Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.340
Cevap
419
Favori
508.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

quote:

Ben aslında şunu begenmiştimhttp://www.mobilyaminegolden.com/asp/product/232/Miray-Koltuk-Takimi

Sizin paylaştıgınız da buna cok benzer, fiyatını merak ettim.. Ankarada oturuyorum, magazaları falan varsa gider bakarım. Bir ara inegöle gideceğim zaten, o sıra bu modeli de inceleyeceğim.. Fiyatıda benim begenmiş olduğum ile aynı neredeyse..

Teşekkürler..

Ankara da mağazaları olabilir bir arayıp sormanızda fayda var, sitesinde geçmiyor ama Niğde merkez de yeni açılan yeri ile iki mağazası var canlı gördüğünüzde çok hoş duruyor, kullanacağınız oda büyükse dolu dolu gösterir diğer takımlara göre büyük duruyor

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

hocam o takım gerçekten çok güzelmiş benimde hoşuma gitti ankarada bulursanız yazarmısnız? birde o kanepe kenarları derimi acaba? kumaşa benzemiyor.
    gerçi ücretsiz kargo varmış sitelerinde.

benim baktığım deri hocam, silinebilir kumaştı diğer tarafları ayrıca pratik bir biçimde yatak olabiliyor

tmm hocam süper o zaman sitede çok güzel modeller var inegöle giderseniz izlenimlerinizi burayada yazarsanız memnun olurum..

mobilyaminegöl'dekinden mi bahsediyosunuz yoksa tekinmobilya'dakinden mi ?

inegöldekinin kenarları deri, isteğe göre kenarları da kumaş ya da oturma kısmı da deri olarak seçilebiliyor, gidip inegölde göreceğim ben fabrikalarında, telefon açıp sormuştum, gelmeden 3-4 gun once arayıp sorun ürünün hazır hali fabrikada oldugu zaman cagırırız sizi gelir bakarsınız demişlerdi.. Tekindeki ile tasarımı oldukça benzer, tekli koltukları farklı.

Bende cok begendim. 3 lüsünden almak istiyorum. Ankarada olup almak isteyen olursa haberleşelim. Naklıye yarıya düşürebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko320

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aslında şunu begenmiştimhttp://www.mobilyaminegolden.com/asp/product/232/Miray-Koltuk-Takimi

Sizin paylaştıgınız da buna cok benzer, fiyatını merak ettim.. Ankarada oturuyorum, magazaları falan varsa gider bakarım. Bir ara inegöle gideceğim zaten, o sıra bu modeli de inceleyeceğim.. Fiyatıda benim begenmiş olduğum ile aynı neredeyse..

Teşekkürler..

Ankara da mağazaları olabilir bir arayıp sormanızda fayda var, sitesinde geçmiyor ama Niğde merkez de yeni açılan yeri ile iki mağazası var canlı gördüğünüzde çok hoş duruyor, kullanacağınız oda büyükse dolu dolu gösterir diğer takımlara göre büyük duruyor

hocam o takım gerçekten çok güzelmiş benimde hoşuma gitti ankarada bulursanız yazarmısnız? birde o kanepe kenarları derimi acaba? kumaşa benzemiyor.

benim baktığım deri hocam, silinebilir kumaştı diğer tarafları ayrıca pratik bir biçimde yatak olabiliyor

tmm hocam süper o zaman sitede çok güzel modeller var inegöle giderseniz izlenimlerinizi burayada yazarsanız memnun olurum..

inegöldekinin kenarları deri, isteğe göre kenarları da kumaş ya da oturma kısmı da deri olarak seçilebiliyor, gidip inegölde göreceğim ben fabrikalarında, telefon açıp sormuştum, gelmeden 3-4 gun once arayıp sorun ürünün hazır hali fabrikada oldugu zaman cagırırız sizi gelir bakarsınız demişlerdi.. Tekindeki ile tasarımı oldukça benzer, tekli koltukları farklı.

