Şimdi Ara

SHOCKWAVEZ AUDIO KABLOLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
28
Favori
27.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm ürünlerde tekrar indirime gidilmiştir. Nakit fiyatlarıdır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam sony mdr xb30ex almak istiyorum f/p urunu diyebilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_guest

Hocam sony mdr xb30ex almak istiyorum f/p urunu diyebilirmiyiz?

Merhaba, kesinlikle fiyatının üzerinde performans veren bir kulaklık.

• Tesekkurler urun cok guzel umarim daha alisverisimiz olur ileride. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_guest

Tesekkurler urun cok guzel umarim daha alisverisimiz olur ileride. . .

Ben teşekkür ederim, hayırlı olsun.

• pm
  • İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 2 Aralık 2015; 13:49:23 >

• pm gönderdim hocam.
  • Tüm p.m.ler cevaplanıyor. Bir çok üründede indirim yapılmıştır.

• İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 8 Ocak 2016; 13:28:39 >

• Bugün kendisinden 1 adet auglamour r8 aldım. Sorduğum soruları sıkılmadan cevapladı. Birazda nazımı çekti ftz avmye kadar geldi Gerçekten güzel bir ürün.kutu içeriği tam. 2 tane kulaklık arasında kalmıştım ikisini de deneyip seçmeme izin verdi. Güvenilir satıcı. Ürünü de tavsiye ederim. Kendisine çok teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Bugün kendisinden 1 adet auglamour r8 aldım. Sorduğum soruları sıkılmadan cevapladı. Birazda nazımı çekti ftz avmye kadar geldi Gerçekten güzel bir ürün.kutu içeriği tam. 2 tane kulaklık arasında kalmıştım ikisini de deneyip seçmeme izin verdi. Güvenilir satıcı. Ürünü de tavsiye ederim. Kendisine çok teşekkür ediyorum

Yorumunuz için teşekkür ederim, keyifle kullanmanız dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: dESiLVer

UYGUN FİYATLI SIFIR, İKİNCİ EL AMFİ, MP3 ÇALAR VE KULAKLIKLAR

DİĞER TÜM ÜRÜNLERİM İÇİN DÜKKANIMI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ,http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=609513

Arkadaşlar merhaba sıfır yazan ürünler kullanılmamış ve kendi kutularındadır.

İkinci el yazan ürünlerdede kendi başlığı altında açıklamaları yapılmıştır.Fiyat ve detaylar aşağıdadır. [size=3]RESİMLER TEMSİLİDİR.

Ankara içi elden teslim edebilirim, diğer şehirlere havale/eft sonrası kargo yada komisyon farkı konuşularak sanalpazar ilanıda açabilirim.

Aksi belirtilmediği sürece kargo ücretleri alıcılara aittir, kargolar indirimli olarak gönderilecektir.

Tüm ürünler başlığa sığmadığı için bir indeks yazmak istedim.

İlandaki Ürünler :

QED PROFILE PRECISION SES KABLOSU
    AUGLAMOUR AG-R8 KULAKİÇİ KULAKLIK
    SONY MDR-1A KAFAÜSTÜ KULAKLIK
    FISCHER AUDIO CONSONANCE V2 MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK
    JBL ALCATEL ONE TOUCH MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK
    BRAINWAVZ S1 KULAKİÇİ KULAKLIK
    LITTLE DOT MK1 AMFİ
    FIIO E6 AMFİ
    SIDY DM3 KULAKİÇİ KULAKLIK
    SKULLCANDY HESH 2 DENIM KAFAÜSTÜ KULAKLIK
    SAMSUNG 128GB EVO CLASS10 MICROSD HAFIZA KARTI
    HZSOUND HZ-EP001 KULAKİÇİ KULAKLIK
    LG QUADBEAT 3 HSS-F630 KULAKİÇİ KULAKLIK
    MEELECTRONICS M-DUO KULAKİÇİ KULAKLIK
    MICROSOFT ZUNE 120 GB MÜZİK ÇALAR
    BLUE BIRD DAC/AMP 3.0
    KNOWLEDGE ZENITH (KZ) KULAKİÇİ KULAKLIKLAR
    TFTEC SDHC/SD CARD MICROSD DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR
    ELECOM CH1000 GD KULAKİÇİ KULAKLIK
    MARLEY POSITIVE VIBRATION KAFAÜSTÜ KULAKLIK
    IFOUND FD-M108 (SAFF SF-700) SES KAYIT CİHAZI

