamadım....Ben aksi birşey iddia etmiyorum zaten...Bence GS bunların hiçbirini alamaz...Önce elindekileri tutsun da....
quote:
Orjinalden alıntı: HakanL
Eksik yok Shevchenko ve Raul u alamayacagina gore Anelka Aurelio ve Umit Ozati hic alamaz.Ilginc olan bir Gsli olarak sen bile inanamiyorsun habere.Koskoca Ligtv gercek disi haber okuyor sacmaliyor ozaman.Haber dogru veya yanlis gercek su ki Turgay Kiran denen zat Baskan olmak istiyor.Adnan Polatin yardim kampanyasina veryansin etmesinin nedenide Galatasarayin kurumsal imajini dusundugundendir eminim.
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Bu olay bana bile saçma geldi bir Gs li olarak...Yalnız haberde eksik var...Anelka ve aurelio yu da alacağız yazıyordu...İlginç...
quote:
Orjinalden alıntı: HakanL gercek su ki Turgay Kiran denen zat Baskan olmak istiyor.Adnan Polatin yardim kampanyasina veryansin etmesinin nedenide Galatasarayin kurumsal imajini dusundugundendir eminim.
benim bu haberlerden hiç haberim yok ama eminimki turgay kıran böyle bişey dememişdir
alex penaltıyı bilerek atmadım dedi diye haber çıkıyo alexin haberi yok bu olaydan
artık okadar rahat yalan yazıyolarki milletde alışmış sen ne diyorsun demiyo
Bizde azicik takiliyoruz.Lig tv bunu gazete basliklarinda her ne kadar abartma gercek veya yalanda olsa getiriyorsa gundeme yorumda yaparim ti yede alirim galatasarayi yonetenleri.Bunun akli basinda olup olmamakla ilgisi yok.
siz hala gazate okuyomusunuz ben bırakalı 6 ay oldu
alayına
gazete ile interneti kıyaslamak nasıl bi mantıktır..
Ya bi sallama haberi bu kadar gerçeğe benzetmeyin arkadaşlar.
Ona bakarsanız Fenerde henryi alıyodu
Zaten gerçek haberler Gs nin resmi sitesinde olur.
Türkiyeye futbolcu gelene kadar hiç bi habere inanmıycaksın..İsterse dandik bi adam olsun ama bizim medya sağolsun her şeyi abartıyor.
konumuzla alakası yok ama cok daha ciddi olaylarda basın neler yazıyor bir bakın isterseniz..
Yılmaz Özdil’den müthiş bir medya analizi !
İşte Yılmaz Özdil'in yazısı:
Yalnız benim için bak yeşil yeşil...
Yeşil nereden kılpayı kaçtı?
a) Beşiktaş'tan. b) Kadıköy'den c) Yeşilköy'den d) Hadımköy'den e) Hiçbiri.
Hürriyet'e göre, "Beşiktaş"tan kılpayı kaçırıldı.
Radikal'e göre, "Kadıköy"den kılpayı kaçırıldı.
Milliyet'e göre, kılpayı kaçırılan operasyonun adı, "Lacivert."
Sabah'a göre, kılpayı kaçırılan operasyonun adı, "Şafak."
Zaman'a göre, Yeşil kılpayı kaçarken, "14 kişi yakalandı."
Posta'ya göre, Yeşil kılpayı kaçarken, "10 kişi yakalandı."
Akşam'a göre, "30 dakika" önce kılpayı kaçtı.
Yeni Şafak'a göre, "20 dakika" önce kılpayı kaçtı.
Gözcü'ye göre, "15 dakika" önce kılpayı kaçtı.
Ama kılpayı ile ilgili en sağlıklı bilgi Vatan'da...
Kılpayı kaçan Yeşil'in fotoğrafını koyup, altına, "Gözlerinin rengi nedeniyle Yeşil adıyla bilinen Yeşil" diye yazmışlar.
Fotoğrafa bakıyoruz, adamın gözleri "kahverengi."
Eskiden Gırgır fırtınası vardı... Amerikan "Mad" ve Rus "Krokodil"den sonra dünyanın en çok satan üçüncü mizah dergisiydi. Şimdi artık eski havası yok. Çünkü görüyoruz, mizah dergisine ihtiyaç yok.
Diyeceksiniz ki, "Bunlar böyle demiş de... Sen ne diyorsun?"
Bu kadar kulağı delik usta gazeteci varken, haddimize değil...
Ama güzel hatırınız için bir adres de ben vereyim...
Bağcılar...
Ve birkaç soru...
Var mı mesela, İsrail'den alınmış bir uydu telefonun takibi şu anda? O telefon yıllardır, Fas'tan ve Tunus'tan mı sinyal veriyordu acaba? Yoksa o telefon, en son Bağcılar'da bir evden mi sinyal verdi? Ve ister misin o evin sahibi de bir astsubay çıksın...
Sabah [ Yılmaz ÖZDİL ]
durum ortada futbol onlar için cok cok daha hafife alınacak bir konu...
quote:
Orjinalden alıntı: JeremY
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Bu Turgay Kıran GS Trömse'ye elenirse ülkeyi terkederim diyen Turgay Kıran mı? Eğer oysa verdiği söze güvenilir. Kesin alır iki futbolcuyu.
ilk defa gs hakkında bole yazı cıktı hep febe için cıkardı bole haberler noluo yaww iyice febeleşiyoz allah korusun
quote:
Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL
quote:
Orjinalden alıntı: JeremY
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Bu Turgay Kıran GS Trömse'ye elenirse ülkeyi terkederim diyen Turgay Kıran mı? Eğer oysa verdiği söze güvenilir. Kesin alır iki futbolcuyu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme