Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Albion Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapısı ve içerikleriyle adından söz ettiren ve kendisini merakla bekleyen bir oyuncu kitlesine sahip olan Albion Online'a yakından bakıyoruz.

• Albion online nedir ? Doğru düzgün birşeyle gelin. Hep deneme. Profesyonelsiniz artık siz. Biraz anket yapın en azından.

Rezerved.

Birde arkadaş yazmış doğru düzgün oyunlar oynamıyorsunuz diye.

Bf tüm seri
    Call of duty tüm serisi (2-3 kez)
    Half life tüm seri
    Portal tüm seri
    Farming similator 2014 ten bu zamana kadar
    Pes 2009 'dan bu zamana kadar
    Fifa 2013 den bu zamana kadar
    Gta tüm hepsi china town wars dahil
    Max payne tüm seri
    Star wars bir kaç tanesi
    Hitman tüm seri
    Ve sayamadığım daha birçok oyunu bitirdim oynadım. Diğer bir sürü çok sevdiğim oyun var. Ama adı neredeyse duyulmamış vs. Zaten herkesin normal olarak oynadığı oyunların hepsini oynadım. Şimdi gelip bilmiyorsunuz derse işte o zaman cevap veririm. 2013 'ten beri oyunları koleksiyonluyordum. Bir gün harddiskin kaybolması sonucu oyun oynamayı neredeyse bıraktım.

Birde bu oyunları oynayıpta sadece oynayan var. Önemli olan 1. Olarak oynamak değil. Önemli olan güzel zaman geçirerek ve oyunu anlayarak oynamak. Yoksa videosunu izle veyada git cs oyna daha iyi. Zaten hep vuruyorsun yada birşey gerçekleştiriyorsun.

Az mı zuma oynamazdım hatırladım bak şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 9 Aralık 2015; 0:02:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• low oyunu

• yanlız oyunu oynuyorum efsane bir oyun bilmeden kötüleyen arkadaşlara tavsiyem bi bakın derim tek düze bir oyun değil alanı ve yapabikeceğiniz çok geniş ve takım oyunu yani bi guild e girmeniz lazım sonra tadından yenmez tavsiyedir

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce eposta atmıştım hatta birkaç konunun altına da yazmıştım ısrarla Albion Online'a bakarmısınız diye. En nihayetinde gelmiş video. Çok şükür.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Alternatif anlatım için benim hazırladığım şu videoya da göz atabilirsiniz.

• Takip + editliyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı anda konuşmayın lütfen.

• BSC ne hallere düştün giderayak büyüyeceğine küçülüyorsun şu incelediğin oyunlara bak
  • BSC daha ne yapsın anlamadım kocaman Yeni Nesil Ultima Online Mı? geliyor diye başlık atmış millet oyunu bilmediğinden cahüllükten yaptıkları yorumlara bakın. Hayatlarında oynadıkları en ileri oyun clash of clash, knight online, metin 2 ve biraz daha ortası world of warcraft gibi oyunlarken gelmişler böyle iddalı bir başlık atılmış incelemeye hakaret ediyorlar çöp,low,bidon göbekli oyunu diyip atıyorlar. Bu oyunların hiç biri içerik bazında 15 yıl hiç bir oyuncuyu kölesi edemez. Ultima Online kadar geniş kapsamlı ve içerikli hiç bir oyun yoktur. Ve inceledikleri anlattıkları doğrultusundada bildiğimiz Ultima Online'ın mini pocket versiyonu yapmışlar. Oyun açık betaya gelirse veya key bulabilirsem girip denemek isterim. Ama ilerde p2w mantığı artar herşey oyunda paraya dökülürse onu bilemem.
    Ultima Online'a benzeyen yakın geçmişte Archeage diye bir oyunda çıkmıştı crytek engine rus yapımı olarak fakat pvp ve içerik yeterli değildi ve çok kısıtlayıcı pvpsi cc üzerine kuruluydu. Birde buna göz atmak nasip olur inşallah..
    İyi Oyunlar..

• oha bu oyuna bu ne yeaa falan diyenler olmuş abi herkesin harcı değil beyinle oynanan bir oyun.

