Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
12
Favori
106.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Erwin'i hayata döndürmek aptallık olurdu. Adamın tek istediği ölmeden önce bodrumda ne olduğunu öğrenmekti. Motivasyonu falan yoktu, bir hedefi yoktu. Armin tam tersi, tecrübesi olmasa da Erwin kadar zeki biri ve Erwin'de olmayan azim onda vardı.
    Neden aptallık olsun? Erwin oldukça zeki ve donanımlı bir lider. Zaten sadece ona bağlı olan komutanların kalitesine bile bakarsak ortaya çıkıyor bu. Bir de neden motivasyonu olmasın, adam duvarların arkasını merak ediyor. Onu öğrendikten sonra başka amaçlar da edinir, tıpkı diğer karakterlerde olduğu gibi.
  • Geçenlerde takip ettiğim tüm diziler bitince/ara verince ben de bu animeye döneyim dedim. En son 3 sene önce başlamıştım, 2. sezon 7 ya da 8'e kadar gelmişim sonra nedense bırakmışım. Yaklaşık 1 ayda tüm bölümleri bitirdim, çıkan son bölümü dün izledim. Normalde manga okumam, zamanında Claymore'u çok sevmeme rağmen açıp da mangasını okumak bile aklıma gelmemişti merak ettiğim halde, bunda dayanamadım sabah başladım az önce bitirdim 91'den 124'e kadar.
    Bu anime abartısız söylüyorum, izlediğim animeler/mangalar içerisinde senaryosu en tutarlı olan anime/manga. En önemsiz gözüken şeyler bile ileride acayip şeylere yol açıyor, en önemsiz detaylar en önemli şeyler haline geliyor, olaylar mindfuck boyutuna geliyor ama o kadar kompleks yapıya rağmen yine de tutarlılığı bozulmuyor. Cevabı olmayan soru yok.
    4.sezonu acayip merak ediyorum. Tam bir görsel şölen olacak. Özellikle
    Libeiro'daki savaşı merak ediyorum.Animede en son daha acemilerdi, burada tecrübeli, soğukkanlı, insan öldürmekten çekinmeyen karakterlerimizi ilk kez göreceğiz.Ayrıca 6 tane titanı aynı yerde göreceğiz, daha ne olsun!

Bu arada
    Warhammer Titan'ın ölümü çok çabuk ve basit olmadı mı? Biraz daha görsek çok iyi olurdu, şu ana kadar gördüğümüz en karizmatik devdi bence.Bir de Warhammer Titan'ın Willy olmaması üzerinde de hiç durulmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de haklısın ama...
    Levi Erwin'e en son öl demişti. Erwin de düşündükten sonra kabul etmişti, hatta gülümsemişti. Erwin ölümü kabullenmişti, bırakayım da işini yaparken, insanlığa faydalı olduğunu düşünürken ölsün diye düşünmüş olmalı. Ya da artık acıları son bulsun, dğnyada yeterince acı çekti zaten, bir de oradan sonra yaşarsa "Askerlere intihar saldırısı yaptırdım ama ben yaşıyorum" diye düşünüp iyice mahvolmasından korkmuş olabilir.

Şöyle bi düşündem de, Marleylera karşı olan savaşta Erwin'i görmek isterdim. Ayrıca Erwin varken Eren de bu kadar rahat at koşturamazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Sen de haklısın ama...
    Levi Erwin'e en son öl demişti. Erwin de düşündükten sonra kabul etmişti, hatta gülümsemişti. Erwin ölümü kabullenmişti, bırakayım da işini yaparken, insanlığa faydalı olduğunu düşünürken ölsün diye düşünmüş olmalı. Ya da artık acıları son bulsun, dğnyada yeterince acı çekti zaten, bir de oradan sonra yaşarsa "Askerlere intihar saldırısı yaptırdım ama ben yaşıyorum" diye düşünüp iyice mahvolmasından korkmuş olabilir.

Şöyle bi düşündem de, Marleylera karşı olan savaşta Erwin'i görmek isterdim. Ayrıca Erwin varken Eren de bu kadar rahat at koşturamazdı
    Erwin reyis olsa o hainler ordunun içine böyle sızamazdı. Onun ölümünden sonra resmen güç boşluğu doğdu, ortalık vasıfsız tiplere kaldı. Olayların ilerlemesi için ölmesi gerekiyordu ama en sevdiğim karakterlerden biriydi, o yüzden üzdü baya.