[size=3][KULLANILMIŞ] QED PROFILE PRECISION SES KABLOSU

Temiz kullanılmıştır, sorunsuzdur. Kablo uzunluğu 1 metredir.

Linkteki üründür,http://www.amazon.co.uk/QED-Profile-Audio-Phono-Pair/dp/B0042J0TQ0

FIYATI : [size=3]75 LIRA

[size=3][SIFIR] AUGLAMOUR AG-R8 KULAKİÇİ KULAKLIK

Elimde 1 adet kalmıştır. Resimdeki renktir, aynı kutu ve içerikle gönderilecektir. Kablosu 2 pinli çıkarılabilir değiştirilebilir yapıdadır.

Linkteki üründür,http://penonaudio.com/AuGlamour-AG-R8

FIYATI : [size=3]180 LIRA

[size=3][KULLANILMIŞ] SONY MDR-1A KAFAÜSTÜ KULAKLIK

Kulaklık orjinal ve sıfırdan farksızdır. Sadece denenmiştir, ihtiyaç olmadığı içinde kullanılmamıştır. Kulaklığın kutusu kitapçığı ekstrası falan yoktur.

Sadece kulaklık verilecektir, kablosu çıkmayan değiştirilemeyen tester sürümdür. Standart mdr-1a'dan tek farkı kablosunun değiştirilememesidir. Rengi resimdeki gümüş renktir.

Linkteki üründür,http://www.amazon.com/Sony-MDR1A-Premium-Hi-Res-Headphones/dp/B00NBMHYGM/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1445376618&sr=8-4

FIYATI : [size=3]550 LIRA - [size=3]500 LIRA - [size=3]450 LIRA - [size=3]390 LIRA

[size=3][KULLANILMIŞ] FISCHER AUDIO CONSONANCE V2 MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK

Temiz kullanılmıştır. Teknik olarak herhangi bir problemi yoktur. Rengi turuncu olan modeldir. Kendi bez kılıfı yoktur, yerine daha kaliteli bir kılıf verilecektir. Bunun dışında kutu ve içeriği eksiksizdir.

Bu kulaklıkla beraber Brainwavz S1 alırsanız ikisi toplam 250 liradan verilecektir.

Linkteki üründür,http://fischeraudio.com.sg/FischerAudioAsia/Earphones/Earphones_Model.jsp?Category=Earphones&Type=In-Ear&Series=Signature&Model=Consonance v2

FIYATI : [size=3]200 LİRA

[size=3][SIFIR] JBL ALCATEL ONE TOUCH MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK

Kulaklık sıfırdır, kutusuzdur, rengi siyahtır. Bir çok silikon uç ve hediye taşıma çantasıyla beraber verilecektir.

Linkteki üründür,http://alcatelonetouchshopping.com/en/casques-et-ecouteurs/425-headset-jbl-onetouch.html

FIYATI : [size=3]100 LİRA - [size=3]80 LİRA

[size=3][KULLANILMIŞ] BRAINWAVZ S1 KULAKİÇİ KULAKLIK

Temiz kullanılmıştır. Teknik olarak herhangi bir problemi yoktur. Kutusuzdur, taşıma çantası ve bir çok ucuyla beraber verilecektir.

Consonance v2 ile beraber alınırsa indirimli olarak verilecektir.

