5 yaşindaki çocuk gibi topicin başlığına bak olaya bak gerçekten sölicek bişi diyemiyorum bu forumun seviyesi neden düşüo derseniz size bir örnek
bana satarmısın
hayirLi oLsun gece bisde arkadasLa o2 de Dragon tooth kestiq mirage cikti Allahtan bo$ cikmadi
08.07.2007 pazar günü savaş saati yağmur çiseliyordu, Edena1 de Eslant dolaylarında....Aof partyde iken dedim bakınalım etrafa,, balrogların orda HQ düştü zar zor kestik bir arkadaş ta yattı, geçtim dk4 slotuna diğer arkadaşlar da diğer taraflara bakınıyor, bizim yılanKraliçeyi gördüm uyutuverdim bi aşıda arkadaşlar gelene kadar. malice parasite, masive yok daha, daldı varior, onu da hackladık.
ve bir party arkdaşın toplam adet UNİQUE 1920 LİK MANA POTU oldu...
diezde de sq boş çıktı humanlarda, orclarda drop var, cz de bach boş, unique coins 987 adet..:))
drop almak isteyen orc mu olmalıydı neydi ?
clanda lasım olana ver kardes
Bende EmE + Elf belt filan düştü sandım
Bence Saklamalısın bu dropu :)))
maşallah bulunmaz hint kumaşı
En azından drop vermiş
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Ne güzeL işte 2 tane daha tk kesersiniz +8e basarsın
kardeş sen bir msn açsana sana bir iki şey sölicem.. Bu arada charın hayırlı olsun benden aldın :D inş iyi droplarla sans sana guler :)
Ona dual roc wereM
unique bişey çıksa daha çok şaşırırdım emin ol
hayat65 >>> katılıyorum ben de baslıkla konunun ne alakası war direk yaz str +7 cıktı die pff
quote:
Orjinalden alıntı: J3LiboN
hayirLi oLsun gece bisde arkadasLa o2 de Dragon tooth kestiq mirage cikti Allahtan bo$ cikmadi
Bana dt den deep scar düşmüştü.Boss un kendine has uniq item çıkmıyo deep çıkıyo
Ne sanstır ki bugun harpyden 5 md dusurdum..
Ya bişi dikkatimi çekti Ark.Ts ile uruk hai olmuş ama elinde cs var ts de nasıl oluyo anlamadım ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme