Şimdi Ara

Shyvana Late Game !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tarz champler pek tutulmuyor.Ama bunun jungle yapabilmesi + özelliği. Rankedda jungle dışında yer bulamaz bence.
  • ya oyuncudan oyuncuya fark ediyor.bi el geliyor adam salak hiç bişey yapamıyori diğer el bi başkası çıkıyor adam ortalığı dağıtıp geçiyor.iyi oynayanlar genelde direk mercury trinty çıkıyor arkasına warmog yapıyor.ondan sonrası da karşı tarafa kalmış bişey işte.tanky oynamak gerek.
  • off tank ftw
  • Ultisini kullanınca 3. skille verilen damage i çok yetersiz buldum.Daha 2 oyun attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Ultisini kullanınca 3. skille verilen damage i çok yetersiz buldum.Daha 2 oyun attım.

Şey eğer rehberimden okuyup şaaptıysan özür dilerim orda yanlışlık yaptım önce e atıp sonra q at zaten e nin amacı armor düşürmek ve q ile fena dmg dayamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Ultisini kullanınca 3. skille verilen damage i çok yetersiz buldum.Daha 2 oyun attım.

Şey eğer rehberimden okuyup şaaptıysan özür dilerim orda yanlışlık yaptım önce e atıp sonra q at zaten e nin amacı armor düşürmek ve q ile fena dmg dayamak...

He yok sadece oynadıklarımdan gördüm.Şimdi bi el daha attım ve gerçekten ulti kullanılmadığı sürece gerçekten çok işe yaramaz bir champ.Verdiğim paraya acıdım.Umarım en kısa zamanda buff gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 4 Kasım 2011; 19:12:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercabozbks

Yok abiya ben anlamadım bu işi.Vallahi full build eriyorum.Hybrid denedım.Baştan iyi sonra kötü.AD denedım.Fena değil fakat Onun yerine oynanıcak daha iyi ad ler var.Şu adam gibi kasmış jaxı 1 v 1 de alabilecek build hangisi ? Ben hybrid kastım.(jaxla aynı itemler.)jax 1 v 1 girdim sonuç fail.Anca 1 v 1 de nidalee teamo filan kesebiliyorum :D Tam tank build denemedim.Onu denicem fakat hiç cc filan yok bundan tank filanda olmazki :(

Başka birine yazmıştım forum da (http://forum.donanimhaber.com/m_54252961/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54280500) ordan copy paste yapıyorum:

Sırasıyla: Wirggle's Lantern, Berserker's greaves (karşıda çok fazla stun, slow, fear falan varsa Mercury's Treads kasabilirsin), Trinity Force, Frozen Mallet.

Burdan sonra 2 seçeneğin var çok fazla ölüyorsan, (bunu yapmak için attack speed runeleri lazım eğer yoksa attack speedin çok düşük oluyor) Warmog's Armor ve Atma's Impaler. Eğer ölmüyorsan, (ve attack speed runelerin olsada olmasada) Phantom Dancer ve Infinity Edge.

Ama genelde Tri ve Frozen kasınca oyunu omuzlayabiliyorsun- tabii oynayışına bağlı.

Hero için last hit çok önemli, çok hızlı bir şekilde tri kasman gerekiyo.

Skill dizimi olarak;
    1- e (eğer ilk q açsaydık ve karşıdaki canını başta kolayca indirebiliyorsa q skili boşa giderdi e de eğer öyle bir durum olursa minionlara e ile last hit atabilirsin)
    2- q (e attıktan q kullan mutlaka daha fazla vuruyor)
    3- w

Sonra tamamen e ye ver fulle onu e bitince q ve w yu eşit dağıt ultiye zaten malum açılınca ver.

Sana bi tavsiye ultini en başta kullanma; ben şöyle yapıyorum:

Adama e at w açıp yanına git q at biraz saldır CD lar bitince w açıp ulti at direk q vur sonra e at sonra eğer ölmezle basic atakla saldır skill açılırsa kullan ama genelde bunu yapınca adam ölüyor tabii bu heroya göre değişir.

Mastery olarak:

Offense 21

Deadliness 3/3
    Cripple 1/1 (exaust alırsan. Eğer almazsan Archmage's Savvy 1/3)
    Sorcery 4/4
    Alacrity 4/4
    Archeic Knowledge 1/1
    Sunder 3/3
    Brute Force 1/3
    Lethality 3/3
    Havoc 1/1

Utility 9

Good Hands 3/3
    Perseverence 1/3
    Awareness 4/4
    Utility Mastery 1/2 (sık sık kırmızı buff al)

Ben rune olarak atack speed ve healt regen alıcam senin neye ihtiyacın oluyorsa onu al :)

Wriggle neden alıyoruz ? Jungle mi gideceğiz ki ? Bi açıklarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

Yok abiya ben anlamadım bu işi.Vallahi full build eriyorum.Hybrid denedım.Baştan iyi sonra kötü.AD denedım.Fena değil fakat Onun yerine oynanıcak daha iyi ad ler var.Şu adam gibi kasmış jaxı 1 v 1 de alabilecek build hangisi ? Ben hybrid kastım.(jaxla aynı itemler.)jax 1 v 1 girdim sonuç fail.Anca 1 v 1 de nidalee teamo filan kesebiliyorum :D Tam tank build denemedim.Onu denicem fakat hiç cc filan yok bundan tank filanda olmazki :(

Başka birine yazmıştım forum da (http://forum.donanimhaber.com/m_54252961/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54280500) ordan copy paste yapıyorum:

Sırasıyla: Wirggle's Lantern, Berserker's greaves (karşıda çok fazla stun, slow, fear falan varsa Mercury's Treads kasabilirsin), Trinity Force, Frozen Mallet.

