Sıcak fırsatlar forumuna eklenen sağdaki takip edilenler penceresi forum sayfa yapısını bozuyor. Mümkünse kaldırılması ya da profilden isteyen kullanıcının kaldırabilmesi imkanının verilmesini talep ediyorum. |
Sıcak Fırsatlar Bölümünde Forum Görünümünün Bozulması
-
-
Talebinizi iletmek üzere not alıyorum.
-
Gerçekten bu yüzden bölüme girmek istemiyorum.
-
Kesinlikle katılıyorum en azından profilden isteyen bu özelliği kaldırabilsin bari.
-
Aynı dertten müzdaribim. Forumda gezmek aradığını bulmak işkenceye dönüyor.
-
Forumun işlevini önemli ölçüde bozduğunu düşünüyorum yukarıda bir arkadaşın da yazdığı gibi sırf bu yüzden bilgisayardan foruma girmek bile istemiyorum. Desteğe de yazdım bugün. İnşallah dikkate alırlar.
-
Taleplerinizi ilettim, konuyla ilgileniyoruz.
-
Bu konuyla ilgili bir düzenleme yapıldı mı?
-
Konuyla ilgili bir düzenleme yapılacak.
-
Teknoloji çağında donanımhaber gibi bir sitenin kendi yarattığı sorunu iki ay gibi bir sürede çözememesini en hafif ifadeyle yadırgadığımı belirtmeden geçemeyeceğim...
-
Sırf bu absürt şey yüzünden PC' den foruma girmek işkence oluyor. Hangi akla hizmet böyle bir şey konulur da aylardır düzeltilemez?
-
ublock ile aşağıdaki filtreleri ekleyince eski haline geliyor, aylardır düzeltilmediğine göre düzeltme işi başa düşüyor.
Alıntı
metni:forum.donanimhaber.com##.sayfafull.sf.uclu .soltaraf:style(width: 100% !important) forum.donanimhaber.com##.sayfafull.sf:not(.konuici) .soltaraf:style(width: 100% !important)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 21 Haziran 2024; 20:35:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X