Bende cok begendim. 3 lüsünden almak istiyorum. Ankarada olup almak isteyen olursa haberleşelim. Naklıye yarıya düşürebiliriz.

Nakliye ücretsiz zaten ankaraya usta..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko320

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler..

Nakliye ücretsiz zaten ankaraya usta..

Nakliye sözde ücretsiz. Aradım 1 saat önce 100 tl nakliye ücretinden bahsetti. Sabit fiyatlara ekleniyor dedi. Normalde üçlüsü 700-750 lira ama nakliyeden dolayı 850 bulur dedi.

• Öyleyse güvenimi sarsarlar, öyle şeymi olur ya, arkasında duracaklar yazıyorlarsa sitelerine.. Bende arar soylerim, ona göre yapalım alışverişimizi, Sahtekarlık olur yani bu..

Sitede SSS ye yazmışlar bunu kanıt gösteririz

quote:

Soru : Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat başlamış doğrumudur?
    Cevap :
    Evet 7 Şubat 2011 tarihinden itibaren Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat başlamıştır. Daha öncede belirtiğimiz gibi ürün sevkiyatı İnegöl'den hizmet veren ve sadece mobilya taşımacılığında faaliyet gösteren nakliye şirketleri aracılığı ile yapılmaktadır. Nadirende olsa bu şirketlerin ulaşamadığı küçük yerleşim bölgeleri bulunmaktadır. Bu gibi durumlarda siz kıymetli müşterilerimizle kuracağımız ikili iletişim neticesinde çözüm yolları bulunarak sorun ortadan kaldırılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 6 Şubat 2012; 23:07:21 >

• arkadaşlar dün evin çevresindeki mobilyacıları dolaştım. şunu söyliyim sipariş üzerine çalışanlar dahil en uygun fiyatlar ider mobilyada. bir kaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre f/p olarak çok memnunlar. modoko'da 3.500-4.000'den başlayan takım fiyatlarını gördükten sonra 1.500 tl'ye yatak odası görünce çölde vaha gibi geldi tasarım ve konforu da oldukça tatmin edici görünüyor hem. büyük ihtimal 2 takımı oradan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

ANKARA/Siteler' de 7 yıldır koltuk imalatı yapıyoruz. Ürün ve fikir danışmak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

model ve fiyat görebileceğimiz bir dökümanınız varmı acaba bende eskişehirdeyim
  • Mobilya ürünü yapan satan arkadaşların mesajlarını görüyorum.

Onlara birşey hatırlatmak isterim ,

1-Donanimhaber , sıcak fırsat takipçileri spam gibi reklam yapma yada yapıpda yapmıyormuş gibi davrananlara asla izin vermez ve engeller - Almaz ve aldırmaz.
    2-Evet siz ticaret yapıyorsunuz bu tarz bir başlığa yazmak ürün grubunuzu söylemek satmaya çalışmak en doğal hakkınız lakin , Donanımhaber 2. el fırsat takipçileri ,
    Ürün Resmi ve yanında fiyatları olmadan atılan yorumlara pek sıcak bakmaz tasvif etmez.

Siz bugün burda Müşteri memnuniyetini en önemli bir şart olarak görürseniz , resimli ve fiyatlı birşekilde ürünlerini buraya koyarsanız birde müşteriyi tatmin ederseniz sıcak fırsatlarda bolca dile getirlilir tasviye edilirsiniz, Örnek Pazarland - Örnek TFFA [Kablo ıvır zıvır satan biyerdi :)] Bunlar her daim konuları açılınca övgüler tasviyeler edilmiştir. DH. 2.el bölümünün kalbini kazanmışlardır

Haydi Hayırlı işler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Mobilya ürünü yapan satan arkadaşların mesajlarını görüyorum.

