Şimdi Ara

SHSH kaydı nedir? Ne işe yarar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
11.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihaziniz sim kilitli mi yoksa yurt içinden alinma. Eğer yurt içi ise problem olmaz. Ama sim kilitli ise problem olur.
    Ayrica şunu hatırlatmak isterim 4.3 için şu an dengeli bir jb yok.
  • cihaz sim kilitsiz... unlock.. yurt dışından alınma
  • Eğer JB düşünmüyorsanız 4.3'e geçmenizde problem olmaz. Tek yapmanız gereken en son sürüm iTunes ve update tuşuna basmanız.
    Eğer 4.3'e geçip JB isterseniz, JB'nin çıkmasını beklersiniz.
    İyi akşamlar.
  • ARKADAŞLAR,

YENİ CİHAZIM VAR, 4.2.1... JB YAPILMADI...

SSH KAYDINI NASIL YAPACAĞIMI ANLATAN BİR LİNK VERİRSENİZ COK SEVİNİRİM...

TEŞEKKÜRLER....
  • Arkadaşlar iphone 4 ü 4.3 yükseltmek istiyorum.Fakat bir problem olursa 4.2.1 e nasıl geri döneceğim ?? TELEFON JAİLBREAK siz GENPA dan aldım LÜTFEN CEVAPLAYIN ACİL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnson22 -- 21 Mart 2011; 21:40:25 >
  • @otchill 3-5 mesaj önce vermiştim ama yine vereyim link
    http://www.mmcn.org/araclar/tinyumbrella-nedir-shsh-kaydi-nasil-alinir-baseband-nasil-korunur.html
    @Johnson22
    Eğer SHSH kaydınız yoksa 4.2.1'e ait 4.3'den geri donemezsiniz. Nasıl alırım derseniz kaydımı yukarıdaki link yardımcı olacaktır.
    Ama 4.2.1 SHSH kaydı için çok geç. Daha önce SHSH kaydı almadıysanız şu an sadece 4.3 için alabilirsiniz.
    İyi forumlar.
  • 4s lerde yok mu bu kayıt???
  • Beyler 5.0.1 için SHSH kaydı hakkında bilgi verebilecek arkadaş yok mu acil yardım lazım?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafiax

Beyler 5.0.1 için SHSH kaydı hakkında bilgi verebilecek arkadaş yok mu acil yardım lazım?????

Bende shsh kaydi alacagim yardimci olacak biri var mi?
  • @afy 4s için henüz SHSH olayı yok.

@mafiax @kckfrk TinyUmbrella ile alabilirsiniz.
  • SHSH olayı, bilgisayarlardaki GHOST gibi birşey anladığım kadarıyla, doğrumudur?
  • Beyler bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın tinyumbrella nın sakıncası var mı ? imei vs. herşeyi görüyor sıkıntı olur mu ?
  • Gençler Cydia Stokları bitirmiş boşuna kasmayın alan aldı ShSh kaydı
  • Arkadaşlar "Save SHSH" dedikten sonra biraz bekledim ve ekran bu şekilde oldu SHSH Kaydım alındı mı şimdi?

SHSH kaydı nedir? Ne işe yarar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Arkadaşlar "Save SHSH" dedikten sonra biraz bekledim ve ekran bu şekilde oldu SHSH Kaydım alındı mı şimdi?

SHSH kaydı nedir? Ne işe yarar?

Evet alındı
  • arkadaşlar saved shshs kısmında görüler sshler nereye kaydediliyor ? program otomatik olarak bir yere mi kaydediyor yoksa ayrıca bilgisayarımıza mı kaydetmemiz gerekiyor?
  • konuyu hortlatayım biraz hareket gelsin ayrıca SHSH kaydını sadece son sürüm TinyUmbrella ilemi almamız lazım
  • öncelıkle ıyı gunler ben ıphone 4 kullanıcısıyım 7.1.2 surumu yuklu ve telefonumu kastırıyor 7.0.4 surumune geçmek ıstıyorum ıtunese baglandıgımda shıft + geri yukleye tıklayıp 7.0.4 surumu seçıyorum yazılım seçılıp cıkarılıyor dıyo sonra 3194 hatası verıyo ayarlar yerel dısk c system 32 drıvers etc host dosyasının ıcınde apple ile alaklı hıç bir şey yok yardım edermısınız :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.