Manga da enteresan bir sonda bitecek, dediğin gibi en ufak şey bile bir yerlere bağlanıyor. Ben finalin de insanlığın ortak düşmanına bağlanacağını düşünüyorum.

• Ben ortak düşman olacağını sanmıyorum, bence Eren bir şekilde Ymir Fritz'i bulunduğu yerdeki esaretinden kurtaracak, devler falan kalmayacak böylelikle.
    Ayrıca dünyayı nasıl kurtaracaklar merak ediyorum. Devlerin dünyayı yok edeceğini sanmıyorum, öyle bir şey olsa direkt bitirirler bir sonraki sayıda ama daha en az 5 6 sayı çıkacak. Milyonlarca dev nasıl durdurulacak merak konusu.
    Annie de çıktı kabuğundan, onun tepkisi ne olacak o da meçhul.
    Valla ne olursa şaşırmam bundan sonra, manga o kadar çok ters köşe yaptı/yapıyor ki sıradan hale gelecek artık :D Yalnız harbi Zeke kimin tarafında, amacı ne diye anlamaya çalışırken kafayı yiyordum

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt

Bence insanlığın ortak düşmanı diye boşuna bir kaç denmedi. Çünkü bunun üzerinden yüründü, devler ortak düşmandı. Şimdi Eren kendi halkı da olmak üzere yaptıkları pek çok insanı incitecek türden. Zaten bizzat kendi insanlarının deve dönüşmesinde rol oynadı. Bence finalde kahraman bildiğimiz Eren oyun sonu bossuna dönüşecek ve tüm insanlığın ortak çabası sonucu yok olacak. Tüm insanlık ortak savaşacağı için savaş da bitmiş olacak ve bir barış dönemi başlatacak. Bu şekilde final yapar. Tabi bu benim tahminim. Neler olacağını merak ediyorum. Son 5 6 sayı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 20 Ocak 2020; 2:17:1 >
  • Mangası devam ediyor mu yoksa bitti mi ?
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor bu yıl içerisinde bitmiş olacak.
  • Anime 3. sezon finali sonrasi redditlerde o kadar fazla takıldım ki spoiler yiye yiye(benim içim çok büyük problem değil) ana olay örgüsünü iyice öğrendim(erenin durumunu, rumbling' vs) ama mangayı detaylıca okumadığım için ara konuşmaları falan tam anlamıyla bilmiyorum. O yüzden olan olayları bilsem de bu başlığa uğramaktan kaçındım. Manganın son 4-5 sayısını şöylece hızlıca okuyarak bitirdim(sırf meraktan okudum). Düşünceme göre ana olay örgüsünü bilsem de ara konuşmaları tam bilmediğim için animeden daha fazla zevk almayı umuyorum.( Bu da değişik bir düşünce) Neyse....

Son çıkan bölümler o kadar epik ve güzeldi ki adeta çoştuk, kendimizden geçtik, beklenti arşa çıktı, Aot manga aleminin efsanesidir kıvamına yükseldi gözümüzde. Bugün ise 126. bölüm çıktı ve sırf meraktan yine baktım. Ama artık dayanamıyorum yazacağım. Son 2 bölümdür(son çıkan 126. bölümde dahil) mangadan memnun değilim arkadaşlar ve bu durumdan çok rahatsızım. Eyyyyy isayama sana laflar hazırladım; beni hayal kırıklığına uğratma lütfen. Aslında isayamada suç o kadar beklentiyi yükseltti ki artık mangadaki saçmalamalar,düşmeler gözüme batıyor, sinir yapıyor

