Genelde pop rnb ve alternative tarzı müzikler dinliyorum.Zaman zaman lounge ve house tarzı da dinlerim.İnternetten alıcam ve fiyatları bu 2 kulaklığın yakın.Çok fazla bass delisi biri değilim önemli olan dışarıdan ses almaması.Onuda comply foam'larla çözebiliceğime inanıyorum.Öncelikle sormak istediklerim
1-Westone takılış biçimi olarak gözümü korkutuyo acaba rahat mı?
2-Shure se215 kablosu takılıp çıkarılabilen kulaklıklarından biri.O konuda sorun yaşarmıyım?kendiliğinden çıkar sorun yaratırmı?Jack konusunda çok sorun yaşadım o yzüden bu konu önemli benim için.
4-Shure 100dolar westone 120 dolar.Aradaki farka değer mi?
5-Kablo ve jack konusunda westone bi türlü güven vermedi bana.bir sorun yaşayan varmı?
6-Westone 1 ile Westone UM1 arasında ne fark vardır?
Teşekkürler ilgilenenlere şimdiden :)
shure se215 benimde bu aralar yakından takip ettiğim bir kulaklık. yabancı forumlarda övgüler yağdırmışlar ama alıp kullananlar tecrübelerini aktarsa birinci ağızdan daha iyi olurdu.
Bi kere UM1'i kesinlikle çıkartın listeden. Ve bu alternatifler arasına Ultimate Ears Super.fi 5'i de ( yeni adı ue 600) ekleyin derim.
Shure 215 ile westone 1'i karşılaştırmışlar techno-fi'de.shure çok rahat değil diyorlar.bi çok yönden de westone 1'i öne çıkarmışlar.sanırım kararım westone 1 olucak.um1'den daha iyi oldğunu duydum.ue'leri hiç araştırmadım.Şuan turbine-tour ve westone 1 arasında kaldım.Tour ve turbine 150dolar , westone ise 120.arada 30 dolar var yani 50 lira flan.sizce aradaki 50 liraya değer mi?Öğrenciyim o yzüden biraz zorlayarak alıyorum.