Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
25
Favori
119.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu anime nasıl Shounen oluyor anlamakta zorlanıyorum.

• Sezonun en iyi bölümüydü 15. bölüm bence. AoT'da neyden zevk aldığımı tekrar hatırlattı bu bölüm bana.

14. Bölüm olmamış

Zeke ve Reiner hala Eren'den daha iyi yazılmış karakterler.

Armin ve Mikasa okuduğum & izlediğim tüm seriler arasında en zayıf vasıfsız tekdüze ana karakterler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 22 Mart 2021; 3:15:3 >
  • Güzel bir flashback bölümü izledik. Gerçek zaman diliminde yine bir arpa boyu yol ancak aldık bu bölüm aklıma şu geldi, attack on titan manga değil de light novel olarak yazılmış olsa, karakterler daha derin olsa daha mı güzel olurdu ne?

Bu arada

Eren bizi kandıramazsın, belki Zeke'yi kandırabilirsin ama. Mangaka Isayama ne yazdı bilmem ama çok fena ters köşe kokusu alıyorum. Evet o koku çok güçlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye ne zaman marley tarafına kaysa kalite artıyor, gözümüz gönlümüz açılıyor. Bu serinin çimentoları zeke,reiner ve erendir. Ancak son bölümlerde erenin yaptığı eylemler çok gözüme batmaya başladı (kötü anlamda). Hayır arkadaş manga okurken ben bu duyguları hissetmemiştim (hatta ereni desteklemiştim) niye böyle oldu ya   . Sadece anime izleyenler çok şanslısınız, hikayeyi daha açık bir şekilde deneyim ediyorsunuz.

Ek yorum editi: Ulan grisha en kötü ebeveyn sıralaması yapsak; karina braun ile birlikte ilk 3'te olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 22 Mart 2021; 18:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Hikaye ne zaman marley tarafına kaysa kalite artıyor, gözümüz gönlümüz açılıyor. Bu serinin çimentoları zeke,reiner ve erendir. Ancak son bölümlerde erenin yaptığı eylemler çok gözüme batmaya başladı (kötü anlamda). Hayır arkadaş manga okurken ben bu duyguları hissetmemiştim (hatta ereni desteklemiştim) niye böyle oldu ya   . Sadece anime izleyenler çok şanslısınız, hikayeyi daha açık bir şekilde deneyim ediyorsunuz.

Ek yorum editi: Ulan grisha en kötü ebeveyn sıralaması yapsak; karina braun ile birlikte ilk 3'te olursun

Zeke, Reiner ve Eren taşıyor seriyi zaten.

Armin ve Mikasa ana karakter ama seriden çıkarsan veya yerine başka birini koysan bir fark olmayacak  Armin yine ilk sezonda iş yapıyordu, son sezon tamamen balon.

• Anime izleyenler bakmasın spoiler'a; mangadan spoiler

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam bu seride erenin gerçek kişiliğini ve amacını anlayan bir tek reiner oldu. Adam taaa 2. sezonda "kurucu dev gitmesini isteyeceğim en son kişiye gitti" diyerek gelecek için direkt spoiler verdi. Önümüzdeki bölüm olacak reiner'ın karşı saldırısında " ereni durdurmalıyız gençler yoksa bu herif dünyanın ebesini öper, soykırım yapar " diyerek saldırdı. Erenin gerçek kişiliğini ve amacını maalesef zeke'de anlayamadı (birazda duygusal yaklaştı; onun gibi olduğunu düşündü ). İşte armin eğer başlangıçta ereni gerçekten anlayıp, 3. bir cephe olsaydı erene karşı..... o zaman ilgi çekici bir karakter olacağını bende düşünüyorum. Önümüzdeki anime bölümlerinde armin ve tayfası gidecek erene yardım edecek, sonra gümbürtü başlayıp soykırım olunca " laaaaaaa biz naptık, bunu hemen düzeltmeliyiz olayına dönecekler" eeee mübarekler yeni mi anladınız ereni ve yaptığı eylemleri....Mikasa için yorumum yok, son mangada bir şeyler yapsa da... atkı gitti-geldi muhabbetti beni çok sıkmıştı mangada, umarım anime izlettirmeyi başarır o sahneleri

• Eğitmen marleyli çıktı la.

• Patren kullanıcısına yanıt

Yo ne alaka? Eski kafalı diye öyle yaptılar. Olaylar düşünce savaşına döndü.

Paradis'teki dayak yiyen eğitmen ve Marley'deki savaşçı adayı seçen Zeke'e sana ihtiyaç yok diyen adam birbirine çok benziyor muhtemelen karıştırdınız 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 22 Mart 2021; 21:8:7 >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt

15 bölümü izlemedin mi ?

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Seside aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 23 Mart 2021; 1:3:13 >

Yok aynı kişi değil hocam. Ama cidden çok benziyorlar. Kafa karıştırsın diye bilerek yapmış Isayama muhtemelen 

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Seside aynı

Farklı kişiler ama benziyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 23 Mart 2021; 15:44:7 >

• Of of of.
    Eren'i dönüştüğü sahne ne kadar güzeldi
    Ama burada bitirilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 28 Mart 2021; 19:8:16 >
  • Gelecek sezon kış 2022'de geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Of of of.
    Eren'i dönüştüğü sahne ne kadar güzeldi
    Ama burada bitirilir mi

bir kutu içine alsaydın bari

• IsaacCabrera I kullanıcısına yanıt

Aldım hocam. Uyarı için teşekkürler.

• Attack on Titan Final Sezonu Part 2 duyuruldu.

Çıkış Tarihi: 2022 Kış Sezonu

Kaynak:

Trailer:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 28 Mart 2021; 19:45:1 >

• Bu son bölüme göre kısım 2 2D olucak gibi.

Ekleme: Kış 2022 diye geçiyor ama aralık-mart arasında daha çok marta yakın bir tarihte gelebilir. Çünkü geçen sene de sonbahar 2020 dediler ama aralıkta çıkmıştı.

2D de olabilir CGI'da. Birçok CGI modeli çöpe atmak istemezler sanırım. Belki sırf 2D olsun diye mangadaki 122. bölüm yerine burada bitirmiş olabilirler. 2D yüksek ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 28 Mart 2021; 20:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

Bu son bölüme göre kısım 2 2D olucak gibi.

Ekleme: Kış 2022 diye geçiyor ama aralık-mart arasında daha çok marta yakın bir tarihte gelebilir. Çünkü geçen sene de sonbahar 2020 dediler ama aralıkta çıkmıştı.

2D de olabilir CGI'da. Birçok CGI modeli çöpe atmak istemezler sanırım. Belki sırf 2D olsun diye mangadaki 122. bölüm yerine burada bitirmiş olabilirler. 2D yüksek ihtimal.

CGI olacağı doğrulandı zaten sadece 9 Ayda bu kadar dolu Titan Savaşı olan bir sezonu CGI'siz anime etmek imkansız. Part 1 son bölümleri daha yeni bitti prodüksiyon olarak.

3D Modellerini yapmak zaman alır ama 1 kere yaptığınız zaman sürekli tekrar tekrar kullanabilirsiniz, 2D çizimlerin aksine. Manga okuyucuları bilir Part 2'de o kadar çizilmesi zor sahneler var ki CGI olacağı kesin.

Part 1'de Beast Titan sahneleri 2D olacaktı hatta animatörün yorumu ve çizimleri var internette ama zaman yetmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 28 Mart 2021; 19:52:4 >

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.