Şimdi Ara

shiftdelete.net ( Yorumlara Bakın ) !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pek bilmeden konuşmuşlar sanki? Herkes atıp tutmuş. Oysa dh anlatılmaz yaşanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

DH eskiye göre daha iyi değil şu anda. Benim görüşüm bu. Neden derseniz, maulm düşen yaşlar ve düşen seviye.

Bir iki seneye kadar diğer bölümlerde yoktu veletler ama şimdi oto bölümünden tutunda donanıma kadar her yere post kasmak için gelen çocuklar var ve onların konuyla alakasız saçma sapan yorumları.

Bu saçma yorumlar yüzünden, forumun cnaına tak ediyor artık ve kurunun yanında yaşta yanar misali normalde ciddi olan ama konuya uygun bir espiri yapan üye de ceza alıyor. CEza veirlmezse ben ceza aldım onada verin yönetim şöyle yönetim böyle diye sızlanıyorlar. Yani tam bir orta okul lise ortamı gibi.

Siz şikayet etme makamı değil çözme makamındasınız

şakaydı tabi
    pek kolay çözülebilecek bir sorun değil, sorun sadece forumda olsa iyi, güzel memleketimin insan kalitesi düştükçe, yozlaştıkça böyle oluyor, daha da kötü olacak gibi.

Vallaha forumun en güzel zamanı 2005 2006 2007 'iydi bana göre. Söylenmesi tartışılması gereken çok şey var aslında ama hepsi boşuna. 2005 - 2006 -2007 zamanına dönülemez. Ozamanın üyeleri kimisi banlandı kimisi birdaha gelmiyor uğramıyor.Günden güne de yeni üyelerin yaş oranları gittikçe düşüyor.

• Neo burda dhde gerisini önemli değil diğer sitelerdne gelen teklifleri reddetmekden bıkdım
  • Valla oraya üyeliğim yok ama daha kaliteli bir yer olduğunu biliyorum yaş ortalaması ve mesaj kalitesi oldukça yüksek hardwaremania ile bence kıyaslanmalı orası donanımhaber forumtr ile ..
  • Şu bir gerçekki forumun yeni bir tasarma ihtiyazı var.
    Ayrıca reklam olayı gerçekten hadi biz alıştık da yeni üyelerin canını sıkıyor.

Yaş ortalaması gerçekten düştü bence DH 'da artık şu TC no sistemine geçmeli. yada farklı bir yöntem ile bunu tespit etmeli.

ADSL'in yaygınlaşması ve yaş ortalamasının düşüp forumların küçük yaşta post yasan veletler tarafından işgal edilmesi bütün portalların başlı başına büyük bir sorunu.
  • Linkini verdiğiniz sitenin genelinde şu istekler vurgulanmış;

1 ) Forumda çok alt kategorisi varmış, bu da forumun karışık görünmesine sebep oluyormuş. Özellikle ketegorilerde listelenen konu başlıkları çok fazlamış. Foruma yeni gelen kullanıcının kafasını karıştırabiliyormuş.

2 ) Forumun teması her ne kadar sade de olsa, profesyonel durmamaktadır. Yukarı olduğu gibi forumun karışık görünmesine sebep olabiliyor.

3 ) Çok fazla reklam yayınlanıyor. Bunları bazıları eklentilerle engelenebiliyor. Ancak bazı reklamlarda engellenemiyor. Bu engellenemeyen reklamlar her kategorinin sayfasına sabitlenmiş reklamlardır. ( Görmek için tıkla. )

4 ) ASP Playground kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlamıyor. Üyenin zamanla bu forum sistemine alışması lazım. Özellikle cevap yazma metin editörünün üstünde listelenen stil butonlarının bir kaçının neye yaradığını kestirmek kolay olmuyor. En azından chip.com.tr ve shiftdelete.net'in metin editörleri donanımhaber.com'un metin editöründen daha esnek ve kullanışlıdır. ( Kullanım kolaylığı )

5 ) Donaımhaber.com'da görevli moderatör arkadaşlar arasında yaş olarak çok küçük olanlar mevcut. Bunlar forumda fazlaymış.

6 ) Donanımhaber.com'un yönetiminden memnun değillermiş. Onlara göre SDN forumunda üye ile yönetim arasında sıkı bir ilişki varmış. Yönetim sorunları ciddiye alıp, çözüm üretiyormuş. Aynı hoşnutluğu donanımhaber.com'da göremiyorlarmış.

7 ) En küçük olumsuz bir olayda hemen ban yediklerini söylüyorlar.

8 ) Forumun anasayfasının en altında online olan üyeler listeleniyor. Listenin uzunluğu sayfanın yüklenmesini geciktiriyor ve özellikle görünümünü çok kötü bozuyormuş. www.frmtr.com'un online listesi de çok uzun olduğundan kaldırılmış. Bunu donanımhaber.com niye uygulamıyor, diye soruluyor.

Donanımhaber.com'da uzun bir liste halinde yayınlanan - online üyeler - uygulamasının foruma faydası nedir?

9 ) Foruma neden RSS bildirim hizmeti verilmez. Bu forumları için bir standarttır. Yeni açılan konuları nasıl takip edeceğiz. Bu sebeple donanımhaber.com kategori başına rss bildirim hizmeti vermesini istiyorlar. Ayrıca forumun geneli içinde tek rss bildirim hizmeti gerekliymiş.

Bu hizmeti donanımhaber.com neden vermiyor? Bu sorunu cevabı merak ediliyormuş.

------------------------

Sonuç olarak; DH'nin forum kalitesi pek tartışılmıyor. En çok görünüm eleştiriliyor. Yönetimin ilgisizliği ve son olarak iki madde ( 8. ve 9. maddeler ) konuşuluyor.

Bunları özetlemek istedim.

• Sekinci ( 8. ) maddeki link çıkmamış. Metnide düzenleme izini yok. Mecburen tekrar mesaj yazıyorum.

8 ) Forumun anasayfasının en altında online olan üyeler listeleniyor. Listenin uzunluğu sayfanın yüklenmesini geciktiriyor ve özellikle görünümünü çok kötü bozuyormuş. w.ww.frm.tr.com'un online listesi de çok uzun olduğundan kaldırılmış. Bunu donanımhaber.com niye uygulamıyor, diye soruluyor.

Donanımhaber.com'da uzun bir liste halinde yayınlanan - online üyeler - uygulamasının foruma faydası nedir?

10 ) Ayrıca metin editöründe yazıyı biçimlendirirken html kodları gözüküyor. Bir metine birden fazla efekt uygulandığında yazı karmaşık bir hal alıyor. Herhangi bir şeyi düzeltmek zorlaşıyor.
  • Çok güzel özetlemişsiniz. Bence de RSS hizmeti olsa iyi olurdu.
  • taş gibi forum niye laf sokuyonuzki hemşerim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.