Şimdi Ara

Shii mi Wii mi Siz karar verin :D:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lejyonerx

video yu nasıl indirebilirim?

İDM yukle sonra vıdeoyu ac orda kosede ındıreyımmı dıye bırsey dıcek yesıl renkte
  • peki sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Siyasi Görüşlerimiz Farklı olsada Birbirimize Saygı Göstermeliyiz Dogru Söylüyosun. Ama Bu Forum'da Nedense STV,KANAL 7,ZAMAN Gibi Yayın Organlarını Takip Edenlere Fethullahcı Cemaatci Gözüyle Bakılıyo Üstteki Yorumlar Hep bu Yönde. Ama Biz Kalkıpta Onlara Kanal D İzliyosunuz Diye Dinsiz İmansız Demedik. Biz Onlara Saygı Gösteriyosak Onlarda Bize Saygı Göstermeli. Benim İzlediğim Kanala Hiç Bir Allah'ın Kulu Karışamaz. Öncedende Çok Tartışmaya Girdim Ban'landım. Burdakiler Laf'tan Anlamıyo. O Yüzden Yüzyüze Hesaplaşalım Dedim Bi Söz Vardır Nuh İle Uslanmayanı Etmeli Tekbir Tekbir'le Uslanmayanın Hakkı Kötek'tir...

öyle bi söz yok...

Gece gece uyku bastirdi da yanlis mi goruyorum diye dusundum ama degilmis.Sanirim bir yanlislik oldun.Konuyla alakasi olmayan bir bolumu alinti yapip buraya yazmisin

• İDM indirdim ama yapamadım ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: gohanze

quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Siyasi Görüşlerimiz Farklı olsada Birbirimize Saygı Göstermeliyiz Dogru Söylüyosun. Ama Bu Forum'da Nedense STV,KANAL 7,ZAMAN Gibi Yayın Organlarını Takip Edenlere Fethullahcı Cemaatci Gözüyle Bakılıyo Üstteki Yorumlar Hep bu Yönde. Ama Biz Kalkıpta Onlara Kanal D İzliyosunuz Diye Dinsiz İmansız Demedik. Biz Onlara Saygı Gösteriyosak Onlarda Bize Saygı Göstermeli. Benim İzlediğim Kanala Hiç Bir Allah'ın Kulu Karışamaz. Öncedende Çok Tartışmaya Girdim Ban'landım. Burdakiler Laf'tan Anlamıyo. O Yüzden Yüzyüze Hesaplaşalım Dedim Bi Söz Vardır Nuh İle Uslanmayanı Etmeli Tekbir Tekbir'le Uslanmayanın Hakkı Kötek'tir...

öyle bi söz yok...

Gece gece uyku bastirdi da yanlis mi goruyorum diye dusundum ama degilmis.Sanirim bir yanlislik oldun.Konuyla alakasi olmayan bir bolumu alinti yapip buraya yazmisin

kafayı yedim olm kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 14 Mayıs 2009; 1:29:31 >

• quote:

İDM indirdim ama yapamadım ya :S

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=youtube-video-downloader&lid=2858

Linki üst kısma yapıstır ok de insin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 14 Mayıs 2009; 1:34:58 >
  • harika
  • sonu fazlasıyla enteresan ...
    satılsa büyük ilgi sahibi olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

sonu fazlasıyla enteresan ...
    satılsa büyük ilgi sahibi olur bence

Pamuk eller cebe Patent icin gorusmelere baslayalim
  • wii ile hulahup oynayan kızlar var onlara bayılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

wii ile hulahup oynayan kızlar var onlara bayılıyorum

Wii`de tenis oynarken elimden Nunchuk firlamasi sonucu vitrin camini indirmisligim vardir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !KO

quote:

İDM indirdim ama yapamadım ya :S

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=youtube-video-downloader&lid=2858

Linki üst kısma yapıstır ok de insin hocam

indirmiyor işte biliyorum nasıl oldugunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.