Bildirim
shun yardım nasıl bir ürün
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben 2 hafta önce Edirne'de 265ytl aldım. hoş bi tasarımı var 512 mb dahili hafıza,3.0m.p kamerası ve4x dgt zoom,usb 2.0,oyun konsolu bağlamavs... özellikleri var şu ana kadar bi sorun çıkartmadı umarım bundan sonra da çıkmaz -
kardeş teşekkürler birde eğer bir sorun olursa beni uyarırsan memnun olurum beğenmediğin bir tarafı olursa saygılar -
Usta bu cıhazın ıyıce cılkı cıkmaya basladı 1 kere aldım sorun yasadım gıttım yenısı ıle degıstım,bu sefer 1 hafta sonra ondada sorun yasamaya basladım cıhaz artık hıc acılmıyor ,bu cıhaz hakkında genıs bılgı hala edınılememıs durumda sanırım bu ıs son noktayı koyma zamanı geldı sevgılerle -
kardeş teşekkürler -
arkadaşlar bu ürünün ışığı yandı nerden temin edebiliriz bilen varmı bana meil atabilirmisiniz mt__61@hotmail.com saygılar
-
arkadaşlar bu ürün casio 470 cep televizyonun ışığı yardım nereden bulurum
-
birader bende almayı düşünüyodum ama şimdilik askıda.shun marka mp3 kadıköyde 180 ytlye çok ucuz bu yüzden şüphelendim.ayrıca bu ışık olayı ne oluyo.çabuk bozulabiliyomu acaba.bunun dışında video oynatırken takılıyomu; çünkü cihazı daha çok mp4 izlemek için alcam.bilgi verirseniz sevinirim... -
kardeşim bu ışık casio 470 cep televizyonunun ışığı yandığı için televizyon işe yaramıyor onu arıyorum bilen varsa bilgi verirse memnun olurum birde shun ben aldım gittigidiyordan daha fazla kullanamadımoyunları önceden oynanan atari oyunları nes uzantılı diyer özellikleri fena değil ama yeni olduğu için bende tam dayanıklılığını bilmiyorum filim izledim fena deyil saygılar -
Mrb arkadaşlar. 130 YTL civarlarında bi mp4 almayı düşünüyorum. Aşağıda azı beğendiğim ürünler var. Burda en çok Sunny hoşuma gitti.
Bundan başka önebileceğiniz bi ürün var mı? Yardım ederseniz memnun olurum.
Trident MP790C
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=94613&productId=bd61322
Sunny AT 81516B
http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MMUVET2dRVlErSlROeDRYTnhBak0yNEhNeVl6TVA=
-
merhabalar ben shun aldım bir problem oldu garantiye gönderdim bunlar tamir edilmiyormuş sakın kimse almasın paranız çöpe atarsınız benden söylemesi saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X