Burdan sonra 2 seçeneğin var çok fazla ölüyorsan, (bunu yapmak için attack speed runeleri lazım eğer yoksa attack speedin çok düşük oluyor) Warmog's Armor ve Atma's Impaler. Eğer ölmüyorsan, (ve attack speed runelerin olsada olmasada) Phantom Dancer ve Infinity Edge.

Ama genelde Tri ve Frozen kasınca oyunu omuzlayabiliyorsun- tabii oynayışına bağlı.

Skill dizimi olarak;
    1- e (eğer ilk q açsaydık ve karşıdaki canını başta kolayca indirebiliyorsa q skili boşa giderdi e de eğer öyle bir durum olursa minionlara e ile last hit atabilirsin)
    3- w

Sonra tamamen e ye ver fulle onu e bitince q ve w yu eşit dağıt ultiye zaten malum açılınca ver.

Adama e at w açıp yanına git q at biraz saldır CD lar bitince w açıp ulti at direk q vur sonra e at sonra eğer ölmezle basic atakla saldır skill açılırsa kullan ama genelde bunu yapınca adam ölüyor tabii bu heroya göre değişir.

Mastery olarak:

Offense 21

Deadliness 3/3
    Sorcery 4/4
    Alacrity 4/4
    Archeic Knowledge 1/1
    Sunder 3/3
    Brute Force 1/3
    Lethality 3/3
    Havoc 1/1

Utility 9

Good Hands 3/3
    Perseverence 1/3
    Awareness 4/4

Ben rune olarak atack speed ve healt regen alıcam senin neye ihtiyacın oluyorsa onu al :)

"Hero için last hit çok önemli, çok hızlı bir şekilde tri kasman gerekiyo. " ve life steal açısından çok iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

Skill dizimi olarak;
    3- w

Mastery olarak:

Offense 21

Deadliness 3/3
    Sorcery 4/4
    Alacrity 4/4
    Archeic Knowledge 1/1
    Sunder 3/3
    Brute Force 1/3
    Lethality 3/3
    Havoc 1/1

Utility 9

Good Hands 3/3
    Perseverence 1/3
    Awareness 4/4

"Hero için last hit çok önemli, çok hızlı bir şekilde tri kasman gerekiyo. " ve life steal açısından çok iyi.

Abi bi last hit almak için wriggle alınmaz ki ya? Alınır mı yoksa? Ben bir deneyeyim build'i de. Teşekkürler yinede.

• Wriggle's gavurların deyimiyle oyundaki en "cost effective" eşya şu an. Yani fiyatına oranla verdiği özellikler çok iyi. Atak veriyor, defans veriyor, Life Steal veriyor, üstüne utanmadan bir de bedava bitmeyen ward veriyor. Oyunun ilerleyen kısımlarında satılıp yerine başka eşya kullanılabilir, bir nevi Doran's eşyası gibi DPS karakterler için.
  • wriggle + warmog + atma + trinity + frozen mallet + mercury

buildi ile oynadım öyle dediğiniz kadarda etkisiz değil late gamede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 4 Kasım 2011; 23:12:29 >
  • Wriggle OP!!11bir
  • Beyler salı günü bedava olma gibibir ihtimali var mı yoksa alacağım şimdi heroyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Beyler salı günü bedava olma gibibir ihtimali var mı yoksa alacağım şimdi heroyu?

Yeni çıktı daha nereye bedava oluyor
  • Disable'ı olmadığı için pure tank önermiyorum ama off-tank gibi bir build gidilmeli. Oyun başlarındaki avantajınızı kullanabilirseniz late gamede de iş yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Beyler salı günü bedava olma gibibir ihtimali var mı yoksa alacağım şimdi heroyu?

bu hafta değil, ondan sonraki hafta bedava olur.
  • Late gamede oynamasını bilirseniz gerçekten çok etkili bir hero .. geçen maç karşımızda vardı dk 45 civarıydı 450 ad 4k healt'i vardı.. warmog atma infinity bd frozen mallet vardı tek başına taşıdı oyunu adam ..
  • Biraz önce trinity force çıktım,çok güzel oldu.Özellikle ilk skill feciydi.Tavsiye ederim.
  • bu riot neden bazı şeyleri denemeden çıkarıyor yada deniyorda satılsın diyemi çıkarıyor yani bu tarz moba oyunlarda 10-20 move speed bile hesaplandığı bi yerde sen kalk bi champ yap bi skill açsın 400 + 50 bot move speed gitsin ne yakalanıyor ne kaçılıyor solo lane için dengesiz champ o skill acilen nerflenmeli diğer skilleri buflanmalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.