Konuyu açarken standart bir forum kullanıcısı gibi ''yakaladığınız'' bir indirimi paylaşır gibi yapmışsınız. Daha sonra 3-5 mesajı olan bir tanıdığınıza ''satıcı'' firma yani kendinizin reklamını yaptırmışsınız. Sonrasında ise sinirlenip satıcı olduğunuzu itiraf etmişsiniz... Şimdi siz söyleyin benim yada başka bir forum üyesinin yerinde olsanız, sizden alışveriş yapar mısınız? |
SICAK 12900K 8.259,00TL EFT ile 8.052,53 TL (2. sayfa)
-
-
Ajan dolu forum. 5 yıldır kopmuştuk haksız da değiliz. Kimsenin derdi ucuza güvenli alışveriş değil saçma sapan konu kirletme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce fırsat bulmuş gibi paylaşın ve daha sonra firma sahibi olduğunuzu kendiniz itiraf edin.
Yandaşlarınızı çağırıp peşpeşe firma efsane yorumları yaptırın. Sizden ürün alıp mağdur olanı karalayın.
Dürüstlüğün olmadığı yerde 8 bin TL değil. Kimse size EFT ile 1 kuruş yollamaz. Yüzünüz kızarmadan hala satmaya çalışıyorsunuz.
ARKADAŞLAR İLK SAYFAYI OKUMADAN EFT OLARAK 1 KURUŞ GÖNDERMEYİN.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmanın adı belli, 5 yıllık adresi belli, n11 ve amazon mağazaları belli gir bak bakalım kim madur. Klavyesi olan yazmış :))
Bence boşuna alınmışsınız hocam. Linç yok ki ortada!
Havale yapmam demiş adam, gayet normal. Birinin alınıp cevap vermesi hata olmuş.
Uygun fiyat varsa sipariş gelir zaten.
güzel işlemci güzel fiyat gidip elden alınabilir güven problemi yaşayan arkadaş. Ben hatay'dan almam eft ile.
Şu aralar alınacaksa; 12. nesil dışında almak çok manalı değil bu fiyatlara. yeni alt yapı kullanıyor. ddr5 kullanıyor. geleceği de düşünmek lazım teknolojide.
-
Sanırım dediğiniz gibi oldu. Alacak olan zaten alıyor. Biz sesimizi duyurduk.
Konu sahibi blok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben son 4 yıldır Ryzen kullanıyorum. Ryzen 1600 ile başladım ilk çıktığında, 1700, 2600, 2700x, 3600, 3700x, 5600x, 5900x kullandım.
En son elektrik fiyatları yükselince bana fazla geldiğini düşündüğüm için satıp 5650ge aldım 35w diye.
Bir çok Ryzen ürününü kullanmış biri olarak ryzenda elle müdahale edilmediği sürece aniden voltaj yükseliyor. Masaüstünde çalışırken 1.45 voltaj alıyor bu durumdan rahatsız olduğum için hep sabit voltaj ile kullandım.
Son 12 serisi işlemcilerin ryzen ile karşılaştırmalarına bakınca 12600K nın oyunlarda daha az ısındığını ve daha az elektrik tükettiğini gördüm.
5600x 65w 12600K ise 125w yanlış hatırlamıyorsam. Bu durum benim dikkatimi çekmişti karşılaştırma videolarında. Karşılaştırma yapan kişi hakkımda bilgim yok, bu duurmu 12. nesil kullanan arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur. İlk oyundan bir resim ekliyorum hocam.
Core i5 12600K vs Ryzen 5 5600X - Test in 8 Games - YouTube
-
Am5 zen4 mimarisine odaklanmak gerek.
Amd büyük bir süpriz ile geliyor 2-3 ay içinde. Şu anda 12. nesil intel almak hiç mantıklı değil.
-
Hocam dediğiniz doğru ama AM5'in tanıtım tarihi belli olmakla birlikte piyasada satın alınabilir duruma geleceği tam kestirmek güç. Büyük ihtimalle İntel'de o zaman 13. nesile geçmiş olacaktır.
5800x3d modeli tanıtıldı ama hala satışa çıkmadı, AMD'nin intel gibi üretim hattı olmadığı için teknolojisini tanıtsa bile piyasada yaygın şekilde satılabilir duruma gelmesi arasında zaman farkı oluşuyor bu sebepten ötürü.
İnşallah güzel ürünler çıkar bizde seviniriz.
-
Arkadaştan 2019 sonlarına doğru i9 9900KF işlemci ve asus rog Strix Z390-F gaming anakart satın aldım ilk işlemciyi aldım bir kaç gün sonrasında ise anakartı satın aldım anakartı ben parayı yatırmadan kargoya verdi bu tamamen karşılıklı güvene dayalı oldu arkadaşa tekrar teşekkür ederim o sıra piyasaya göre çok uygu fiyattan aldım ürünleri ben alışverişten memnun kaldım içinde şüphesi olan dükkanına giderek alabilir bu tamamen tercih meselesi bunada saygı duyarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X