Şimdi Ara

Shyvana AP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: caetay

Sanırım kimse E'nin ikinci etkisini bilmiyor burada.

E, kendi hasarının %15 ini yanan adama her atağınla vurmaya devam eder. Ekstra AP olmadan 39 vuruyor Rank 5'de her atağınla. (Q iki atak yaptığı için 78).

0.6 ratio E,
    0,09 her atağında.

AD halinden daha fazla vuruyor aslında.

Ama itemizasyonu zor biraz. Rylai Slow olarak yeterli olmuyor, RoA mana veriyor. Başka HP/AP veren, Haunting Guise var, o da hiçbir iteme dönüştürülemiyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

sagol dostum cevabin icin senin zaten birinciligin falan da vardi bayagi bilgilisindirkeske herkes senin gibi alcak gonullu olabilseher neyse sonradan dusundum de ap kasmak gercekten sacmaymis zaten ben de oylesine sormustum

• W skillide ap degil mi shyvananin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

W skillide ap degil mi shyvananin

Shyvana ap carry zaten. Bilmiyor muydun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

Arkadaslar kesinlikle cahilligimden degil ama daha once hic denemedim merak ettim denemis olan var mi? Not:Kurt lutfen cevap yazmasin Not-2:Shyvana benim main champ dir

main heronla böyle bir mantık yürütebiliyorsun vay haline :S

arkadasim sorunlu musun ya eglencesine sordum sadece birkac arkadas duzgun cevap vermis senin farkin ne??ayrica sadece main champ im olsa bile milyonlarca secenek var denenebilecek ben sadece YAPAN varmi dedim hic denemedim zaten mantikli olmadigi icin

mantıklı değilse uzatmaya gerek yok sen de anlamışsın saçma sapan şeyler için konu açtığını

• Lux gibi başlarda işe yarıyor ve 16lvl a kadar sizin takımda baskınsa para kazandıysan iş yapıyor fakat rakip takım 18 e gelip skor item felan eşitlediyse ve maç uzuyorsa ezilmeye başlıyor tabi benim şahsi görüşüm bazı karakterler birbirleriyle eşit olduğu gibi bazılarıda başlarda ezik maç uzarsa sağlamlaşıyor öyle umarım anlatabilmişimdir.
  • Sadece ulti için ap kasıyorsun anladığım kadarı ile ama seri olmadıktan sonrada ulti açılmıyor biliyorsun cd si yok sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Sadece ulti için ap kasıyorsun anladığım kadarı ile ama seri olmadıktan sonrada ulti açılmıyor biliyorsun cd si yok sonuçta.

Aklımı okudun aslında ulti AP kasılsa Triple bile alırsın ama hero çok squishy olur ve zaten saçma olduğunu anladım.

@WexaR

Umrumda bile değilsin zaten nickinden belli apaçi olduğun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Prospect_ -- 13 Şubat 2012; 19:19:21 >
  • quote:

quote:

Sadece ulti için ap kasıyorsun anladığım kadarı ile ama seri olmadıktan sonrada ulti açılmıyor biliyorsun cd si yok sonuçta.

Aklımı okudun aslında ulti AP kasılsa Triple bile alırsın ama hero çok squishy olur ve zaten saçma olduğunu anladım.

@WexaR

sonucta ulti tamam mantıklı olabilir ama ulti açılana kadar bekle babam bekle bu tarafı mantıksız işte.

• quote:

quote:

quote:

@WexaR

sonucta ulti tamam mantıklı olabilir ama ulti açılana kadar bekle babam bekle bu tarafı mantıksız işte.

aynen Syvana ilk 6 levelda güçsüz eğer oynamayı bilmezsen(benim ilk zamanlarda yaşadığım gibi).Hep ölüyorsun.Ama yavaş yavaş ölmemeyi öğrendim onda da ulti açılana kadar kendime tam güvenmiyorum ya uzaktan Flame Breath ya da Twin Bite yapıp kaçıyorum en mantıklı olanlar bunlarBir deultiyi bekleyene kadar düşünemiyorum artık

• @_Prospect_ ilk levellerde nasıl ölüyorsun shyvana kadar hızlı hero yok ilk levellerde w skill ' i işe yarıyor elbet bende ilk çok acemilik çektim ama ap düşünemiyorum.
    6 lvl e kadar nasıl kasacaksın hangi skill ile e ilemi :) onu bırak 6 lvl oldun diyelim ne kastınki ap olarak farm yapamadıktan sonra zor bir durum boşuna çefa çekmek isteyen yapar elbet.
  • quote:

@_Prospect_ ilk levellerde nasıl ölüyorsun shyvana kadar hızlı hero yok ilk levellerde w skill ' i işe yarıyor elbet bende ilk çok acemilik çektim ama ap düşünemiyorum.
    6 lvl e kadar nasıl kasacaksın hangi skill ile e ilemi :) onu bırak 6 lvl oldun diyelim ne kastınki ap olarak farm yapamadıktan sonra zor bir durum boşuna çefa çekmek isteyen yapar elbet.

ya zaten o heroyu ilk denemelerimde(Oyuna yeni başlamıştım) ölüyordum artık lanede cait e bile harass olmuyorum Zaten E yi göz korkutmak için ve Ranged AD lere karşı kullanıyorum uzaktan harass konusunda yardımcı ouyor ve farm yaparken W+Q paha biçilemez eğer adam yaklaşırsa bir Twin Bite ile canını azaltıp kaçıyorum zaten öyle öyle canı yarıya falan düşüyor avantaj oluyor bir bakımaKimseden korkmayan bir hero shyvana zaten iyi kastınmı oyunu taşırsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.