Şu LEVİYİ ÖLDÜRÜN lütfen yeter artık adam uyanmış hala görevim zeke'yi öldürmek diyor yeter artık dünyanın sonu gelmiş herkes delirmiş bu adam hala zeke'yi öldürecem diyor. Öldür ulan öldür de sen de rahatla bizde rahatlayalım. Sanki isayama da öldürmek istiyor da; editor mangakaya biraz daha gözüksün fanlar levi olmadan mangayı almaz sık dişini gibi sözler söylüyor sanki. İsayama da leviyi öldüremediği için kabız oldu bence. Ölmeyince de böyle saçma bir durum oluşuyor.
    2. olarak bahsetmek istediğim avengers mı ulan burası ne öyle son sayfadaki panel. Dünyayı kurtarmaya falan. İsayama eğer o son sayfadaki karakterleri(veletlerde dahil) erene öldürtmezsen adam değilsin. Ama yok ben endgame tarzı bir hikaye kurarım, dünya erene karşı birleşir, ereni yenerler barış gelir, Code geass vari bir final yaparım diyorsan, karşı çıkarım,sana laflar hazırlarım, seni eleştiriden gömerim buraya.
    Sende suç beklentiyi o kadar yükselttin ki ona göre epik bir final yapmakta görevin. Bu efsane mangaya efsane son yakışır.

Edit: O kadar yazdım son çıkan manga linkini koymamışım; buyurun arkadaşlar
    Imgur
    Fukkatsu - SnK Chapter 126
    https://imgur.com/a/7k1h9bv

Edit 2: Reddit halkı da genel olarak son sayıdan memnun değil, iyi bari yalnız değilmişim. Bakalım burada ki tepkiler nasıl olacak yada olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 4 Şubat 2020; 21:22:26 >

• quote:

dünya erene karşı birleşir, ereni yenerler barış gelir
    barış felan gelmesi çok saçma olur, bir Eldialı yüzünden Dünya yok olma tehlikesi altında şuan, Eren yenilirse kalan Eldialı herkes infaz edilmek istenecek potansiyel tehditlerinden dolayı ve işler çok karışık bir hal alabilir. Dünya'da insanlar deve dönüşebildigi sürece barışın olabileceğini pek zannetmiyorum. Belki artık insanların deve dönüşemeyeceği bir sona bağlarlar ki bu bile pek gerçekçi değil teknolojisi zayıf olan Eldia'yı yok etmek isteyen ülkeler olacaktır başta Marley olmak üzere.

Ben de Eren'in şunları öldürmesini bekliyorum kaç bölümdür ama :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 4 Şubat 2020; 22:1:5 >

• HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt

İşte bu dediğin çok doğru bende öyle düşünüyorum ama mangaka olayları eğip büküp işte biz aramızdaki sorunları hallettik birbirimizi anladık ereni de hakladık hadi beraber yeni dünya kuralım tarzı bir şey çıkarmasından korkuyorum .. Bu gruplaşmalar falan bilemiyorum..... tek güvencem isayama adam tam bir troll ve acı çektirmekten zevk alan bir mangaka ilk sezonda hatırlarsın levinin takımı eren bize güven biz arkadaşız tarzı saçma bir konuşma yapmıştı; sonra 1 bölüm sonra taaaaakk hepsi birden öldü, al sana arkadaşlık demiştik sonra. Umarım bu seferde aynısı olur

• Ymir belanızı versin Connie, Armin, Jean, özellikle de Mikasa. Sizi kınıyorum ve size laflar hazırladım.
    Ulan Eren yıksın geçsin işte dünyayı ne bu dünyayı kurtarma tripleri, siz avenger mısınız? Marleyliler Sina Duvarına kadar gelmiş, koca ülkeyi yıkmaya çalışmış siz birkaç saat sonra Marleylilerin derdine düşüyorsunuz.Tüm anime/manga boyunca yeter lan öl dediğim floch bile sizden daha mantıklı çıktı. Bu arada, falco nasıl jaw titanı aldı? Galliard ölünce direkt ona mı geçti?
    Isayama manga kötü sonla bitecek demiş, ya eren dünyayı yok edecek, ya da ereni haklayacaklar ki bunu da büyük ihtimalle mikasaya yaptıracaklar. Umarım 2.si olmaz olursa pis küfür ederim. Olması gereken 1.si.
    Son olarak, bu levi hala ne demeye duruyor? Madem ağır yaralı kalacaktı,işlevsiz olacaktı, ne diye bu adamı öldürmediniz? Bu adamın bu haliyle manganın sonuna kadar iyileşme ihtimali yok. Ha bir anda flash forward falan yaparlar, o zaman olur. Bu da mantıklı geldi bana çünkü colossal titanlar yavaş görünüyor. Sınıra yaklaşana kadar uzun zaman geçebilir.

