Şimdi Ara

SİBİRYA KURDU KULÜBESİ ÖLÇÜSÜ NE OLMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.6 aylık bir sibirya kurdum var .Bir oyuncak üreticisi firmanın pet kulübesini aldım.Geldiğinde çok ufak gibi gözüktü,karar veremiyorum.bu konuda fikri yada bilgisi olan var mı acaba?Bu Arada köpeğin kendi resmidir.alıntı değildir.Kulube Resimdekinin birebir aynısıdır.Dişi ve ismi Leydi.  SİBİRYA KURDU KULÜBESİ ÖLÇÜSÜ NE OLMALI ? SİBİRYA KURDU KULÜBESİ ÖLÇÜSÜ NE OLMALI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BENMİRBEY -- 3 Haziran 2015; 22:57:39 >

• Sibirya kurtları kesinlikle kulübede beslenmemeli.
    Ya evde aile ortamında bakılmalı yada geniş bir arka bahçede başka köpeklerle birlikte kalmalı.
  • Ev içerisinde mi, bahçede mi bakıyorsunuz bilemiyorum ama her iki ortam içinde kulubenin plastik oluşundan sıcağı emeceğinden köpeğiniz için pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum hele ki sibirya kurdu gibi ülkemizde ki iklim şartlarına hiç uymayan bir ırk için. Uzun süreli düşünüyorsanız yani köpeğinizin hep bir kulübesinin olmasını istiyorsanız şimdiden hem alışması için hemde rahatı için ırkın gelebileceği en büyük boya ve kiloya göre bir kulübe alınması yada yapılması en mantıklısı. Sibirya kurdu orta boy bir ırk, dişisi maksimum 55-56 cm boya ulaşabilir bu bilgiye göre bir kulübe edinmelisiniz. Tabi en güzel seçenek güzel bir eğitimle her zaman serbest olmasıdır.
  • 90x100x110 ahşap kulübe aldım.resmini ekleyemedim ama gayet güzel oldu.wc eğitimini aştık 23.cü gün 1 kez kaka,1 kez de çiş dışında hiç bahçeyi pisletmedi.O yaptığındaysa Leydi daha yeni gelmişti.Sıra komutlarda.Otur,Elini ver,Yerine git (içeri gir),Koş,yavaş gibi komutlarda şimdilik % 70 civarında başarılıyız.Sadece gezerken salamıyorum.Söz dinlemiuor genelde.Kaçıp gidiyor başına buyruk.Peşinde çok gezdirip koşturuyor.Ben istiyorum salık yanımda gezsin.Kendi uzaklaşsada çağınca hemen gelsin.Nerdeee bizimki zinciri çıkart firariii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.