Şimdi Ara

ShifT7 '' Her zaman üstte göster '',Bir programı her zaman üstte yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
14.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı programlarda özellikle windows'un geliştirdiği..
    Bir sekme vardır ''Her zaman üstte''

Bunu yapmak için yaklaşık 50 kilobayt olan bir program yeterlidir.
    Portable olarak :) yani kurulumsuz indirip tıklayın bu kadar..

Programımızın ismi ''powermenu''...
    Çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz yine de linkinide vereceğim tamamen yasal bir programdır..

Bu programdan yararlanarak ''her zaman üstte'' yapmayı videolu anlatım olarak gösterdim umarım işinize yarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 5 Aralık 2010; 9:52:34 >

• hocam Allah tuttuğunu altın etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepky

hocam Allah tuttuğunu altın etsin

bunun için paylaşım yapıyorum insanlara faydalı olabilmek için bir de o insanlar beni yorum yazarak aynı senin gibi mutlu etse
  • Mesaj bulunsun
  • güzel çalışma, tebrikler. ekran görüntüsünü almak için hangi yazılımı kullandınız? size bu konuda camtasia'yı önerebilirim, notepad ile göstermek yerine balonlar çıkartarak ve daha pek çok özellikle daha şık sunumlar yapabilirsiniz. program 170mb civarında, nette bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Kablo -- 22 Mayıs 2011; 2:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Kablo

güzel çalışma, tebrikler. ekran görüntüsünü almak için hangi yazılımı kullandınız? size bu konuda camtasia'yı önerebilirim, notepad ile göstermek yerine balonlar çıkartarak ve daha pek çok özellikle daha şık sunumlar yapabilirsiniz. program 170mb civarında, nette bulabilirsiniz.

teşekkür ederim önerin için. not defteri biraz sadelikten yanayım balonlar kutucuklar işaretler vs. göstermektense sade bir şekilde göstermek daha basit olur diye düşünüyorum.

Bir çok ekran görüntüsü alma programı kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam bu konudaki videoyu Camtasia Studio 5 ile yapmıştım.
  • çok teşekkürler aradığımı buldum yine sayenizde : )
  • ShifT7 kullanıcısına yanıt
    harika bi konu hazırlamışsınız, teşekkürler
  • eyw çok yararlı bi konu
  • Hortlatmak için değil yanlış anlamayın lütfen, faydalı paylaşım teşekkürler.
  • link yok
  • Teşekkür ederiz kardeşim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.