FIYATI : [size=3]75 LİRA

[size=3][KULLANILMIŞ] LITTLE DOT MK1 AMFİ

Kozmetik olarak iyi sayılır, çalışmasında herhangi bir problem yoktur. Pili bittiği için çıkarılmıştır. Kendim masaüstü amfi olarak kullandım.

İçerisinden çıkan pilide verebilirim, yenisini alıp takabilirsiniz yada adaptörüyle masaüstü amfi olarak kullanabilirsiniz. Amfi ve adaptörü verilecektir.

FIYATI : [size=3]100 LİRA - [size=3]80 LİRA

[size=3][KULLANILMIŞ] FIIO E6 AMFİ

Amfi genel manada çok temizdir, kutusu, şeffaf klipsi ve kısa ara kablosu yoktur. Amfi + şarj kablosu + uzun 3.5mm ara kablosuyla beraber verilecektir.

FIYATI : [size=3]50 LİRA

[size=3][SIFIR] SIDY DM3 KULAKİÇİ KULAKLIK

Elimde 2 adet bulunmaktadır. Orjinal üründür. Tam olarak bir bass canavarıdır. Resimdeki renktir, aynı kutu ve içerikle gönderilecektir.

Linkteki üründür,http://penonaudio.com/BGVP-SIDY-DM3

FIYATI : [size=3]200 LIRA - [size=3]190 LIRA

[size=3][SIFIR] SKULLCANDY HESH 2 DENIM KAFAÜSTÜ KULAKLIK

Ürün sıfır açılmamış kutusundadır. Elimde 2 adet vardır. Mikrofonlu, kablosu çıkarılabilir, değiştirilebilir yapıdadır.

Linkteki üründür,www.amazon.com/Skullcandy-SGHSFY-102-Over-Ear-Headphone-Denim/dp/B00GLQF1V0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1446638360&sr=8-1

FIYATI : [size=3]90 LIRA

[size=3][SIFIR] SAMSUNG 128GB EVO CLASS10 MICROSD HAFIZA KARTI

Hafıza kartları türkiyeden alınmıştır. Elimde sadece 5 adet vardır devamı yoktur. Sıfır açılmamış ambalajında distribütör garantili ürünlerdir. Kargo ücreti tarafımdan karşılanacaktır.

Samsung 128GB Evo Class10 UHS-I microSDXC : [size=3]200 LİRA - [size=3]185 LİRA - [size=3]175 LİRA - [size=3]150 LİRA

[size=3][KULLANILMIŞ] HZSOUND HZ-EP001 KULAKİÇİ KULAKLIK

Temiz kullanılmıştır. Teknik olarak herhangi bir problemi yoktur. Kutusunda eksiksiz aparatlarıyla beraber teslim edilecektir.

Linkteki üründür,www.amazon.com/HZSOUND-Hzsound-HZ-EP001/dp/B00OUO7AUA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1444575905&sr=8-1

FIYATI : [size=3]90 LIRA - [size=3]70 LIRA

[size=3][KULLANILMIŞ] MEELECTRONICS M-DUO KULAKİÇİ KULAKLIK

Temiz kullanılmıştır. Teknik olarak herhangi bir problemi yoktur. Kutusunda eksiksiz aparatlarıyla beraber teslim edilecektir.

Linkteki üründür,http://www.amazon.com/MEE-audio-Dynamic-Headphone-Microphone/dp/B00D4MPZLK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443864854&sr=8-1

FIYATI : [size=3]130 LIRA - [size=3]110 LIRA - [size=3]90 LIRA

[size=3][SIFIR] LG QUADBEAT 3 HSS-F630 KULAKİÇİ KULAKLIK

Elimde bir kaç adet bulunmaktadır. Orjinal üründür. Resimdeki renktir, aynı kutu ve içerikle gönderilecektir.

FIYATI : [size=3]90 LIRA - [size=3]80 LIRA - [size=3]70 LIRA

[size=3][KULLANILMIŞ] MICROSOFT ZUNE 120 GB MÜZİK ÇALAR

Temiz kullanılmıştır. Kutusunda eksiksiz aparatlarıyla beraber gönderilecektir.

