Arkadaşlar hergün olmasada tahminlerimi paylaşmaya çalışacam.Oynayan olur olmaz önemli değil benim için.Herkeze bol şans.
Arkadaşlar yarın giremeyeceğim için şimdiden vermek zorunda kaldım maçları :
Moldova - isviçre 2 1.45 Velez - Penarol 1 1.30 Belçika - Türkiye üst 1.80 İtalya - Estonya üst 1.50
* denemek isteyenler kazakistan - azerbaycan maçına alt deneyebilirler.
Yeni görüyorum , moldova-isviçre değil moldova-isveç olacak.
banko isteyenler italyayı zorlamasın
quote:
Orijinalden alıntı: shorttucano Arkadaşlar yarın giremeyeceğim için şimdiden vermek zorunda kaldım maçları :
Moldova - isviçre 2 1.45 Velez - Penarol 1 1.30 Belçika - Türkiye üst 1.80 İtalya - Estonya üst 1.50
* denemek isteyenler kazakistan - azerbaycan maçına alt deneyebilirler.
Maalesef turkiye macindan yatti arkadaslar, hele ki kacan penalti
Tahminlerim rağbet görmediği için bu gün son maçlarımı paylaşıyorum: iceland-danimarka 2 makedonya-ireland 2 bence bugünün banko maçları gamesligada tek maç girmek mümkün
Tahminlerim rağbet görmediği için bu gün son maçlarımı paylaşıyorum: iceland-danimarka 2 makedonya-ireland 2 bence bugünün banko maçları gamesligada tek maç girmek mümkün
bikaçını alabilirim oranları da yazarsan sevinirim diğer paylaşımlarında... ayrıca neden son maçların belki takip edenler vardır mesaj yazmasalar bile
arada bakıyosun sanırım oldukça paylaşırım. dün benim yüzümden para kaybettiğin için suçluluk hissediyorum danimarka maçı 1.65 makedonya 2.10 israil maci ise 1.90 ingiltere maçına telden bakamadım.
danimarkaya tek maç girebilirsin güveniyorum dünkü zararı karşıla bari :D bol şans
arada bakıyosun sanırım oldukça paylaşırım. dün benim yüzümden para kaybettiğin için suçluluk hissediyorum danimarka maçı 1.65 makedonya 2.10 israil maci ise 1.90 ingiltere maçına telden bakamadım.
danimarkaya tek maç girebilirsin güveniyorum dünkü zararı karşıla bari :D bol şans
sağol kuponları yapınca yazarım buraya
quote:
Orijinalden alıntı: shorttucano Tahminlerim rağbet görmediği için bu gün son maçlarımı paylaşıyorum: iceland-danimarka 2 makedonya-ireland 2 bence bugünün banko maçları gamesligada tek maç girmek mümkün
Bu gün içinde güzel tüyolar verde, kapatalım bizde zararımızı.
evet 1 e 4 veren falan olsa yeter maç söyler misin..25 falan basmayı düşünüyorum
Günün en banko maçını etiyopya-nijerya 2 1.4 olarak görüyorum. swaziland-sudan 2 1.7 çin-özbekistan 1 1.5(bu maça dikkat!) kooteepee-kpv 1 1.55 bunların arasından seçip oynayabilirsiniz.
alternatif olarak vikingit-ops 1 1.9 oulu-hıfk 1 1.45 mauri.-kongo h2 comoros-libya h2 burundi-ruanda 1
alternatif maçlar sakat çıkabilir.çin maçınada güvenemiyorum.handikaplı maçlar büyük oranda gelecektir.oranda düşüktür zaten.
Mutlaka yatanlar olacaktir.Seçerek 3-4 maç şeklinde oynayın.pcyle irtibatım olmadığı için ben oynayamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
quote:
Orijinalden alıntı: shorttucano
iyi bari verdiğim zararı kapatmışım :P
Inşalah kapatabilirsin dostum
@martinist çok güvenemiyorum maçlara kafana yatanlara oyna
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
quote:
iyi bari verdiğim zararı kapatmışım :P
Inşalah kapatabilirsin dostum
@martinist çok güvenemiyorum maçlara kafana yatanlara oyna
aralarından seçip oynayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: shorttucano Günün en banko maçını etiyopya-nijerya 2 1.4 olarak görüyorum. swaziland-sudan 2 1.7 çin-özbekistan 1 1.5(bu maça dikkat!) kooteepee-kpv 1 1.55 bunların arasından seçip oynayabilirsiniz.
alternatif olarak vikingit-ops 1 1.9 oulu-hıfk 1 1.45 mauri.-kongo h2 comoros-libya h2 burundi-ruanda 1
alternatif maçlar sakat çıkabilir.çin maçınada güvenemiyorum.handikaplı maçlar büyük oranda gelecektir.oranda düşüktür zaten.