1-Donanimhaber , sıcak fırsat takipçileri spam gibi reklam yapma yada yapıpda yapmıyormuş gibi davrananlara asla izin vermez ve engeller - Almaz ve aldırmaz.
    2-Evet siz ticaret yapıyorsunuz bu tarz bir başlığa yazmak ürün grubunuzu söylemek satmaya çalışmak en doğal hakkınız lakin , Donanımhaber 2. el fırsat takipçileri ,
    Ürün Resmi ve yanında fiyatları olmadan atılan yorumlara pek sıcak bakmaz tasvif etmez.

Siz bugün burda Müşteri memnuniyetini en önemli bir şart olarak görürseniz , resimli ve fiyatlı birşekilde ürünlerini buraya koyarsanız birde müşteriyi tatmin ederseniz sıcak fırsatlarda bolca dile getirlilir tasviye edilirsiniz, Örnek Pazarland - Örnek TFFA [Kablo ıvır zıvır satan biyerdi :)] Bunlar her daim konuları açılınca övgüler tasviyeler edilmiştir. DH. 2.el bölümünün kalbini kazanmışlardır

Çok doğru ve güzel seyler yazmıssınız.. Ürününüzü pazarlayacaksanız vatandası bayiye, dükkana yada her nereyeyse davet etmeden önce fiyatını söyleyebileceksiniz, gelsin hallederiz mantıgı olmayacak, olmamalı..

• Bende uretim yapan arkadaslara sunu sormak istiyorum. Bende bir oturma gurubu var kumasini yiprandigi icin degistirmek istiyorum. Ancak aldigim fiyatlar dudak ucuklatici. Sadece iscilik 700 kumasda en az 750 civari tutarmis. Bu fiyatlar pahali degilmi. Yenisini almak daha mantikli o zaman. Antalya bu isler pahali sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aare35

leon koltuk takımı...

Bu takım oldukça hoş duruyor fiyatta makul fakat yemek takımı ve yatak odası da almayı düşünüyorum bunlarla ilgili resim ve fiyat alabilrimiyiz almışken hepsini bir yerden almış oluruz ayrıca taksit olayını sadece kartamı yapıyorsunuz onu öğrenmek istiyorum.Eskişehirdeyim kargo vs işini nasıl yapabiliriz.
  • quote:

Mobilya ürünü yapan satan arkadaşların mesajlarını görüyorum.

+1
    konu sapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Bende uretim yapan arkadaslara sunu sormak istiyorum. Bende bir oturma gurubu var kumasini yiprandigi icin degistirmek istiyorum. Ancak aldigim fiyatlar dudak ucuklatici. Sadece iscilik 700 kumasda en az 750 civari tutarmis. Bu fiyatlar pahali degilmi. Yenisini almak daha mantikli o zaman. Antalya bu isler pahali sanirim.

Bu verilen fiyatlar pahalı tabikide Üstüne 500 Daha koy komple takım al .. Eskileride Satarak aradaki farkı çıkartırsın zaten..

Ama sana önerim şu olucaktır yani diğer bir seçenek olarak düşün ! Kılıf ! Mesela biz kirlenmesin diye kılıf kullanıyoruz günlük hayatta misafir olcağı zaman çıkartıyoruz [Ananeler babaneler'in tipik özelliği sanki misafire aldık takımı ]

Biz 200 Liraya almıştık kılıfı biraz daha kaliteli istersen 300 400 Liraya kadar çıkarsın elin sıkışıksa bu yöntemi bir düşün derim.

• quote:

quote:

Bende uretim yapan arkadaslara sunu sormak istiyorum. Bende bir oturma gurubu var kumasini yiprandigi icin degistirmek istiyorum. Ancak aldigim fiyatlar dudak ucuklatici. Sadece iscilik 700 kumasda en az 750 civari tutarmis. Bu fiyatlar pahali degilmi. Yenisini almak daha mantikli o zaman. Antalya bu isler pahali sanirim.

Bu verilen fiyatlar pahalı tabikide Üstüne 500 Daha koy komple takım al .. Eskileride Satarak aradaki farkı çıkartırsın zaten..

