quote:Orijinalden alıntı: VerrücktBen isterim.Karşılığım shiny grimer ve ya shiny farfetche verebilirim.yok sagol ama sendeki shiny blastoise'i verirsen degisiriz ;)
quote:Orijinalden alıntı: cagryyok sagol ama sendeki shiny blastoise'i verirsen degisiriz ;)Alıntıları Göster shiny blastoise le degismiycekmisin ?
quote:Orijinalden alıntı: cagryyok sagol ama sendeki shiny blastoise'i verirsen degisiriz ;)Alıntıları Göster Magikarp'ın leveli yüksekse veririm.Leveli kaç?
quote:Orijinalden alıntı: VerrücktMagikarp'ın leveli yüksekse veririm.Leveli kaç?Alıntıları Göster yok yuksek degil ama yukseltiriz o kolay kac level istiyosun 100 felan deme zor bulursun zatenshiny magikarp'i
quote:Orijinalden alıntı: cagryyok yuksek degil ama yukseltiriz o kolay kac level istiyosun 100 felan deme zor bulursun zatenshiny magikarp'iAlıntıları Göster 40 civarı yapsan yeter.
quote:Orijinalden alıntı: cagryok biraz bekliycen aartikAlıntıları Göster Ok.Yapınca istek gönder sen.
quote:Orijinalden alıntı: VerrücktOk.Yapınca istek gönder sen.Alıntıları Göster level yüzlük feraligatr verebilirim
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..level yüzlük feraligatr verebilirimAlıntıları Göster yada biraz beklersen başka 100 lük verebilirim şimdi savaştayım
quote:Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_SparrowyaLnız benimki 100 deiL ona göre yakaLadım öyLe bıraktımzaten 20 olursa yeter benim için ok?
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..zaten 20 olursa yeter benim için ok?Alıntıları Göster sableye swampert blastois ve feraligatr bu 4 ünden seç hepsi level 100
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..sableye swampert blastois ve feraligatr bu 4 ünden seç hepsi level 100Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ..::oguzhan::.. sableye swampert blastois ve feraligatr bu 4 ünden seç hepsi level 100 oguzhan ben sana shiny magikarp i veriyim sen bana sableyeyi ver 100 levellik leven 8 gelistireemem suan zamanin yok eger istersen degiselim
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..sableye swampert blastois ve feraligatr bu 4 ünden seç hepsi level 100Alıntıları Göster jack sparrow cevabını bekliom
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..sableye swampert blastois ve feraligatr bu 4 ünden seç hepsi level 100Alıntıları Göster sableyeyı ver tekLİf yap Turkish_Team üye adım
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..jack sparrow cevabını bekliomAlıntıları Göster ok sableye değiştirelim sen başvur oyundaki adım yine burdaki ..::oguzhan::..
quote:Orijinalden alıntı: ..::oguzhan::..ok sableye değiştirelim sen başvur oyundaki adım yine burdaki ..::oguzhan::..Alıntıları Göster yaptım kabul et