• Biraz önce code geass'ın sonuna da baktım tekrar hatırlamak için; yok abi imkanı yok attack on titana uymuyor bu son. Sebepleri ise;

1-Code geass masum bir halk ve halkı yöneten zalim bir zümre etrafında çevrilmiş bir hikayeydi. Zalim zümre yok edilip sahte(zero) bir diktatör ortaya çıkınca son sahnede halk birleşip lelouch'u indirdiler ve diktatörlüğü yıktılar ve bu plan code geass için mükemmeldi çünkü halk buna hazırdı ve böyle bir ortam vardı. Neyse son sayıyı tekrar okudum bir kere eldia'lılar bildiğin ereni destekliyor, içki içip erenin yaptıklarını kutluyorlar imkanı yok bunların marleyle dostluk içinde yaşayacaklarına(bunu son sayıda açık açık gördük)
    2-Marley içinde aynı durum yıllardır eldia nefretiyle büyümüş bir halk nasıl anında bir araya gelip barışçıl bir biçimde yaşayabilir ki ? Adeta Müslüman olan ülkemizin hadi gelin israille birleşelim denmesi gibi bir şey çoğunluk nasıl karşı çıkardı bu duruma. Buna benziyor, bu nefret zinciri öyle hemen kırılacak bir şey değil
    3-Tamam armin,gabi falan bir araya geldiler anlaştılar ama bunlar bir avuç insan; halk nezdinde karşılığı yok yani... anlaşmaları bir şeyi değiştirmeyecek
    4-Dünyada sadece marley ve eldia ulusu yok daha birçok farklı ulus millet var şimdi bunlar marley zayıflayınca hatta belkide titan kuvvetleri yok olunca bu uluslar hadi gelin marleylileri affedelim mi diyecekler ? anında saldırırlar; marley bu zamana kadar onları adeta katletmiş. Hadi gelin birlik mi olalım diyecekler çok saçma
    5- Üstüne üstlük eldialı olan eren belkide bir sürü marleyliyi katledecek belkide diğer ulusları katledecek . Ereni kendi milleti eldialılar durdursa bile bir daha eldialılara karşı bir güven oluşabilir mi dünyada ? imkansız

Bu tür son kesinlikle uymuyor attack on titana. İsayamanın başka bir planı var bence ve olmalı da

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Spoiler

Okuduklarımın ve sonradam farkettiğim bazı şeylerin etkisiyle kafamda oturmaya başladı sonunun nasıl olacağı hocam, benim fikrim şu:

İlk sezon ilk bölümlerin birinde Eren ağacın altında uyurken gelecekten birtakım imgeler görüyor ve sonra mikasa onu uyandırıyor, bu cepte.
    3.sezonda baykuşla grisha konuşurken baykuş daha armin ve mikasa ortada bile yokken "armin ve mikasayı kurtar" cümlesini kuruyor. Burada attack titanın sahiplerinin önceki ya da sonraki shifterların anısını da aldığını da anlıyoruz. Bu da cepte.
    Mangada bir bölümde Zeke ve Eren babalarının anılarına erişiyor. Grisha, anıdaki erenin gazlamasıyla reiss ailesini katlettikten sonra ağlıyor ve "eren, sen bana ne yaptırdın" diye erene sitem ediyor. Bu da cepte.
    Tüm bu olaylardan ben şunu anlıyorum. Eren, shifterlar arasından bir seçilmiş kişi, ymir gibi bir tanrı ya da ona benzer bir şey (ymirden founding titanın gücünü alması da benim bu fikrimi güçlendiriyor). Şimdi de dr strangeli senaryoma gelelim. Bu olaylar bir döngü içerisinde. Olaylar bir tatmin edici bir sona kavuşmadığı sürece tekrar ediyor ve bunun sebebi eren. Eren mikasa ve armini kurtarmak istiyor, kurtardığında döngü bitecek. Bunun için de tek yol şu an içinde oldukları durum. Asıl eren, bu senaryodaki erene o imgeleri gösterdi, durumun böyle olmasını sağlayan da oydu. Bana göre döngünün sona ermesi için erenin ölmesi lazım, bunu da mikasa, armin ya da her ikisi birden yapacak, eren de duygusal bir konuşma yapıp ölecek.
    Büyük ihtimalle hiçbiri olmayacak ama ben yazarken zevk aldım :D Bir iki şey tutarsa da mutlu olurum yani :)