Ama sana önerim şu olucaktır yani diğer bir seçenek olarak düşün ! Kılıf ! Mesela biz kirlenmesin diye kılıf kullanıyoruz günlük hayatta misafir olcağı zaman çıkartıyoruz [Ananeler babaneler'in tipik özelliği sanki misafire aldık takımı ]

Biz 200 Liraya almıştık kılıfı biraz daha kaliteli istersen 300 400 Liraya kadar çıkarsın elin sıkışıksa bu yöntemi bir düşün derim.

+1, ben de koltuklarımı kaplatmayı düşündüm, 700 800 den aşağı fiyat yok. Koltukları satmaya kalksam 150 den fazla vermezler

Sahibinden ve gittigidiyor'da ucuza denizli üretimi koltuk kılıfları var (130 liradan başlıyor) çok da kaliteli. Onlardan bakın, ben de alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: bf

Bu takım oldukça hoş duruyor fiyatta makul fakat yemek takımı ve yatak odası da almayı düşünüyorum bunlarla ilgili resim ve fiyat alabilrimiyiz almışken hepsini bir yerden almış oluruz ayrıca taksit olayını sadece kartamı yapıyorsunuz onu öğrenmek istiyorum.Eskişehirdeyim kargo vs işini nasıl yapabiliriz.

Komple ev olduğunda karşılıklı konuşmayla Eskişehir'e de nakliye sağlayabilirim. (Eskişehir'in damadı olmamda bunun artısı tabii :) ) Taksit olayımız sadece karta yapıyoruz veya nakit ödeme alıyoruz.

Bu arada 2012 modelleri İMOB fuarında gördük. Yeni ürünlerin hem resmini hem de fiyatını yakında ekleyeceğim. şunu da belirtmeden geçemeyeceğim buradan satış yapayım gibi bir derdim yok (isteyene tabiki özelden fiyat veriyorum). Az önce uyarı mesajını okudum konuda. Amacım sadece yardımcı olmak. Bundan sonra ekleyeceğim her ürünün yanında da fiyat olacaktır. Uyarı için teşekkürler...

• Forumda ki arkadaşlara şunu hatırlatayım. Fuardan yeni geldik ve imalatçı firmalar inanılmaz zamlarla karşıladı bizi. En az %20 gibi zam var her ürüne. Bu zamların %10 hammaddeye gelen zam ise kalanı arapların Türkiye pazarı üreticilerine girmesidir.Libya örneğini vermek gerekirse üreticilerin tüm üretimlerini kapatmaya çalışıyorlardı fuarda. Malum Libya yeniden inşa ediliyor ve sermaye sıkıntısı yok...
  • quote:

quote:

ANKARA/Siteler' de 7 yıldır koltuk imalatı yapıyoruz. Ürün ve fikir danışmak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Şipariz üzerine çalıştığımız için model ve fiyat listemiz yok mağalesef.
  • quote:

İşcilik fiyatı gayet makul verilmiş. Kumaş fiyatını da daha ucuz kumaşlarla düşürebilirsiniz. ''Yenisini alsak daha ucuz olmaz mı'' sorusunu çok soran müşterilerim oldu. Möblenin iskelet ve mekanizması sağlamsa kumaş yenilemeye değer. Eğer iskelet ve ya mekanizma sorunları varsa yenisini almak daha uygun. Ama ucuz fiyatlara alıcağınız möblenin konfor ve sağlamlık açısından nasıl olur bilinmez.
  • Almayı düşündüğüm ikea Poang koltuk var acaba kullanan varmı sağlammıdır veya başka bir şirket benzeri koltuk üretiyormu
  • quote:

quote:

quote:

Nedemek yok ? sipariş üzerine verdiğiniz fiyatları yazın ozaman .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nedemek yok ? sipariş üzerine verdiğiniz fiyatları yazın ozaman .

Koltuk takımı 1500 tlden başlıyo diyebilirim. Tabi model ve kumaşa göre fiyatın ucu açık.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.