gameztera hikayeli gorevler mevcut ama cok bug var beta saten bende private sandım indirdim oynadım oyun buglarını düzeltiyorlar cıkarsa privatesi ona gecicem simdilik shock tera oynuyorum
bugün bide gamez teraya bakayım dedim ama patch lazımmış onu çözmeye çalışıyorum shocktaki 17.32.04 gamezdeki 18.10.04 ama manuel nasıl yapıcam bulamadım gamez terayı oynamak için terada kayıt olup 7 günlük deneme süresi keyini alıp oyunu indirmek lazım ama shock tera saolsun artık onuda yapamıyorum create account yaptığımda shock teranın sitesi açılıyor bunun çözümü için aklına bişey geliyormu
kardeşim gamez hala beta diymi oynamaya deymez yaw ben indirdim oynadım :S
üyelik alımı icinse üyelik alabilirsin ayrıca server suan online arkadaşlar bilginize
hala oynayan var mi hangi serverdasiniz ?
sen hangi serverdesin ?
pvp tabiki nick VampiresS 28 levelim elitlerle 30 olmaya ugrasiyorum :(
oyunu indirdim server list ekranına kadar geliyom ama karekter oluşturma ekranına bi türlü ilerlemiyo ReleaseRevision.txt deki ayarlardan sanırım şu an oyuna giren biri varsa ReleaseRevision.txt yi burdan yayınlarsa çok sevinirim.
bundan diyilmiş yaw sorun screen slect ekranında server list gelince servere tıkladığımda öle kalıyo karekter ekranına bi türlü geçmiyo web de araştırdım ama elle tutulcak bi bilgi yok başına böyle bi şey gelen varsa bi akıl versin ( tüm patchleri yeniden yükliyecem bunu da bi deniyecem inada bindi adam akıllı bi server buldum onda oynamak istiyorum gamez tera pve hala bana pk yapabilceğim bi server lazım inş. girer ve sizleri bulurum oyunda.)
sayın zombi şimdi denemelerimden fark ettim çok olcam ama oyunun tera.exe sini zipleyip yayınlaman mümkünmü exe den yapabileceği yazıyo bi forumda
torrent link var ukarda rus forum gir orda altta torrent link var onu tıkla direk indir
oynu indirdin mi klasör icinde binaris gir ReleaseRevision.txt sunu ekle $Revision: NAEU-17.3204 $
host degişiştiriceksin windows sistem32 driver etc ondan sonra login şifre geliyor
yaptım aynı yerden indirdim host değiştim oyun launcher açılıyo kul adı şifre girip play e basınca fatal erero veriyo senin şu an oynadığın pc nin özellikleri ne ??