Linkteki üründür,www.amazon.com/Zune-120-Video-Player-Black/dp/B001EQ0HAW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1430502975&sr=8-2

FIYATI : [size=3]425 LIRA - [size=3]390 LIRA - [size=3]360 LIRA - [size=3]330 LIRA

[size=3][SIFIR] BLUE BIRD DAC / AMP 3.0

Ürün sıfır ve kutusundadır. Fonksiyonları kontrol edilmek için kutusundan çıkarılmıştır ve tekrar kutusuna kaldırılmıştır. Ürün yurtdışından geldiği için taşıma esnasında aluminyum çerçevede iki küçük ezik oluşmuştur çok dikkat çeken bir durum değil ama yazmak istedim ciddi alıcı için bahsi geçen kısmın resmini çekip gönderebilirim. Hem dac hemde amfi özelliği vardır. Amfi özelliği için ekstra güçlendirilmiş amfi katı eklenmiştir resimlerde detaylar mevcut.

Hediye usb kablosu ve priz çevirici ile beraber gönderilecektir. Linkteki üründür,http://www.ebay.com/itm/BlueBird-DAC3-0-CS4398-CS8416-SA9023-USB-DAC-Decorder-headphone-amplifier-/111612269048?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19fc9c11f8

For the same decoding chip, different filter circuit is one of the biggest influence. Bluebird uses its own independent development of filter circuit. Make sound more natural,clean,downy.

Specification:

Size: 22cm*5cm*12.5cm
    Weight: 1.2Kg
    Support the sampling rate:
    Coaxial 24B 192K
    Optical fiber 24B 192K
    USB 24B 96K (XP,WIN7, WIN8. MAC driving free ,support mobile OTG decoding)
    Decoding chip: CS4398+CS8416+SA9023
    Headphone power: 460MW/32ohms
    Input: USB/Coaxial/Optical or Analog input, Use back panel's switch button to switch betweenUSB/Coaxial/Optical input and Analog input

Output:

3.5jack headphone output on back panel, directly drived by decoder chip modul
    6.5jack headphone output on front panel, drived by headphone amplification extend card
    analog output

Notice :Look at picture of back part
    Back panel left switcher is used to switch between USB/Coaxial/Optical input and Analog input

NC to reserve space. This interface without any function.
    COA RCA socket for external coaxial input interface. Support maximum 24 b 192 k sampling rate digital signal input
    OPT for external optical fiber input interface.Support maximum 24 b 192 k sampling rate digital signal input
    USB to the computer USB port.Computer signal can be directly converted into a maximum 24 b 96 k input to decoding part.To optimize the output.

The decoder part's op-amps use three American big SNE5532 OPA. OPA adopts the plug type design you can freely change. Ascension decoder sound quality. Decoder op-amp adopts dual op-amp. So when you buy upgrade op-amp, pay attention to buy dual op-amp

Headphone amplifier card use two American SNE5534 single op-amp, It's not same with decoding part .You should pay attention to. The op-amp is still adopted plug type design.

The machine adopts full shield square transformer. Reduce interference. Improve signal-to-noise ratio.

FIYATI : [size=3]470 LIRA - [size=3]440 LIRA - [size=3]390 LIRA - [size=3]350 LIRA

[size=3][SIFIR] KNOWLEDGE ZENITH (KZ) KULAKİÇİ KULAKLIKLAR

Kulaklıklar orjinaldir ve kendi kutularındadır. Üzerinde takılı olanla beraber toplam 3 çift silikon uç ek olarak 1 çift köpük uç hediye olarak gönderilecektir.