• son zamanlardaki en kaliteli mmorpglerden birisi olabilecek kapasitesi varken insanların burada oyunu küçümsemeleri bence oyun sektörünün kimlere kaldığını gayet iyi açıklıyor. her sene birbirinin tekrarı, "ratata" tarzı oyunlar oynamaya devam.

• hayatımda gördügüm en kötü anlatim tarzı... cok mu aradıgınız bu anlatan kisiyi...güzel oyundan soguttu beni..

• p2w konusunda yanılıyorsun seninle birlikte crafterın da gelişiyor öldükçe basar sana armor u weapon u zaten her öldüğünde para verme gibi bir şey yok ayrıca oyunda gold silver dengesi var millet gold çektikçe silver önemi artıyor gold değersizleşiyor kasma muhabbetine de değinecek olursak zaten sabah 8 akşam 5 işi olanlar için değil günlük 4 5 saat oyun oynayacaklar için oyun hardcore adı üstünde kaliteli oyuncuya ulaşmak hedefimiz diyor yapımcılar da bi eleştiri de daha bulunacağım oyunun %10 unu anca anlattınız onu da çok yarım yamalak anlattınız oyunu bilmeyenler heralde hiç bi şey anlamamıştır.oyunun türkçe çevirisi de başlamış 2016 mart nisan gibi çıkacak sapma olmazsa belki türkçe güncelleme beta da gelir mi bilemem ama tam sürümde türkçe olacak.beta ya giriş şu an en az 30 dolar ama tam sürüm f2p olacak Türkiye de tutacağına inanıyorum ben bu oyunun.çılgınlar gibi knight oynayan adamın inanıyorum ben bu oyuna geleceğine next level mmorpg der sözümü bitiririm.

• Rez

• Ya umarım p2w şekline dönmez, çok büyük ışık var oyunda.

• Bu oyunu beğenmeyenler oyunun neresini anladı acaba? Bu oyunun sadece ekonomi sistemi bile yeter oyun dünyasında çığır açmaya. Battlefront, Cod gibi 1 senede sıkılıp atacağınız bir oyun değil bu. Ben ultima online rahat 7-8 sene oynamışımdır. Ki ultimayı farklı ve zevkli kılan pvp, skill bazlı karakter geliştirme ve ekonomi sistemleri albion online da modernize edilmiş. Oyunu denemek isterim ama artık günde 4-5 saat oyun oynayacak vaktimiz yok ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qubee -- 8 Aralık 2015; 9:28:22 >
  • Açıkcası mesaiden sonra yükleyip oynamak için sabırsızlanıyorum. Ultima Online'dan sonra ona en çok benzeyeni; şüphesiz bir sürü bug ve olması gereken vardır ama oyuncu kitlesi belli bir yaş ve üzeri olacağı kesin.
  • Yeni nesil uo'yu gördüğüm gibi milisaniye de left mouse 1.Bakalım nasılmış..

• oyunun süreçlerini yakından takip eden bir uocu olarak gelinen noktada oyunu uo ile çok bağdaştırmamak gerektiğine inanıyorum.

oyunda x ağacı kesmek için x balta
    y ağacı kesmek için y baltaya ihtiyacınız var örneğin.

çok basit bir örnek gibi olacak ama bu beni rahatsız etti mesela.

oyunun savaş dinamiklerinin de ultima online oyuncularının alıştığı tarzdan uzak olduğunu söyleyebilirim. burada oyun bana kalırsa biraz wowlaşıyor. ve şu dönemde bile oyuncular kendi başlarına ihtiyaçları olan her şeye ulaşabiliyor ne yazık ki.

he oyun umarım bazı iyileştirmelerle daha iyi noktalara gelir ve bizi de kendine çekmeyi başarır ancak şu aşamada oyunun ultima online ile anılması bana kalırsa çok doğru bir yaklaşım olmuyor. en azından benim gibi eski kafalı ultima online oyuncularını çekecek bir UOVARİ olma durumu yok gibi.

Yine de aktif oynayan arkadaşlar burada bize daha doyurucu bilgiler verebilirse seviniriz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.