Şimdi Ara

sicaklik degeri normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunda ekran kartim 90 100 derece arasinda gidip geliyor normalmi bu
    1950pro ekran kartim
    Gigabyte GA-MA790X-UD3P anakartim

• Bence fazla.
  • Gereğinden Bayaa bi fazla..
  • ne yapmam lazim beyler bi akil verin ltf birde x1950 normalde fazla isinan bi kart diye biliyordum kac derece de tehlikeli olur.
  • Fan hızını artırmayı deneyin RivaTuner ile.
  • 90-100 dereceye ulaşıp oralarda kalıyor,bilgisayarın kapanmasına,oyundan atmasına neden olmuyorsa sorun yok.Sonuçta X1950 Pro'dan bahsediyoruz.
  • o kart için hemen hmen normal sıcaklıklar ama akasa vortex neo yu bi arat baya iyi bi soğutucu fandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

90-100 dereceye ulaşıp oralarda kalıyor,bilgisayarın kapanmasına,oyundan atmasına neden olmuyorsa sorun yok.Sonuçta X1950 Pro'dan bahsediyoruz.

Ama daha çok kasan oyunlar çıktığında risk teşkil ediyor.
  • 80nm bir kart ve berbat bir soğutması var, kasa hava akımında iyi değilse bu ısı gayet normal.

Bende kullanmıştım zamanında, değiştiremeyince soğutucusunu değiştirmiştim 35-40 derece gibi bir fark olmuştu.

En hesaplı çözüm ise, karta yan taraflardan fan üfletebilirsin, kasanın ön tarafında fan yuvası varsa oraya fan takıp içeriye doğru bir hava akımı yaratırsın, ama kasa arkasında da egzost fan mutlaka olmalı, az da olsa işe yarar yani...

Ben stok soğutması ile bu kartta tam yükte max. 75 derece gördüm, senin kasa havalandırmasına el atman lazım, karta soğutucu alıp masraf yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 21 Mart 2010; 13:02:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.