Şimdi Ara

Sıcaktan DSL kopuyor yanlış duymadınız :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sanırım bantı kullanmayı biliyorsunuz. Bir miktar gerdirerek yapışmasını sağlayın. Sonrasında çok az bir süre çakmakla bantı ısıtınki daha iyi erisin. Çakmak alevine fazla tutmayın, sadece bir miktar saha ısınıp erimesine yetecek kadar, 2-3 saniye gibi.

Elektrik bandını bu bantın üstüne kullanabilirsiniz ama altına kullanmayın. Kabloya ilk eriyen bandı yapıştırın.

• reisssss kullanıcısına yanıt
    Sardım bakalım bide gölgeye tarafına çekip bağladım göreceğiz hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Sardım gitti bile 7 metre direk adrenalin yapıyor çakmak felan yapmadım şimdlik dursun ilerde sorun yaparsa bida sararız hocam önemli olan eki Güneş'ten almaktı gölge tarafına aldım ve bağladım eki sorun olmaz inşallah gene üstünede elektrik bandı sardım 2-3 kat

• şaka maka millet yazlıkta adsl zor kullanırken karasuda vdsl var tabi bizimki yeni site olduğu için çekilmedi ama olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam burnumuzdan getiriyor bazen bu işler

• sefa5152 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sonucunu paylaşırsın kopma varmı yokmu. koparsa oksitlenirse eriyen bantla bantlarsın.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    güzel video bulmuşsun herşey anlattıkları gibi.
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    oksitlenme yapacağını sanmıyorum hocam çünkü bakır tel dışta hiç yoktu full konnektör içinde güneştende kurtardım bağladım eki yarın belli olur artık :)) ilgin için teşekkür ederim heyecandan rahat bantlayamadım bide yüksek adrenalin yaptı :D
  • Gündüz 11.30 sularında yeni başladı aynı durum. Gün içeridinde bile oluyor 14.00 sularında. Bu konuyu araştırıyorum güncel olarak. İlginç bir durum, geçen haftalarda kopmalar yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2024; 15:16:10 >
  • Modemin bağlı olduğu duvarda ki prizi ve prizin bağlı olduğu sigortayı değiştirin. Bu belirtilen saatte evde çalışan elektrikli bir cihaz var mı? Yada arızalı bir cihaz. Belki de adaptör bozuktur; muadille denemek lazım.

• Hocam dediğiniz türden bir sorun olsa sadece DSL kesintisi gitmekle kalmayıp modemin power-cycle (güç döngüsü) yaparak kendisinin de yeniden başlaması gerekir. Kendisinin arayüzde yer alan açık kalma süresinden anlaşılıyor bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

O kadar teknik konuya vakıf değilim; bende de kopma olmuştu adaptörden olduğunu fark ettim. Tak fişi bitir işi misali; taktım sorunu çözdüm.

• Ek ısındığı için değildir de kablo ısındığı için genleşiyordur ve temassızlık yapıyordur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.