Şimdi Ara

Sıcak Sıcak TK DROPU (SS Li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eme pathosda rol den daha pahalı ne 10gb si ne 100gbsi ama x i bilemem orda ne kadar ben olsam reelde satarım bi rolu 125ytl ye sattım pathosda oda 150 falan eder
  • arkadaşlar adam +7 raptor & dual +7 shard & 18 gb ile takas ettim demiş siz hala yok 15 gb eder yok şununla takas et filan diyosununuz yazılan yazıları okuyun biraz yorumunuzu ona göre yapın
    ayrıca arkadaşım bu itemin değeri hakkında hiç bir bilgim yok ama bence iyi bi takas yapmışsın gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

Elf MetaL Earrinq .. En deqerli roque küpesi... O 8 -10 GB eder diyen arkadaşlara tek bir soru soracağım.. Bu itemden daha önce gördünüzmü yada kullandınızmı?

Dex i az diyen arkadaşlara tek sorum şu ..

Attack powerım 30 artmaktansa HPmın 80 defansımın 20 artmasını tercih ederım!! Siz etmez msiiniz?

Katılıyorum . 10 gb vermem diyen arkadaş bu itemı kullandın mı ya da özelliklerini tam olarak anladın mı ?

Değiştirme : Süper drop hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 20 Nisan 2007; 7:38:10 >
  • eziqmisiniz nesiniz tk nın en iyi drobu ne 8 - 10 gb si
  • quote:

Orjinalden alıntı: ksk_lee18

ne 8gbsi yaf

roguelerin en iyi küpesi dehset para yapar

doru söluyo arkadaş
    +1907
  • Hayırlı olsun ama para edecek item gibi durmuyor ama
  • hayırlı olsun.
  • 8gb mi
    arkadaşım en az 50gb eder
    bu forumda bi arakdaş vardı, onu takçaama +8 dex takarım diyen, sakın böle insanlara inanma 50gb den aşağıyada satma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 20 Nisan 2007; 15:18:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

8gb fln sanırım

lol _ eme ne demek biLmiYosuN qaLiBa
  • Arkadasım Eme +0 a pp +1 üstüne para aLdı pp +1 le de +8 md dual takas etti düşün yani
  • 8 GB VERECEKSEN BEN TALİBİM NİCK : pisioguzz16 HEMEN ALAYIM
  • abi bu forumda kimse mi çakımıyor piyasadan ya hadi itemi bilmeseniz bile insan özelliklerine bakar orda koskoca 20 defans yazıor ondan daha ii uniq rogue küpesi yok kardes 65 gb en aşağı 8 gb 10 gb den fazla wermem dien arkadaslar dex 8 alsınlar derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

EME ROL ile kafa kafaya takas edilecek kadar sağlam bir itemdir. Nooblar yorum yazıp yanlış bilgi vermesinler

o nooblar seni bi s**erse
  • quote:

Orjinalden alıntı: MilenyuM

quote:

EME ROL ile kafa kafaya takas edilecek kadar sağlam bir itemdir. Nooblar yorum yazıp yanlış bilgi vermesinler

o nooblar seni bi s**erse

Sen noob olduğunu kabul ediyorsan sorun yok erkeksen sansür kullanma
  • quote:

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

8gb fln sanırım

• Arkadaşım item önemini bilmeyenlerden alma cevap...

Bi pazara çık S>>> Elf-Metal Earring +0 pm me offers de md +8 bile öneren çıkar 2-3 gün beklesen...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.