quote:Orijinalden alıntı: GurcellOnlineCho ve Ez harici cok basit olmus.ez çok başarılı Shyvana nın 3. skinide hoşuma gitti fakat alamayacağız
quote:Orijinalden alıntı: Menthixez çok başarılı Shyvana nın 3. skinide hoşuma gitti fakat alamayacağız Alıntıları Göster bu paket ne zaman gelir acaba?
quote:Orijinalden alıntı: Jacklybu paket ne zaman gelir acaba?Alıntıları Göster süper olmuş ya!! Shyvanayı beğenirsem 3. skin
quote:Orijinalden alıntı: Necrolexsüper olmuş ya!! Shyvanayı beğenirsem 3. skin Alıntıları Göster shyvana double bundle ve mafia mf :)
quote:Orijinalden alıntı: Hyperchondriacshyvana double bundle ve mafia mf :)Alıntıları Göster Cho ve Shyvana son skin.
quote:Orijinalden alıntı: Gravidiushepsi guzel :) pc'ye kaydetmekle yetinecegiz yineez ve shyvana insta buy
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BCF1FAAE7ez ve shyvana insta buyAlıntıları Göster Shyvana'nın 3. skini, Cho'Gath ve Miss Fortune gayet iyi.
quote:Orijinalden alıntı: YedaselfShyvana'nın 3. skini, Cho'Gath ve Miss Fortune gayet iyi.Alıntıları Göster Ezreal hiç iyi olmamış. MF ile Cho gayet iyi. MF 520 rp olursa alabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: Ragnarok---Ezreal hiç iyi olmamış. MF ile Cho gayet iyi. MF 520 rp olursa alabilirim.Alıntıları Göster Skinler güzelde oyunda artworkda durduğu gibi durmuyor
quote:Orijinalden alıntı: Ragnarok--- Ezreal hiç iyi olmamış. MF ile Cho gayet iyi. MF 520 rp olursa alabilirim. Ezreal'ı bilmiyorum da diğerleri 975 RP.
quote:Orijinalden alıntı: The Ragonquote:Orijinalden alıntı: Ragnarok--- Ezreal hiç iyi olmamış. MF ile Cho gayet iyi. MF 520 rp olursa alabilirim. Ezreal'ı bilmiyorum da diğerleri 975 RP.Alıntıları Göster Ironscale Shyvana Boneclaw Shyvana Mafia Miss Fortune Jurassic Cho’Gath Ezreal yok nedense
quote:Orijinalden alıntı: HellRazorIronscale Shyvana Boneclaw Shyvana Mafia Miss Fortune Jurassic Cho’Gath Ezreal yok nedenseAlıntıları Göster Cho çok iyi be
quote:Orijinalden alıntı: The Ragonquote:Orijinalden alıntı: Johnny Bravo Cho çok iyi be Aynısından Renekton'a da yapmaları lazım.Alıntıları Göster Daha dün secret agent mf aldım yeni gelecek skin çok müthişmiş, bizde şans olsa...
quote:Orijinalden alıntı: KrunkDaha dün secret agent mf aldım yeni gelecek skin çok müthişmiş, bizde şans olsa...Alıntıları Göster Ne zamandır shaco almayı düşünüyodum bu skinle beraber alacam herhalde.
quote:Orijinalden alıntı: KerowNe zamandır shaco almayı düşünüyodum bu skinle beraber alacam herhalde.Alıntıları Göster Ezreal'ın oyun için görüntülerini yüklemeyi düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: HellRazor Ezreal'ın oyun için görüntülerini yüklemeyi düşünüyorum. Yüklesene neyi bekliyorsunRiot sitede sadece mf ve chonun in-game görüntüsünü koymuş.Shaco ve ez alanlar koyarsa görmüş oluruz bizde.