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    121. sayıyı tekrar okudum, böylece kendi kendimi çürütmüş oldum. Ayrıca şunu da tekrar anladım, Isayama çoktan manganın sonunu yazmış ve bence tatmin edici bir son olmaması düşük ihtimal. Yine sonlara kadar birçok yerde ters köşe yapar diye düşünüyorum ayrıca şu ymirin şeytanla anlaşma yapması olayının detayına inmeleri lazım. Ymir kaçarken ağaç/mağara gibi bir yerde bir suya düşüyor bir anda dev güçlerine kavuşuyor. Neden bu güçleri ona veriyor bu şeytan? Havada kalmış o kısımlar, yoksa ben mi kaçırdım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 7 Şubat 2020; 1:40:23 >

• İnanır mısın bende uzun zamandır bu teorinin olabileceğini düşünüyorum AMA(aması var işte). Öncelikle bunun olma ihtimali yüksek.Sonuçta anime de sürekli mikasa-armini kurtar denilip duruluyor. Hatta armin-erwin ikileminde eren dünyayı kurtaracak olan armin diyor. Bundan da arminin büyük işler yapacağını, hatta dünyayı kurtaracağını ve yaşayacağını farz edebiliriz. Erenin ymirin lanetinden dolayı 13 yıllık ömrünün çoğu bitti zaten.Son zamanlarında bir kahramanlık yapıp herkesi kurtarıp ölebilir. Animenin ilk sahnesinde ki olay için mangada mikasa '' sonra görüşürüz'' eren diyor animesinden fazla olarak. Bu durumdan dolayı bir döngü gibi bir şey olabileceği anlamını da çıkarabiliriz. Ama olmamasına yönelik güçlü karşı argümanlar da var onlara 2. paragrafta değineceğim. Teorine şöyle bir ekleme yapmak istersem nasıl olur ? ya dünyanın kurtulması için mikasa ve arminin ve diğerlerinin(burada diğerleri marley,conny,jean vs olabilir) ölmesi gerekiyorsa. Ve eren bunca zamandır sürekli arminleri kurtardığı için döngüye girmişse ve hatta manganın son sayılarında eren bu döngünün kırılması için onların ölmesi gerektiğini anlarsa. Nasıl son olur dünya özgürlüğe kavuşur ama eren sevdiklerini kaybeder. Tam anlamıyla plot twist(isayama sever böyle şeyleri)

Evet şimdi geçelim 2. paragrafa. Gördün mü bilmiyorum ama isayama mangada finalin son sahnesini çizdi(evet yalan değil gerçek) öncelikle çizdiği şu son sahneye bak