Bazı modeller ile ilgili detaylar için linke bakabilirsiniz. Diğer modeller için internetten detay bulabilirsiniz.

http://www.mp4nation.net/catalogsearch/result/?q=Knowledge Zenith

Knowledge Zenith ED1 : Stok 1 Adet

Knowledge Zenith ED1 With Microphone : Stok 1 Adet

Knowledge Zenith ED Special Edition : Stok 2 Adet

Knowledge Zenith ED Special Edition With Microphone : Stok 1 Adet

Knowledge Zenith ED3 : Stok 3 Adet - Stok 2 Adet

Knowledge Zenith ES The Acme : Stok 1 Adet

Knowledge Zenith TUNER r35 : Stok 2 Adet

FIYATI : [size=3]1 Tanesi 60 LİRA - 2 Tanesi 100 LİRA

[size=3][SIFIR] TFTEC SDHC/SD CARD MICROSD DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖR

Sıfırdır. Kendimde aynı çeviriciden kullanıyorum. Elimde fazladan 2 adet mevcuttur.

http://store.shopping.yahoo.co.jp/saponintaiga/sdbtfamm.html

FIYATI : [size=3]65 LIRA - [size=3]50 LIRA

[size=3][SIFIR] ELECOM CH1000 GD KULAKİÇİ KULAKLIK

Kulaklık sıfır ve kutusundadır.

FIYATI : [size=3]300 LIRA - [size=3]280 LIRA - [size=3]260 LIRA - [size=3]240 LIRA - [size=3]200 LIRA

[size=3][SIFIR] MARLEY POSITIVE VIBRATION KAFAÜSTÜ KULAKLIK

Ürün sıfır açılmamış kutusundadır. Elimde 2 adet kalmıştır. Apple ürünleri ile tam uyumludur. Mikrofonlu ve ses kontrollü olan modeldir.

Linkteki üründür,http://www.amazon.com/House-Marley-EM-JH013-SU-Positive-Vibration/dp/B005FO2DUG/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1428062733&sr=8-10

FIYATI : [size=3]110 LIRA - [size=3]100 LIRA - [size=3]90 LIRA - [size=3]80 LIRA

[size=3][SIFIR] IFOUND FD-M108 (SAFF SF-700) SES KAYIT CİHAZI

Alındıktan sonra ihtiyaç fazlası duruma düştüğü için hiç kullanılmamıştır. Kutusunda eksiksiz tüm aparatları ile beraber gönderilecektir.

Kısaca özellikleri Dahili 3 mikrofonla ses kayıt, radyo, bilinen standart ses formatlarını çalabilme. Aşağıdaki linkteki ürünün aynısıdır.

Sadece üzerindeki marka model farklıdır, arabirim ingilizcedir. Uygun fiyat yazıyorum. İhtiyacı olan kaçırmasın.

http://www.aliexpress.com/item/Sf-7...-recorder-pcm-transmission-q6/1496616906.html

FIYATI : [size=3]130 LIRA - [size=3]100 LIRA

[size=3]DIGER ILANLARIM IÇIN DÜKKANIMI ZIYARET EDIN.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=609513
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Hocam mehtaba yurtdışından jbl e40bt istiyorum da ne kadara getirebilirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Hocam mehtaba yurtdışından jbl e40bt istiyorum da ne kadara getirebilirsiniz ?
    Merhaba, siparişle ürün getiremiyorum, ben sadece elimdeki ürünleri satıyorum. Aşağıdaki linkten garantili olarak temin edebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/jbl-e40bt-wireless-kulaklik-ct-oe-mavi-p-BDBARTU0034-M

• İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 18 Ocak 2016; 12:25:20 >

• İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 31 Ocak 2016; 18:13:43 >

• Çok güzel F/P ürünleri kaynıyor adeta. PM attım üstadım, görüşelim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgrozt

Çok güzel F/P ürünleri kaynıyor adeta. PM attım üstadım, görüşelim inşallah.

Yorumunuz için teşekkür ederim, pm cevaplandı

• İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 17 Şubat 2016; 12:47:55 >

• İlan günceldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 24 Şubat 2016; 13:51:13 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.