Şimdi Ara

Shin Megami Tensei III: Nocturne Türkçe yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunun makina çevirisi mümkün müdür? Gerek PC gerek Switch konsolunda.

store.steampowered.com
    Save 45% on Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1413480/Shin_Megami_Tensei_III_Nocturne_HD_Remaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A30D8ADAD -- 9 Haziran 2024; 11:49:9 >

• Varmı deepl ile çevirecek ekip?

• SEGA oyunlarına tool hazırlamak oldukça zahmetli diye biliyorum. Üstelik oyun kırılmadığından şu an kolaylıkla bakılamıyor. Kırılırsa pek çok kişi bakabilir ama o haliyle bile zor tool işinden dolayı. Çeviri işi işin en kolay kısmı bu arada ama oyunu bozmadan oyunun içine entegre etmek asıl mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Maalesef tek bildiğim oyunun HD sürümünün unity motoru ile port edilmesi yeni nesil konsollar ve pc'ye. Bu da kolaylık sağlar mı sağlamazmı çeviren ekiplerin bakması lazım. Hardcore turnbase bir rpg oyunu karanlık atmosfere sahip persona'nın cicili bicili havasının yanısıra. Umarım bir gün çeviren çıkar.

• Bir ihtimal Sinnerclown foruma yama istek kısmına bir konu açın derim. Onlar olabildiğince bu tarz tüm isteklere bakıyorlar.

• Sitelerinde üyeliğim yok ama kendisi sanırım DH forumda üyeliği var etiketleyelim. Bir şansımızı deneyelim.

@sinnerclown

Hocam bu oyuna bir yama gelir mi?

• İndiriyorum bakicam dostum.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.