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

Bu panelde sen özgürsün diyor adam bebeğe. Adamın eren olduğu doğrulanmadı ama bir şaşırtmaca olmazsa çok büyük ihtimal eren.(erene benziyor çünkü). Bu arada bebeğin ymir(tanrı olan bizim ekipteki değil )olduğunu düşünen de çok(çocukluğunu yaşayamadı ya ). Eren ymiri özgürleştirerek onu kurtadı; ve ymir yeni dünyaya tanrı olarak gelmediği, özgür bir hayat yaşayacağı biri olarak yeniden doğdu. Hatta ymirin historianın doğacak çocuğu olarak dünyaya geleceğini düşünüyorlar (Haksızda değiller). Hatta ymirin geçmişinin olduğu mangaya bakarsan ymiri doğuran kadının historia ile tıpa tıp benzediğini görürsün. Neyse bunlar haricinde ben sana bu panelden 50 tane teori sayarım ama genel olarak.
    1- Eren galibiyeti: Önceki paragrafın sonunda bahsettiğim gibi eren dünya ile armin arasında seçim yaptı. Dünyayı seçti arkadaşlarını kaybetti ama babeğin büyüyeceği dünyayı kurtardı özgürleştirdi( en sevdiğim bu olabilme ihtimali en düşük olan da bu bence)
    2- Mutlu son: Eren ymirin döngüsünü kırdı, hatta ymir yeni dünyaya normal bir bebek olarak doğdu, arkadaşlarının hepsi yaşadı, ölen olmadı.(pek isayama tarzı gibi değil ne dersin, bunun olması hayal kırıklığı olur)
    3-Orta şekerli son: Eren galibiyeti ve mikasa ve arminin yaşadığı özgür bir dünya ama marley, diğer ulusların vs falan tamamen yok edildiği son( olma ihtimali var gibi bence)
    4- Code geass tarzı erenin öldüğü son: Senin dediğinle az buçuk paralel olarak eren kendini feda ederek öldü mikasa armin yaşadı, dünya devletleri bir araya geldi( tüm dünya erene karşı birleşti). Bebekle olan sahne de eren ölmeden son bir kez önce bebeğe sarıldı ve öldü( yada aniden hiçliğe karıştı). Bu çok zorlama bir sahne gibi geldi bana ve bu sonun neden uyumlu olmayacağını önceki mesajımda belirtmiştim.(Code geassla kıyaslayarak)
    5- Full belirsiz son: 4'le aynı birkaç farklılık dışında eren öldü, arminler yaşadı ama dünya devletleri hala savaş halinde sadece titanlar yok oldu dünyadan(saçma)

Bayağı uzun oldu. Bana göre manga %60 bok gibi %40 efsane bir sonla bitecek ortası olmayacak bence. Umarım iyi olsun

EDİT: Spoiler içine aldım ne olur ne olmaz
    Edit:2 Jean olmasın ulan bu çizdiği herif olursa ne gülerim ha yapılan tüm teoriler gitti çöpe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 7 Şubat 2020; 2:39:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Bence insanlığın ortak düşmanı diye boşuna bir kaç denmedi. Çünkü bunun üzerinden yüründü, devler ortak düşmandı. Şimdi Eren kendi halkı da olmak üzere yaptıkları pek çok insanı incitecek türden. Zaten bizzat kendi insanlarının deve dönüşmesinde rol oynadı. Bence finalde kahraman bildiğimiz Eren oyun sonu bossuna dönüşecek ve tüm insanlığın ortak çabası sonucu yok olacak. Tüm insanlık ortak savaşacağı için savaş da bitmiş olacak ve bir barış dönemi başlatacak. Bu şekilde final yapar. Tabi bu benim tahminim. Neler olacağını merak ediyorum. Son 5 6 sayı sanırım.
    Sanırım teorim tutacak

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Bebek çok çok büyük ihtimalle dediğiniz gibi Ymir olur ve Historianın çocuğu olarak dünyaya gelir..Historianın Jaw Titan Ymir'le ilişkisini düşünürsek bu gayet olası, sonuçta ymir ismini boşuna vermiş olamaz isayama. Hem doğan çocuğuna arkadaşı/sevgilisi (anlamadım ne olduklarını :D) ymirin ismini vermiş olur hem de gerçekten asıl ymir olmuş olur bebek.
    Son sayfa hakkındaysa ben de bir teori ortaya atmak istiyorum. Eren saçı açık değil toplu geziyor, jeana da benziyor çizim. Eren,armin, mikasa falan hepsi beraber ölmüş olabilir. Ama o zaman da Jean nereden bilecek bu bebeğin ymir olduğunu da "artık özgürsün" diyecek?
    Düşündükçe içinde kayboluyorum :D yeni sayı ne zaman çıkıyor ya

• Bu arada hala kırgınım isayamaya. Warhammer Titanı nasıl bu kadar çabuk harcadın vicdansız? Gördüğüm en karizmatik titandı be. Bari flash back yapıp sahibinin neyin nesi olduğunu falan açıklasaydın.

• 31. cilt kapağı.(123-126 mangalarını kapsayan bir kapak bu). Bu kapak gelecek için referans olursa bu ay ki sayı fena olabilir

Shingeki No Kyojin (Attack on Titan) manga.Seri tamamlandı.

Edit: Yanlış bilgi düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 2 Mart 2020; 17:37:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.